• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem
W sądzie koszmar...mamusia przylazła,usiadła na przeciwko i jeszcze przy Oliwce zaczęła mi ubliżać razem z koleżanką z którą przyszła...Zabrałam małą do sekretariatu i zgłosiłam,że jakaś baba siedzi i ubliża nam.
Potem jak sędzina zabrała Oliwię to się zaczęło...wyzywała mnie,Ninkę,męża,naśmiewała się...myślałam,że nie wytrzymam.
Zadzwoniłam do męża,przyjechał a te w śmiech i zaczęły go wyzywać:szok:

Oliwka była ok godziny z Panią sędzią,nie wiem o czym rozmawiały bo mała nie mówiła a ja nie wypytuję jej,sama powie jak będzie chciała.

Byłam u ginka,właśnie mam owulację:szok:,niesamowite bo to dopiero 13dc.Kazał działać oczywiście i przyjść w listopadzie jeżeli nie zajdę w ciążę,wtedy wypisze mi jakieś dodatkowe leki ale powiedział,że ładnie to wygląda,torbiel się zmniejszyła do 2cm z 5cm.

Potem głupia i naiwna zadzwoniłam do swojego taty...nie mam z nim kontaktu a wzięło mnie i to mój błąd...powiedział,że nie mamy o czym rozmawiać i nie życzy sobie moich odwiedzin...że jego dni są policzone i ma wszystkich w dooopie...
Popłakałam się...

Mam mega doła,ledwo siedzę,głowa mi pęka...

Karola ciężkie życie masz, ale musisz dać radę, trzymam za Ciebie &&&
Popłakać trzeba:-(
Mąż przytuli, Ninka przyjdzie i powie "Mamo Kocham Cię", dla Oliwki jesteś podporą:tak:
Powiem szczerze, że z rodzicami mam też trudną sytuację, ale muszę sobie dać radę,
więc Ty też - głowa do góry, będzie dobrze:tak:

reklama
Oliwka powinnaś się przespać! Miałaś trudny dzień - każda z nas by pewnie popadła w doła. A odpoczynek dobry na wszystko........I trzymam kciuki za Twoją obiecującą owulację!!!!!

A co do wymiarów Waszych brzuchów i czyczków to nie mogę z Was!!!!!! Jeszcze mi tu brakuje z wątku październikowego tematu o miętoszeniu sutków!:-D

Własnie atakuje CIASTECZKOWY POTWÓR :growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl: zjem Was ciasteczka, zjemmmmm wszystkie okruszki, do cna, póki smaku folii nie poczuję!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Liluś miętosić to Ci będzie Maluszek sutki hahahahaha, bo cyczki, to najlepsze przyjaciółki naszych Misiaczków :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Boogie gdzie się tak mówi??? :-D Chyba nie na BB :-D

A Kocurek pojawia się i znika - zawału można dostać!

Hej Wiolka! Jak się czujesz???

Ostatnia edycja:
reklama
:szok: to Oni kłamią?????? :szok::szok::szok:

hahahahahahahah Moje Drogie Koleżanki oficjalnie zostałam poinformowana dzięki Wam, że to są kłamstwa i pomówienia hahahahahahaah

ufffff.....jaka ulga :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry