• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj tam dziewczyny :-p PAX :tak:;-)

Pojadłam, popijam herbatkę, cieszę się wolną chwilą :) zaraz kolację z synem zrobię i chyba padnę ;)))) Tylko jak w nocy wstanę... zimno brrr.. jednak jeszcze nie grzeją, nabrali mnie ;/

Ostatnia edycja:
reklama
A propos, K-Pax to jeden z moich ulubionych obrazków ;)))) ma klimacik :) :) :)

No dobrze.. to ja się też oddalę, dobrej nocy buziaki :* :* :*

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok: problemy egzystencjalne szesnastolatków dobiły mnie do reszty :nerd::nerd::nerd::nerd::nerd: ja chyba dziadzieję, albo nie rozumiem :zawstydzona/y: tzn rozumiem, bo całkiem niedawno miałam podobne problemy, ale teraz patrzę już z innej perspektywy :szok: w każdym razie jestem rozłożona na łopatki i na dziś to wszystko na co mnie stać, dziękuję za uwagę, silentium, dobranoc! :zawstydzona/y::sorry::-p

Ooo egzystencjalizm to jest to co lubię :-):-):-)
Ale mnie NIC nie zdziwi, syn szesnastolatek i 10 lat pracy z tą grupą wiekową uuuuuu... człowiek się duuużo uczy :-p:-p:-p
Co ja tutaj jeszcze robię.... chyba czekałam, żeby dać Żuczkom BUZIAKA na dobranoc :* :-D

Kocurek a tyś kiedy urodziła???:crazy: o nieee przegapiłam! :szok: Gratulacje kochana koleżanko:-) niech się mała zdrowo chowa, wszystkiego co najlepsze!!! Mała jest śliczna:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry