• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sergee czołem mamo Gabrysiątka :-D taki rozmiar???? :szok: kurcze, ja mam w rozmiarówce UK/USA mam na chwilę obecną 32GG, czyli na EU rozmiar 70GG, więc jak to tak ma być, że Twój rozmiar taki dziwny??? :confused2:

Kocurrku ja tam myślę, że rozmiar rozmiarowi nie równy :sorry: i sama wiem, że na sam koniec woda w ciele sie zatrzymuje, więc nie sugeruj się tak bardzo, że ten rozmiar bielizny taki jest :tak: ja myślę, że przy Maleńkiej Oli i starszaku Kamilu to Tobie zacznie ubywać szybciej niż myślisz, a wiem co mówię, tylko uważaj na sidła słodkości, bo ja w nie wpadłam :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i czuję się jak słodyczowe zombie, potwór, maszyna wciągająca wszystko co zawiera więcej cukru... ech Turkuć Podjadek :-D:-D:-D

Jestem
W sądzie koszmar...mamusia przylazła,usiadła na przeciwko i jeszcze przy Oliwce zaczęła mi ubliżać razem z koleżanką z którą przyszła...Zabrałam małą do sekretariatu i zgłosiłam,że jakaś baba siedzi i ubliża nam.
Potem jak sędzina zabrała Oliwię to się zaczęło...wyzywała mnie,Ninkę,męża,naśmiewała się...myślałam,że nie wytrzymam.
Zadzwoniłam do męża,przyjechał a te w śmiech i zaczęły go wyzywać:szok:

Oliwka była ok godziny z Panią sędzią,nie wiem o czym rozmawiały bo mała nie mówiła a ja nie wypytuję jej,sama powie jak będzie chciała.

Byłam u ginka,właśnie mam owulację:szok:,niesamowite bo to dopiero 13dc.Kazał działać oczywiście i przyjść w listopadzie jeżeli nie zajdę w ciążę,wtedy wypisze mi jakieś dodatkowe leki ale powiedział,że ładnie to wygląda,torbiel się zmniejszyła do 2cm z 5cm.

Potem głupia i naiwna zadzwoniłam do swojego taty...nie mam z nim kontaktu a wzięło mnie i to mój błąd...powiedział,że nie mamy o czym rozmawiać i nie życzy sobie moich odwiedzin...że jego dni są policzone i ma wszystkich w dooopie...
Popłakałam się...

Mam mega doła,ledwo siedzę,głowa mi pęka...

boogie :-D:-D jesień idzie.... cięęęęęęężko będzie z cukrem się rozstać :-p Podobno w trakcie karmienia jest zwiększone zapotrzebowanie - maluszek musi mieć słodkie mleczko w końcu :-)

carola naprawdę...... musisz dużo siły jeszcze znaleźć w sobie, żeby uregulować sprawy sądowe, a potem maksymalnie się izolować od psychicznych toksyn.....
Jest i dobra nowina w sprawie owulki... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry