• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek szalejesz :tak: No ale cóż, to już ostatnie "podrygi"... ;-)

Czemu krzyczysz na biedną Serg?...

Jos w sumie na zmianę, ale z przewagą ciągnięcia... Cały czas leżę. G. będzie w domu za niecałe 2 godzinki, póki co nie panikuję bo będzie jak ostatnio - odeślą mnie do domu a nawet lekarz na mnie nie spojrzy :dry: W razie czego będę dzwonić, ale na razie leżę i czekam, może przejdzie... Najwyżej jak G. wróci, to pojedziemy na IP...

Ostatnia edycja:
reklama
jos ja wszystko co było do zdjęcia (wkłady, pokrowce itp.) załadowałam do pralki, z gondoli wyjęłam dno i potratowałam ją gąbką, bo inaczej się nie dało, a daszki od gondoli i fotelika zalałam w wannie i wymoczyłam.. i tyle :)))) a teraz mam problem, trzeba te wszystkie elementy z powrotem zamontować, najgorzej z fotelikiem i tymi skomplikowanymi paskami zabezpieczającymi ... hmmmm...

sergi coś TY, gdzie ja bym na Ciebie krzyczała :-D Odpoczywaj sobie.. i mają te bóle odpuścić :)))) I kropka.

boogie bella newborn z tym wycięciem na pępuszek :-) wyszło mi niecałe 18 zł za 42 sztuki, więc zamówiłam cały 6-cio pak z masą chusteczek nawilżających gratis.... Ale czy to dobre pieluchy, tego nie wiem... Kamil to w ogóle na tetrowych jechał, bo gdzie by mnie stać wtedy było ;-)

Ostatnia edycja:
Kocurek myślę, że przejdą - ważne, że się nie nasilają.... :sorry:

Matko i córko, ale mi się zachcianka włączyła... Na parówki z musztardą i kaszę mannę z bananami... :szok::zawstydzona/y:
Małe kopie i wariuje, więc już trochę spokojniejsza jestem...

serg : bedzie dobrze, mysle ze po prostu za duzo sie nachodzilas!

kocurek : nie koduje nawte twojego posta, wszystko co z wozkiem i myciem zwiazane za 2 m-ce! ;)
a paski i foteliki i inne : ja tego wogole nie kumam, jetsemù nielogiczna i na dodatek szybko mnie trafia :) wiec u nas od pocztaku zajmuje sie tym F. :)
ja tylko na wozku zmieniam kliknieciem gondole na siedzonko od auta i ewentualnie spacerwoke reguluje na lezaco/siedzaco :)

hmmmmm Kociątko ja wiem, że może to tylko moje widzi misię, ale kupiłam kiedyś te pieluszki z Bella i nie byłam zadowolona, powiem Ci, że jak dla mnie najlepsze dla takich Maluszków były Newborn z Huggies, mięciutkie, delikatne, z wycięciem :sorry: bo wiesz co mi się tam nie podobało? te gumeczki po bokach są za słabe i nie są wycięte na nóżki, więc kupka często lubiła sobie "wyjść" na wycieczkę na zewnątrz :-p

boogie Ooooooch... !!! Kupka na wycieczce..?????? I co ja najlepszego narobiłam..!!! :szok: A może moja Czarna będzie miała pulchne nóżki po mamusi i kupka nie będzie wychodzić :-D:-D

Jos, Kocurro a ja z kolei z tych, co to "wszystko muszę sama"... Ile razy już wojna była z G., kto ma dziurę wywiercić, kto szafę z IKEA złożyć, kto elektronikę w domu podłączyć... G. się wnerwia zawsze, że TO SĄ MĘSKIE ZAJĘCIA i że nie daję mu pola do popisu :-p A ja po prostu lubię sobie "porządzić", nawet jeśli to takie dooperelki ;-)

Just ciasteczkowy Potworze, zostało chociaż jedno ciacho dla mnie?...:rofl2:

reklama
serg : to zapraszam do mnie :) bo ja nie potrafie obslugiwac wlasnego telefonu :) i mysle ze jestem w stanie rozwalic na 2 metalowa kulke :)

kocurek just : mala czarna moze bedzie miala pulchne nozki za mama, a moze tez kupki XS :) i nic nie bedzie wylazilo :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry