• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co u naszej Mamity ? u Sol , u POK ?

Rurka K pracuje na umowe na umowie ma najnizszą krajową a reszte dostawał tak jak by na czarno .. W przyszłym tyg bedzie składał papiery na kompalni w Czechach moze sie uda ;-):-) .Ale mnie normalnie drażni ten szef... ;/

reklama
Tak, w poniedziałek mam termin @....
Nie wiem czy mam jakiś objaw, w sumie to tylko cycki mnie bardzo bolą, nawet w nocy się przez nie wybudzałam, bo nie mogłam nawet na boku leżeć i ich docisnąć:sorry:

jestem
bylam na zakupach tak naprawde nie dla siebie tylko z tesciami bo tesciowa robi impreze w sobote i oni sie gubia w duzych sklepach i przewaznie przeplacaja...
kupilam Iwonie kozaki na zime za 19 zl, przecenione z zeszlego sezonu z 69zl. jestem zadowolona, sobie juz tez upatrzylam teraz tylko na wyplate czekac

kocie ale ci sie sliczne dziecie trafilo
mloda jak nie masz kogos znajomego kto jest w ciazy albo ma mala curcie to u nas np ( pewnie u was tez) sa takie duze kontenery na miecie z odzieza dla czerwonego krzyza.zawsze sie przyda dla jakiegos maluszka
rurka przeciez ja tez wiecznie marudze...teraz mdlosci z porannych zrobily sie wieczorne
jos a dziekowac samopoczucie dobrze tylko mam smaki na takie produkty ktorych od wiekow nie jadlam i smiac mi sie z siebie chce. jak dajesz sobie dzis rade sama?
asionek nowe zdjecia poprosimy. a co do zalewania znam ten bol , kiedys w nocy meza mlekiem podlalam ze cala koszulke na plecach mial mokra:-). a co do smaka na madranynki mowisz ze ty tez mialas? :-)
ajas mam nadzieje ze uda sie do nowego roku zaciazyc&&&&&&&&&&&&&&&za to
zizi moze z ordynatorem pogadac bo to jakies kpiny chyba. ale znam to , mam teraz babcie w szpitalu ze zlamanym biodrem, powiedzieli nam w sobote ze przez najblizszy tydzien nie bedzie operacji bo jakies bakterie ma , ciocia przyjezda w poniedzialek a babcia jej mowi ze cos o operacji mowili. nawet nikogo nie raczyli poinformowac

ZiZi 3mam kciuki aby tym razem @ sie nie pojawiła !! ;-)
Wiolka są są tylko ze ciuchy walają sie po osiedlu koło tego kontenera ;/
Rurka dzieki za inf .

kUrcze ciekawe co u Sol jak dzieciaczki ?
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Wiola, Pani ordynator nic szczególnego nie mówi, tylko że zdrowie już lepsze nie będzie, teraz starają się bakterie jakąś wyplewić z organizmu, ale po co mówić przez telefon do żony że stan męża ciężki jak oni ciągle na jakieś wyniki czekają:angry:

Dziś mam 13dpo, jutro test robię bo nie wytrzymam...

Ostatnia edycja:
zizi wiem ze latwo mi pisac ale uspokuj sie wypij melise w wez kilka glebokich wdechow... to ze sie tak denerwujesz, martwisz nikomu nie pomaga, ani tesciowi ani potencjalnej fasolci. tulam kochana i trzymam &&&&&&&&&&za test

zizi ale ja ci sie wcale nie dziwie ze jestes zla ... ale takie nerwy nie pomagaja utrzymac sie fasolce , wrecz przeciwnie.
mam nadzieje ze z tesciem wszystko bedzie dobrze i dojdzie do siebie.
jest mi strasznie przykro jak czytam co cie spotyka w tym roku, co chwile kop od zycia,to niesprawiedliwe...bardzo bym chciala zeby pojawila sie u was fasolka i troche was rozwesalila, dala nadzieje ze bedzie dobrze.

reklama
No właśnie, ten rok....jest najgorszy jaki miałam:-(
Potrzebuję czegoś dobrego, czegoś pozytywnego, abym dostała pozytywnej energii...

A wczoraj Palemka pisał że ja nie smęcę, a dzisiaj taki dzień....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry