sergeevna
Pysiołkowa Mama
Cześć Babeczki!
Ja od rana na nogach... W nocy się przebudzałam co chwila, a za chwilę na miasto muszę iść, niestety... Powalczyć w urzędach znowu
Dobrze, że nie idę sama, tylko koleżanka będzie mi towarzyszyć...
Ale sen miałam dzisiaj - śniło mi się, że wystartowałam w castingu do "Top Model" i że byli zachwyceni moim brzuszkiem ciążowym i mnie przyjęli

Przepraszam, ale teraz już muszę zmykać, bo później kolejki będą straszne
Po wczorajszych rewelacjach na szczęście cisza i spokój 
Carolineee napisz mi proszę smska jak dostaniesz wyniki bety, bo będę w tym czasie na mieście! &&&&&&&&&&&&&&
Ja od rana na nogach... W nocy się przebudzałam co chwila, a za chwilę na miasto muszę iść, niestety... Powalczyć w urzędach znowu
Dobrze, że nie idę sama, tylko koleżanka będzie mi towarzyszyć...Ale sen miałam dzisiaj - śniło mi się, że wystartowałam w castingu do "Top Model" i że byli zachwyceni moim brzuszkiem ciążowym i mnie przyjęli

Przepraszam, ale teraz już muszę zmykać, bo później kolejki będą straszne
Po wczorajszych rewelacjach na szczęście cisza i spokój 
Carolineee napisz mi proszę smska jak dostaniesz wyniki bety, bo będę w tym czasie na mieście! &&&&&&&&&&&&&&

A w niedziele pojechaliśmy do teścia do szpitala, bo cztery dni już leży i nie wiadomo kiedy wyjdzie.
))) i mówię: czemu Ty w brzuchu taki grzeczny nie byłeś, a ? A Zygmuś patrzy na mnie jak dwutygodniowy kociak