just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Sergee NIET!!!!!
nic juz nie ma, nawet okruszka, ani tyci tyciutko 

Kociątko jeśli kupka nie wyjdzie na wycieczkę boczkami, to u Remika wyszła ostatnio górą, po sam pas hahahaha, ja musiałam szybko przerzucić się teraz na Pampersy 3, bo Remek wczoraj był ważony i UWAGA UWAGA!!! Waży 6,5 kg i ma 67 cm

gdzie się moje wężyki ogrodowe podziały???? moje chudzinki? 

więc musiałam na noc zacząć zakładać 3, bo strasznie przesikiwał mniejszy rozmiar i nie chodzi tu o to,że za rzadko zmieniałam pieluszkę, wrzynało się w ciałko, a jak robiłam słabiej zapięte, to zjechało z pupinki i bądź tu mądry człowieku
Jos
coś mi się wydaje, że zapomniałaś co potrafią te małe pupinki zrobić
może pamiętasz do jakich wniosków doszłam już kiedyś, że "małe dzieci mały miód", a Ty pisałaś co potrafi pupinka Leopoldynka??? 

Remek nawet próbował robić kupkę w dal 

nic juz nie ma, nawet okruszka, ani tyci tyciutko 

Kociątko jeśli kupka nie wyjdzie na wycieczkę boczkami, to u Remika wyszła ostatnio górą, po sam pas hahahaha, ja musiałam szybko przerzucić się teraz na Pampersy 3, bo Remek wczoraj był ważony i UWAGA UWAGA!!! Waży 6,5 kg i ma 67 cm

gdzie się moje wężyki ogrodowe podziały???? moje chudzinki? 

więc musiałam na noc zacząć zakładać 3, bo strasznie przesikiwał mniejszy rozmiar i nie chodzi tu o to,że za rzadko zmieniałam pieluszkę, wrzynało się w ciałko, a jak robiłam słabiej zapięte, to zjechało z pupinki i bądź tu mądry człowieku

Jos

coś mi się wydaje, że zapomniałaś co potrafią te małe pupinki zrobić
może pamiętasz do jakich wniosków doszłam już kiedyś, że "małe dzieci mały miód", a Ty pisałaś co potrafi pupinka Leopoldynka??? 

Remek nawet próbował robić kupkę w dal 

Ostatnia edycja:
Z kalkulatora wychodzi mi tak:

A co do bólu, to ja mam zdiagnozowane coś, do czego nie ma polskiego odpowiednika, ale chodzi o chroniczne bóle lędźwiowego odcinka kręgosłupa i bioder i ten ból spojenia jest częścią tego schorzenia. Więc pozostaje mi cierpliwie czekać na poród. Ufff... Jeszcze "tylko" 9 tygodni bólu... A jak tam u Ciebie? Nadal śpiąca?