Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

O matko jaka ja do tyłu jestem, nie zauważyłam, przepraszam.Agapa - to i Pysię skreśl, bo już urodziła! :-)
Kocurek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Ojeju, to jeszcze Kocurek, Lil, Asionek i... JA!!!![]()
siedzę na przystanku, deszcz leje jak z cebra, autobus za 15 minut wiec za jakies 45min dopiero bede w domu... Dostalam takich skurczy idac do miasta na autobus, ze zaczelam zastanawiac sie nad wezwaniem karetki! Teraz uspokoilo sie troche, ale i tak dalej boli mnie caly brzuch. Modle sie zeby jak najszybciej dotrzec do domu!![]()
Szlag by to trafił... No ale NA SZCZĘŚCIE to już OSTATNIA wizyta była w tym durnym urzędzie pracy na drugim końcu miasta... I jeszcze mnie wkurzyli tam... Wrrr.... 
Ale z drugiej strony - masz rację! To teraz jest NASZ CZAS na kaprysy!
No i nowy aparacik łatwiej będzie do szpitala zabrać, niż bydlę ;-) No-spa już wzięta :*
:-)
Brzucholek pokażę, jak G. z pracy wróci i mi fotkę cyknie... Na razie wypoczywam po skurczowych przebojach
Ale już jesteś w domku uuufff.....