• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja już po wizycie u lekarza.

Asionek - lekarka zmierzyła mi spojenie i jest w normie. W karcie ciąży jest taki wykres, gdzie się to notuje i ja akurat idę zgodnie z normą. :tak: A co do bólu, to ja mam zdiagnozowane coś, do czego nie ma polskiego odpowiednika, ale chodzi o chroniczne bóle lędźwiowego odcinka kręgosłupa i bioder i ten ból spojenia jest częścią tego schorzenia. Więc pozostaje mi cierpliwie czekać na poród. Ufff... Jeszcze "tylko" 9 tygodni bólu... A jak tam u Ciebie? Nadal śpiąca?

Ja się kładę, bo zupełnie nie w formie jestem. Miłego wieczorku!

czyli jednak wiedza co to takiego :)
najwazniejsze , ze jest ok !!
tylko szkoda , ze masz te bole , ale moze jeszcze przejda ?? !!
ja juz pospalam i mi lepiej :)
polecam

Kocur to ja przesyłam swoje ;-) na szczęście ode mnie już uciekły - leżenie pomogło i się wyciszyły... Uff... A teraz niech gnają i pędzą i Kocurrra dopadną :tak: ;-)

Ok,dotarłam na bursowe śmieci...ostatnia noc tutaj...
Nawet coś zjadłam...ale dzisiejszy dzień okrasiłam niezliczoną ilością papierosów.
Owulka w toku bo boli a jak to doktor powiedział:im bardziej boli tym więcej seksu...ale jak???Bursa,jeden pokój,łóżka osobne i jeszcze te dzisiejsze nerwy...

sergi nieeeee...!!! :shocked2: pozwól, że przekażę dalej - asionek..?????? :-p
Ja muszę dotrwać do soboty, aż G. wróci z drugiego krańca Polski...

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek a przekazuj, przekazuj :tak: :-)

Carola dostałam, ale jeszcze nie zdążyłam wysłać... :zawstydzona/y: Jutro się wybiorę w końcu na pocztę, miałam wysłać dzisiaj, ale te skurczybyki mnie dopadły i wracałam do domu, byle jak najszybciej, a na pocztę mam jeszcze kawałek dalej i odpuściłam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry