• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane!

Ja wróciłam z rynku, kupiłam sobie koszulę nocną firmy DOBRANOCKA - nie jest do końca w moim guście ale już trudno.

Mary u mnie spokojnie - choć ja powiem inaczej niż Kocurek - NIESTETY spokojnie......Bo bym już chciała jakąś akcję hehe

Zizi kochana - teraz bardzo porodowo tutaj z racji tych wszystkich emocji - ale za zafasolkowanie staraczek ja wciąż mocno trzymam kciuki i póki mogę to zarażam i przesyłam fluidki! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jos
ja mam 75C teraz - a jestem dużo większa od Ciebie hehe :))) Więc to pewnie tylko kwestia rozmiarówki!

Kocurku zaciskaj nogi kochana zaciskaj - choć ja mam niestety przeczucia podobne do przeczuć Jos...Tak czy siak będzie dobrze!!!!!!

A Mamy to bardzo bardzo tu brakuje!!!!!!! Mama come back!

Boogie :-D

Rureczko przypomnij mi kiedy zaczynasz pracę?????????

Ostatnia edycja:
reklama
Jos hej;*

Kocurku mama w styczniu złamała sobie ręke kosc przed ramienna i miała operacje i miała druty w rece. I w czwartek beda jej te druty wyciągąc.

Kociątko :sorry: wiesz jak nie będzie wyjścia, to "please call 911 " :-D:-D:-D i się będzie działo, ale, ale w między skurczach koniecznie napisz sms-ka do Boogie :-D:-p http://www.youtube.com/watch?v=KiNRIR8tjFc

a co do biustu, to jeśli tak ładnie urósł, to trzeba go pielęgnować, żeby został taki cudny :tak: teraz nie można smarować go kremami, ale peeling i zimny prysznic jak najbardziej :tak: i boooskie miseczki rozmiaru D, żeby prezentować swoje atuty :-D

CZOŁEM RESZCIE ROBACZKÓW :rofl2:

Boogie, Mamuśka czołem!!!!!

Na biust to polecam ściskanie piłki dłońmi, ręce złożone jak do modlitwy, łokcie na boki. To bardzo pomaga utrzymać jędrny biust. A co do rozmiaru to obawiam się, że po karmieniu większość biustów maleje o rozmiar....U mnie przynajmniej tak było, ale nie przeszkadzało mi to :-D

hej :)

ja do 3 nie spalam , maly sie tak kotlowal i nawalal po pecherzu , ze masakra :/

Dzień dobry moje Kochane..!! :)))))))))))))))))))))))))) Kocur melduje się w jednym kawałku !

Dzień dobry po całkiem ciekawej nocy.... 4 godziny regularnych skurczów co 4-6 minut plus biegunka aaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAaa!!!!!!!!
Zapięłam torbę, ubrałam się i byłam gotowa jechać do szpitala.. ale w końcu się zmęczyłam, weszłam do wanny, posiedziałam w ciepłej wodzie z godzinę i....... PRZESZŁO :szok:
No to poszłam spać :-D

)

uuuu niezle .... iekawe co sie z tego wykluje ?? :)
oby mala poczekala !!

Hello:)

Kocie,trzymaj się! :)
Ja na 10 idę z Oliwką do sądu,trzymajcie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, bardzo Was proszę:)

trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za gina tez !! :)

Cześć!

Asionek - ja też już mam opory przed ważeniem się... :szok: A brzuch to sama nie wiem, ile mi jeszcze może urosnąć! :-D Już dorodne 101 cm mam... :-D Może do 120 nie dobiję! :-D A co do wody, to i jak jakaś spuchnięta się czuję, ale sama nie wiem. A jeśli chodzi o mierzenie spojenia, to tu pewnie by nawet nie wiedzieli, o czym mówię! :zawstydzona/y: Tu nie ma nawet badania ginekologicznego podczas całej ciąży, o ile nie masz wskazań albo nie pójdziesz prywatnie. Całą ciążę prowadzi lekarz rodzinny lub/i położna, tak więc jeśli ciąża przebiega w porządku, to nawet się nie ma kontaktu z ginekologiem. Ale i tak zapytam o to spojenie.

Ja niedługo śmigam do lekarza. Ale nadal wszystko mnie boli i mam problemy z wstawaniem, a w nocy myślałam, ze umrę, bo przy każdej zmianie pozycji czułam ból taki, że szok! :eek::eek::no::no: Ufff...

Miłego dnia!

no u nas sa i laski co maja juz ok 130 cm :)) takze luz hehe
co do spojenia to napewno mamy jedna dziewczyne z UK co ma ten problem i polozna jej ten rozstep mierzyla i kazala zapisywac wlasnie po to zeby podczas porodu nie rozkraczala wiecej , bo to niebezpieczne
wiec powinni wiedziec o co biega , zapytaj sie koniecznie , bo skoro tak boli to cos musi byc :(

Jos hej;*

Kocurku mama w styczniu złamała sobie ręke kosc przed ramienna i miała operacje i miała druty w rece. I w czwartek beda jej te druty wyciągąc.

no to powodzenia dla mamy :)))

Jos tutaj wkurza mnie ta rozmiarowka :/ ja przed ciaza rzecz jasna , pod biustem powinnamp nosic ok 65 , a dostac tutaj taki rozmiar to graniczy z cudem , a raczej napewno go nie dostane :( nawet z 70 jest ogromny problem :/
najczesciej to wlasnie 85b , ale jest za duze w obwodzie a za male w miseczkach :/ no i sie wsciekam
teraz lepiej mam , bo w obwodzie przybylo i osttanio bralam 75C i jest git ,, ale pewnie po ciazy wroce do dawnego rozmiaru pod i znowu bede sie meczyc :/

Dżemdobry :rofl2: Buziaki dla Wszystkich!!! :-)

Mary trzymam kciuki za wizytę &&&&&&

Kocurek ojj, zaciskaj te nóżki mocniej :tak: Ale kurczę, jak już takie ewolucje w toalecie to ja też widzę termin baaardzo blisko już... Organizm ponoć się sam oczyszcza w taki sposób przed porodem, żeby w trakcie niespodzianek nie było ;-) Ale trzymam kciuki żeby Mała Czarna wytrzymała do soboty :tak: &&&&&&

Młodamamusia
powodzenia dla Mamy :-)

Carola mam nadzieję, że w sądzie spokojnie... Daj znać, jak wrócisz!

Lila - to trzymam kciuki, żeby u Ciebie się PODZIAŁO :tak:

Just cześć Mamo Żuczka :rofl2:

Jos, Asionek ja mam ten sam problem z rozmiarówką angielską... :dry: Z kalkulatora wychodzi mi tak:
biust.jpg

A w obwodzie brzuszka obecnie na wysokości pępka już 107cm... :zawstydzona/y:

Muszę zmykać niedługo z wizytą do Urzędu Pracy... Uff, jak dobrze, że to już ostatnia wyprawa na drugi koniec miasta...

lili no, żeby tak po karmieniu tylko o jeden rozmiar zleciało, to by było znakomicie! :-) Mi np. po Kamiśku zleciało z "C" do ciut ponad "A" - odczułam to, jako wielką niesprawiedliwość :dry:

Dla joss i innych takich - jak kocurek - poszkodowanych przez los - &&&&&&&&&&!!! żeby nam COŚ zostało :-D:-D:-D

sergi Uuuuuuuu ładny rozmiar, pokażesz ..???? :-):-)

asionku 130 ???!!!! Toż to chyba bliźniaki :szok:

Acha... no miałam coś ujawnić publicznie.... ale może powinnam mniejszą czcionką..????
Wczoraj kupiliśmy MI majtki w Atlantic'u, czarne, bawełniane, w rozmiarze XL :eek::baffled:
A niegdyś było S.......

Ostatnia edycja:
Kocur nie Ty jedna "płaczesz" z powodu rozmiaruu... :dry: :sorry: No ale poczekamy jeszcze chwilę, po połogu - do roboty! :laugh2: A czyczki "pokażę", ale dopiero po powrocie z urzędu... :-p Teraz zmykam

będę później :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry