• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)
ale cisza dzis :)

palemka : probuj moze jeszcze raz naturalnie. jak sie nie uda, to nie zalamuj sie tylko wtedy juz twrado i zdecydowanie od nastepnego cyklu nastaw sie na iui.
fajnie, ze wracasz na studia :) zajdziesz zaraz tak jak rurka - jak tylko prace dostala oi zmienila tor myslowy ;)

Hej Kobietki,witam z kawką.Od rana latam z dziewczynami po lekarzach...Ninka straciła głos:)
Dopiero wróciłam do domu.Wezmę się za sprzątnie i obiad.
Rurka,widzę,że się nie odezwałaś.Przepraszam Cię,poniosły mnie nerwy wczoraj wieczorem.A naprawdę nie miałam nic złego na myśli a tym bardziej złośliwego. Buziak Kochana:)

:-D:-D:-D:-D:-D Pysiu nowością nie jesteś, ale o takiej porze, to widok zaskakujący, przyznaj się, chciałaś być pierwsza :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Kocurku jak Żabulka???? :sorry2:

Zizi Robaczku, co nas nie zabije to nas wzmocni :* :tak:

Karolu a co Nince? :shocked2:

Ostatnia edycja:
Witam Was i ja :-) i nawet mam słabą kawkę i nawet zjadłam Michałka, i Trufla i jednego Jeżyka i jednego Hita :-D I na dziś finito ze słodkim!! Muszę znaleźć siłę na spakowanie do końca moich i Kamila rzeczy dziś :sorry2: Ola śpi, więc musicie wybaczyć, ale zajmę się tym już za chwilkę.. My po śniadaniu z Kamilem, który nieskory do święcenia Dnia Edukacji Narodowej :-p

boogie ​żabek grzeczniutki i ululany, myślę, że godzinkę jeszcze pośpi :)))) A jak u Robaczków????

reklama
Bogusia,siadło jej gardło,chyba przeziębienie.Jej lekarza nie ma więc do poniedziałku poczekamy.
Narazie daję jej Lipomal.
A Oliwka miała od rana badanie moczu i mikrobiologiczne paznokcia.Znowu kasa poszła...

Hej Kocie:)
Ja mam ptasie mleczko Milka,kupiłam sobie i babeczki upiekę po obiedzie.
A co do ''święta'' to Ninka w drodze od lekarza kupiła bukiet róż i zawiozła Pani wychowawczyni:)
Są dzisiaj piękne róże w Biedronce,7sztuk za 4,99:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry