rruurrkkaa
Mama Misiatków
Lil dokładnie 3 października.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
taki rozmiar????
kurcze, ja mam w rozmiarówce UK/USA mam na chwilę obecną 32GG, czyli na EU rozmiar 70GG, więc jak to tak ma być, że Twój rozmiar taki dziwny??? 
i sama wiem, że na sam koniec woda w ciele sie zatrzymuje, więc nie sugeruj się tak bardzo, że ten rozmiar bielizny taki jest
ja myślę, że przy Maleńkiej Oli i starszaku Kamilu to Tobie zacznie ubywać szybciej niż myślisz, a wiem co mówię, tylko uważaj na sidła słodkości, bo ja w nie wpadłam 

i czuję się jak słodyczowe zombie, potwór, maszyna wciągająca wszystko co zawiera więcej cukru... ech Turkuć Podjadek 

,niesamowite bo to dopiero 13dc.Kazał działać oczywiście i przyjść w listopadzie jeżeli nie zajdę w ciążę,wtedy wypisze mi jakieś dodatkowe leki ale powiedział,że ładnie to wygląda,torbiel się zmniejszyła do 2cm z 5cm.
jesień idzie.... cięęęęęęężko będzie z cukrem się rozstać
Podobno w trakcie karmienia jest zwiększone zapotrzebowanie - maluszek musi mieć słodkie mleczko w końcu :-)