• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie a te ciastka nie były przypadkiem z procentem???

Wiolka
jeszcze trochę i będzie lepiej! Odpoczywaj ile możesz - to jedyne lekarstwo.....Trzymam kciuki

reklama
siedzę na przystanku, deszcz leje jak z cebra, autobus za 15 minut wiec za jakies 45min dopiero bede w domu... Dostalam takich skurczy idac do miasta na autobus, ze zaczelam zastanawiac sie nad wezwaniem karetki! Teraz uspokoilo sie troche, ale i tak dalej boli mnie caly brzuch. Modle sie zeby jak najszybciej dotrzec do domu! :sad:

Serg leć do domu i się kładź!

Ja leżę i rozmyślam znowu o przedszkolu :-( Bo Maciuś odkąd chory i jest ze mną znowu w domu - całkiem wrócił do siebie. Jest grzeczny, wesoły, ładnie śpi...Jak chodził do przedszkola to była masakra :-( I coś mnie teraz podkusiło, żeby całkiem zrezygnować z przedszkola - choć jeszcze dwie godziny temu byłam pewna, że będę dalej próbować..........Kurcze wykańcza mnie ten temat :-(

Ostatnia edycja:
Uff, w końcu nadrobiłam.

Agapa - to i Pysię skreśl, bo już urodziła! :-)

Kocurek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Ojeju, to jeszcze Kocurek, Lil, Asionek i... JA!!! :szok::-D
O matko jaka ja do tyłu jestem, nie zauważyłam, przepraszam.

siedzę na przystanku, deszcz leje jak z cebra, autobus za 15 minut wiec za jakies 45min dopiero bede w domu... Dostalam takich skurczy idac do miasta na autobus, ze zaczelam zastanawiac sie nad wezwaniem karetki! Teraz uspokoilo sie troche, ale i tak dalej boli mnie caly brzuch. Modle sie zeby jak najszybciej dotrzec do domu! :sad:

Ty sobie nie rób żartów!!!

Kocur - 6.10
Asionek - 13.10.
Lil - 25.10
Mary-beth - 23.11
agapa - 12.12
jos - 13.12
serg - 14.12
ewula 08.01

Dziewczynki kopiujcie co i raz tą listę, no chyba że to już wszystkie wpisane to nie trzeba bo Wiola ma w sygnaturce.

jetsem

carola : kocur ma racje, powinnas sie separowac fizycznie od toksycznych ludzi! masz swoja rodzine - ta ktora stowrzylas i na niej sie skup o nia dbaj! olwice zastepujesz matke i robisz to najlpeiej jak potrafisz, lepiej niz rodzona matka! nie daj sie takim ludziom, bo jetses dobrym i wratosciowym czlowieczkiem :)

kocurek, serg, asionek, just, lil : no to chyba cos jednak z ta rozmiarowka bo ja tu 60 czy 65 obwodow na metce nawet nie widzialam! 70 najmniejszy i to rzadki

asionek : witaj w klubie, ja lezalam 2h w czasie siesty malego i a pasozytek dawal czadu po pecherzu. WC co 10-15 min bo mialam wrazenie ze mi zaraz poleci tak nisko kopal .... no i kolejny dzien bez drzemki i ze slaba nocka
bogu dzieki jedno co mi sie fuksnelo : dizecko ktore spi duzo i jak wstanie to wola tylko jesc i pic, teraz siedzi slucha audiobookow bawi sie autami i playmobilami... cos tam sobie pod nosem opowiada, a ja wegetuje... choc umyslowo moge sie wylaczyc i nie prowadze rozmowy ani nie zabawiam! ale chce i POTRZEBUJE snu !!!!! PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serg : uwazaj na siebie!!!!!!!!!!!!!!! no spe wez na wszelki wypadek a najlpeiej nos ze soba w torebce jelsi sie skurcze zaczynaja! mi nospa towarzyszy w torebce od ponad 3 m-cy! :(

kupilam za plecami meza aparat foto ... tylko ciiiiiiiiiii... a czemu za plecami meza
bo mielsimy taki jeden (kolejna historia naszego pecha ze sprzetami agd rtc i innymi...) epizod 666 :
w islandii w styuczniu 2010 popsul nam sie nasz aparat, dobry byl caonon ( popsul sie od wilgosci bo go do bagna wulkanicznego wzielam...)
na lotnisku kupilismy nowy, ktory popsul mi poldek tuz przed swoimi drugimi urodzinamu czyli zaledwie 11 m-cy pozniej...
kupilam nowy Fuji, maz mowi : na pewno chces ztaki duzy? nieporeczny? ty lubisz robic zdjecia, miec w torebce
chcialam miec dobra jakos zdjec wiec kupilam bydle
a teraz bydlecia nie mieszcze w 90% torebek, bydle ma taka jakosc zdjec ze nie potrafie ich zredukowac i w sumie sie nimi nie zajmuje tylko przechowuje na aparacie czekajac niewiadomo na co ( chyba az poldek go popsuje i wszystko zniknie)
no wiec dziec po cichu zamowilam kieszonkowy model tego samego, ktorego kupilsmy na lotnisku w islandii... znam jego jakosc, obsluge no i jets maly lekki torebkowy .... przegiecie ale co tam jestem w ciazy to moge miec kaprysy...

Dotarłam.... Brzuchem do góry na kanapie leżę i nigdzie się nie ruszam z niej!!! :szok: :no: Szlag by to trafił... No ale NA SZCZĘŚCIE to już OSTATNIA wizyta była w tym durnym urzędzie pracy na drugim końcu miasta... I jeszcze mnie wkurzyli tam... Wrrr.... :wściekła/y:

Agapa na liście jest jeszcze Wiolka ;-) :tak:

Kocur - 6.10
Asionek - 13.10.
Lil - 25.10
Mary-beth - 23.11
agapa - 12.12
jos - 13.12
serg - 14.12
ewula - 08.01

wiolka - 12.05

Jos
no pięknie z tym aparatem.... :-p Ale z drugiej strony - masz rację! To teraz jest NASZ CZAS na kaprysy! :tak: No i nowy aparacik łatwiej będzie do szpitala zabrać, niż bydlę ;-) No-spa już wzięta :*

Kocurro
ja nie wiem... pewna byłam, że o czyczki pytasz... :zawstydzona/y::-):-D Brzucholek pokażę, jak G. z pracy wróci i mi fotkę cyknie... Na razie wypoczywam po skurczowych przebojach

Ostatnia edycja:
serg : wlasnie tak sobie to tlumaczylam - ze szpitalna torba bedzie i tak nazbyt wypchana zeby bydlaka jesczze tam upychac + kamere :)
a tak to sobie malego do kiesoznki koszuli porodewej wsune, i jak sie uda to nawet w szale emocji maz nie zauwazy ze stary aparat odzyl ;)
a jak zauwazy to taka wersje mu sprzedam! hhahahahahahhahahaha (zart oczywiscie!)

sergi Ooooo nie... za dużo się tu ostatnio dzieje :szok: Ale już jesteś w domku uuufff.....

Przyszedł materacyk i pościel, czekam na łóżeczko :)))))))))))))) Pościel się pierze, ale tylko wózkowa, bo jak się mała u mnie na mieszkanku chce urodzić, to łóżeczka tu nie będziemy skręcać, będzie spała w wózeczku :)))))) Wózeczek wyprany od góry do dołu, lepszy materacyk do wózeczka zaraz też dotrze :))))))))))))))))))
....i 6 pak pampersów :-D:-D

SERGIiiii.....!!!! :szok::szok:

reklama
serg : kurka.... moze zadzwon po pogotowie ... ale ciagnie cie????? czy tepy okresowy bol????? bo takie ciagniecie mocne w dole to czetso sie zdarza, ja tak mam od dawna wlasnie, moja mama tak ze mna miala... kurka...

kocurek : przerazilas mnie... ja wlasnie prania wozka znajdujacego sie od 2,5 roku w piwnicy boje... tej gondoli z ktorej chyba nie mozna wyjac materialu obudowniczego ze tak powiem, wiec nie wiem jak to zrobie.... ale takich przygotowan to ja nie lubie ;) wole prac i prasowac malusie ubranka ;)

pierworodny zmienil audiobooka na polskie piosenki, z playmobilow przerzucil sie na lego i jest super :) mama sie cieszy ze huhu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry