• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Babeczki!

Ja od rana na nogach... W nocy się przebudzałam co chwila, a za chwilę na miasto muszę iść, niestety... Powalczyć w urzędach znowu :cool: Dobrze, że nie idę sama, tylko koleżanka będzie mi towarzyszyć...

Ale sen miałam dzisiaj - śniło mi się, że wystartowałam w castingu do "Top Model" i że byli zachwyceni moim brzuszkiem ciążowym i mnie przyjęli :sorry: :-p :laugh2:

Przepraszam, ale teraz już muszę zmykać, bo później kolejki będą straszne :dry: Po wczorajszych rewelacjach na szczęście cisza i spokój :tak:

Carolineee napisz mi proszę smska jak dostaniesz wyniki bety, bo będę w tym czasie na mieście!
&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ok Serge:) Nie ma problemu,uważaj na Siebie...
Coś mam przeczucie,że lipa,że ten test zły jakiś był...

Zmykam...pa...boję się...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Liluś - dziękuję! Pamiętam właśnie, ze pisałaś, ze też miałaś takie bóle i powodem był ucisk na kręgi. Ja mam skierowanie na fozjoterapię, więc się wybiorę i przy okazji zapytam, czy i to może być jakoś potraktowane masażem. Zobaczymy... :sorry:

Carolineee - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Sergeevna - powodzenia!

OK, muszę się zmusić i pouczyć... Tyle mnie ten egzamin kosztuje, że jak obleję, to straszny będę miała żal do siebie... :-( Niby i tak się może zdarzyć, bo jest okropnie trudny i w sumie muszę być świadoma, ze grozi mi oblanie... :sorry: A ja jeszcze w moim błogosławionym stanie jak się zestresuję, to będzie lipa i tyle... :zawstydzona/y:
Do później!

Cześć:-)
Weekend tak szybko minął, że nie zdążyłam odpocząć. W sobotę bylismy u znajomych na urodzinach ich 4-letnego synka, potem zrobiła się impreza dla dorosłych, objadłam się straszetnie:cool2: A w niedziele pojechaliśmy do teścia do szpitala, bo cztery dni już leży i nie wiadomo kiedy wyjdzie.

Karolina &&&&& za betkę:-)

Tak działania były, ale owu chyba miałam w sobotę, a mój mąż nie był zdolny do działania po imprezie i zostały przesunięte na wczoraj i nie wiem czy nie za późno

najwazniejsze ze byly dzialania teraz tylko trzeba trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby chlopaki dotarli do celu.

kurde ale mam dzis lenia, nawet mi sie palcem ruszyc niechce a do tego mam strasznego nerwa chodze i sapie... biedna Iwa

Dzień dobry :))))))

Kocurki - ech coś się zgrać nie możemy :-(((( i znowu kawa taka se...
Oleńka pełzacz, a mój śpioch :-D))) i mówię: czemu Ty w brzuchu taki grzeczny nie byłeś, a ? A Zygmuś patrzy na mnie jak dwutygodniowy kociak :eek:
Przekochany jest, modlę się żeby go kolki i inne paskudztwa oszczędziły, jak na razie jest wzorowo i każdej mamie życzę takiego dziecka.

rureczka, jos - w odpowiedzi na Wasze pytanie, Maniek generalnie Zygmunta ma w głębokim poważaniu :-D))))) jak się zbliżam do niego z Zygmusiem to mnie odpycha, ale już kilka razy złapałam go na świadomym obserwowaniu brata :-):-):-))))))) oczywiście cicho sza....

Tyle bym chciała napisać, ale moja skleroza bierze nade mną górę :/
Aha...Asionek Ty, Ty....Ty.................Ty lasko Ty !!!! Jak tak można wyglądać tuż przed porodem ?! Bossssssskaaaaaaaaa :-)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry