• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
o raju Kocie spać!!!! :-D:-D:-D:-D Żabulka się obudzi i mama nie pośpi :sorry:

a teraz dla każdej z koleżanek zostawiam :* buziaka, dla Was i Waszych Robaczków :tak::tak::tak:

słodko przespanej każdej minuty, która jest nam dana :-D

Kocurek ooo to jutro 3 tygodnie będzie miała :-) ile miała kg i cm? u nas OK, nie będę młodej chwalić ale od ok 3 tyg spi mi całe noce, z paroma wyjątkami ;-) prawie 6 kg waży, już po szczepieniu jesteśmy, 25.10 kolejne.

53cm i 3400 i dostała 10 punktów :-) mimo, że była okręcona 3 razy pępowiną i do tego rodziła się z wyciągnięta rączką.. na szczęście szybko poszło i mi się nie umęczyła malutka :sorry:
Pozazdrościć przespanych nocy u Was :tak: Buziaki..!!

wzajemnie :-) a tymczasem dobrej nocki, postaram się częściej wlatywać. choć nie wiem jak to będzie bo na tydzień jestem sama, mamcia leci do mojego brata a K w pracy. ukochaj córcię :-)

witaj wiolu :-D ja tez już po śniadanku i po sprawdzonym planie zajęć na jutro, bo .... uwaga uwaga .... :szok::szok::szok:wracam na studia:szok: wznawiam 5 semestr resocjalizacji, trochę mi głupio, bo w jakiejs nowej grupie się znajdę, nikogo tam nie znam, no, ale musze je wreszcie skonczyć !!!:sorry2:

Doradzcie mi proszę !!!!

Zastanawiam sie jeszcze czy nie spróbowac po raz ostatni i zamiast inseminacji, nie spróbowac pomonitorowac cyklu i raz ostatni spróbować podziałać naturalnie ???

inseminacja byłaby pewniejsza, ale skoro zaszłam raz naturalnie, to wolałabym naturalnie, tylko jak znowu dostanę @ to chyba się rozlecę, na koniec stycznia , miałam termin i nie zniosę czekania dłużej ...

reklama
Cześć Wiola, jak samopoczucie, bez mdłości z rana...?

Cześć Palemko, gratuluję decyzji o powrocie na studia.
Co do monitoringu zamiast inseminacji, to chyba po trosze już podjęłaś decyzję, że chcesz spróbować jeszcze raz naturalnie... i bardzo dobrze... Myślę, że skoro tli Ci się myśl, że jeszcze raz spróbujecie naturalnie, to znaczy że jesteś gotowa na takie rozwiązanie...
Zawsze możesz sobie postanowić, że gdyby jednak w ten sposób tym razem nie wyszło, to więcej nie będziesz tracić czasu i kolejna będzie inseminacja... A my będziemy gorąco wierzyć, że się uda :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry