• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergee NIET!!!!! :zawstydzona/y: nic juz nie ma, nawet okruszka, ani tyci tyciutko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

Kociątko jeśli kupka nie wyjdzie na wycieczkę boczkami, to u Remika wyszła ostatnio górą, po sam pas hahahaha, ja musiałam szybko przerzucić się teraz na Pampersy 3, bo Remek wczoraj był ważony i UWAGA UWAGA!!! Waży 6,5 kg i ma 67 cm :szok::szok::szok: gdzie się moje wężyki ogrodowe podziały???? moje chudzinki? :szok::szok::szok:
więc musiałam na noc zacząć zakładać 3, bo strasznie przesikiwał mniejszy rozmiar i nie chodzi tu o to,że za rzadko zmieniałam pieluszkę, wrzynało się w ciałko, a jak robiłam słabiej zapięte, to zjechało z pupinki i bądź tu mądry człowieku :sorry:

Jos :-D:-p coś mi się wydaje, że zapomniałaś co potrafią te małe pupinki zrobić :-p może pamiętasz do jakich wniosków doszłam już kiedyś, że "małe dzieci mały miód", a Ty pisałaś co potrafi pupinka Leopoldynka??? :-D:-D:-D Remek nawet próbował robić kupkę w dal :szok::-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
just : ja tez znam kupke od plecow po pepek :) ale nalezy uspokoic kocurka : dziewczece kupki czesto sa innych rozmiarow niz chlopiece :)))))))) hihihiihihihihihihihihihhi

jestem :)
bylam na zakupach , zjadlam obiad , a teraz chce mi sie spaccccccccccccccccccccccc :))

Sergi kurcze lez ile sie da i magnez szamaj !! ja tez mialam takie bole , ale jakos przeszlo , no teraz wrocilo rzecz jasna , ale to juz koncowka wiec norma :)

taaa ty mnie nie strasz jak mi spadna o rozmiar to juz nic miec nie bede :-(

Jos, Asionek ja mam ten sam problem z rozmiarówką angielską... :dry: Z kalkulatora wychodzi mi tak:
Zobacz załącznik 392159

A w obwodzie brzuszka obecnie na wysokości pępka już 107cm... :zawstydzona/y:

pokrecone te rozmiarowki na maksa :/
kurcze juz tyle masz ?? :) wiecej odemnie hehe
wiesz ile male wazy mniej wiecej ??

asionku 130 ???!!!! Toż to chyba bliźniaki :szok:

Acha... no miałam coś ujawnić publicznie.... ale może powinnam mniejszą czcionką..????
Wczoraj kupiliśmy MI majtki w Atlantic'u, czarne, bawełniane, w rozmiarze XL :eek::baffled:
A niegdyś było S.......

no wlasnie nie blizniaki :) blizniaki to juz na swiecie sa :)))
co sie przejmujesz rozmiarowka , najwazniejsze jak wygladasz , a napewno dobrze !! :)

Jestem
W sądzie koszmar...mamusia przylazła,usiadła na przeciwko i jeszcze przy Oliwce zaczęła mi ubliżać razem z koleżanką z którą przyszła...Zabrałam małą do sekretariatu i zgłosiłam,że jakaś baba siedzi i ubliża nam.
Potem jak sędzina zabrała Oliwię to się zaczęło...wyzywała mnie,Ninkę,męża,naśmiewała się...myślałam,że nie wytrzymam.
Zadzwoniłam do męża,przyjechał a te w śmiech i zaczęły go wyzywać:szok:

Oliwka była ok godziny z Panią sędzią,nie wiem o czym rozmawiały bo mała nie mówiła a ja nie wypytuję jej,sama powie jak będzie chciała.

Byłam u ginka,właśnie mam owulację:szok:,niesamowite bo to dopiero 13dc.Kazał działać oczywiście i przyjść w listopadzie jeżeli nie zajdę w ciążę,wtedy wypisze mi jakieś dodatkowe leki ale powiedział,że ładnie to wygląda,torbiel się zmniejszyła do 2cm z 5cm.

Potem głupia i naiwna zadzwoniłam do swojego taty...nie mam z nim kontaktu a wzięło mnie i to mój błąd...powiedział,że nie mamy o czym rozmawiać i nie życzy sobie moich odwiedzin...że jego dni są policzone i ma wszystkich w dooopie...
Popłakałam się...

Mam mega doła,ledwo siedzę,głowa mi pęka...

Oliwka dziewczyny juz wszystko napisaly ja sie przylaczam :)
szkoda stresow na takich ludzi i tyle :) masz super rodzinke , owulka jest , nadzieje sa na kolejnego bebe wiec glowa do gory !!

boogie Taaaaki duuuuży chłopczyk już ?? :shocked2::shocked2::shocked2: Nie wierzę, póki nie zobaczę :-p:-)

Tiaaa.... josss.... dzięki... gorzej będzie jak się ta dziewczynka w tatusia wda :-D:-D Ooojej .. to jest fuuuujjjj !!!! :-D:szok:

Ostatnia edycja:
kocurek : u mnie tez poszlo za tatusiem... szczegolow nie bede opisywac dodam tylko z etatus byl znany za dziecka na caly zlobek i przedszkole ;)

just : oplulam sie :) jetsem pod wrazeniem nowej dyscypliny "kupki w dal" :)

Sergee NIET!!!!! :zawstydzona/y: nic juz nie ma, nawet okruszka, ani tyci tyciutko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

Kociątko jeśli kupka nie wyjdzie na wycieczkę boczkami, to u Remika wyszła ostatnio górą, po sam pas hahahaha, ja musiałam szybko przerzucić się teraz na Pampersy 3, bo Remek wczoraj był ważony i UWAGA UWAGA!!! Waży 6,5 kg i ma 67 cm :szok::szok::szok: gdzie się moje wężyki ogrodowe podziały???? moje chudzinki? :szok::szok::szok:
więc musiałam na noc zacząć zakładać 3, bo strasznie przesikiwał mniejszy rozmiar i nie chodzi tu o to,że za rzadko zmieniałam pieluszkę, wrzynało się w ciałko, a jak robiłam słabiej zapięte, to zjechało z pupinki i bądź tu mądry człowieku :sorry:

Jos :-D:-p coś mi się wydaje, że zapomniałaś co potrafią te małe pupinki zrobić :-p może pamiętasz do jakich wniosków doszłam już kiedyś, że "małe dzieci mały miód", a Ty pisałaś co potrafi pupinka Leopoldynka??? :-D:-D:-D Remek nawet próbował robić kupkę w dal :szok::-D:-D:-D:-D

no nie mogę:-D:-D:-D kupka w daaal:-):-):-)

just : ja tez znam kupke od plecow po pepek :) ale nalezy uspokoic kocurka : dziewczece kupki czesto sa innych rozmiarow niz chlopiece :)))))))) hihihiihihihihihihihihihhi

No to już chyba wszystko dzisiaj zostało omówione:-D:-);-) Ale kupki są najlepsze zwłaszcza te po pępek:-):-):-)

Asionek nie mam pojęcia ile ma Małe, bo ostatnie usg miałam w lipcu :dry: Ale z karty ciąży i wykresu jaki tam mam wychodzi m/w 1,200-1,400 kg :-) Tyle mi prognozują na chwilę obecną ;-)

Ja już po wizycie u lekarza.

Asionek - lekarka zmierzyła mi spojenie i jest w normie. W karcie ciąży jest taki wykres, gdzie się to notuje i ja akurat idę zgodnie z normą. :tak: A co do bólu, to ja mam zdiagnozowane coś, do czego nie ma polskiego odpowiednika, ale chodzi o chroniczne bóle lędźwiowego odcinka kręgosłupa i bioder i ten ból spojenia jest częścią tego schorzenia. Więc pozostaje mi cierpliwie czekać na poród. Ufff... Jeszcze "tylko" 9 tygodni bólu... A jak tam u Ciebie? Nadal śpiąca?

Carolineee - bardzo współczuję przeżyć! Los Ci nie szczędzi, ale w końcu to się musi odwrócić. Tak jak któraś z dziewczyn napisała, odseparuj się od wszystkich toksycznych ludzi, jakich masz wokoło. Masz wspaniałego męża i dziewczynki i oni Cię kochają! A reszta idiotów niecha spada na drzewo!

Sergeevna - jak tam te bóle?

Zizi, Jos, Kocur, Lil, Boogie - pozdrawiam!

Ja się kładę, bo zupełnie nie w formie jestem. Miłego wieczorku!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry