• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziwne, nie..?? :sorry: Ja rozumiem, że G. potrafi nie spać 48h, albo jak ostatnio po 3-4 h na dobę, ale jak Ola będzie tak mieć po tatusiu..??? :eek:

O zapomniałam - A KTO nas zaprosi na Wersal, zakupy i kawę..????
(ale te koszule to zgodnie z umową bierze made :-D)

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się właśnie czy Remik tak nie sypiał, ale nie przypominam sobie takiego zdarzenia :sorry: raczej chłopczyk musiał sobie pospać, a tym bardziej mając 20 dni :confused2: ale cóż począć jak Oleńka spać nie chce, to oczu jej nie zamkniemy :-p:-p:-p

booogie nawet smoczka użyłam... i nic - właśnie patrzy sobie z zadowoleniem ciumkając :rofl2:
Smoczek zatem odebrany :-p

Ooo BŁĄD..!! :szok::-D:-D idziemy więc pospacerować....

Ostatnia edycja:
Kocurrku :-D:-D:-D:-D a francuskie perfumy o nazwie MADEMOISELL lubisz???:-D:-D:-D

a wiesz, że kto daje i odbiera, ten sama wiesz gdzie się poniewiera :-p:-p:-p daj ciumkacza na troszkę :sorry::sorry::sorry:

kocurku Iwa taka byla ... potafila w ciagu dnia miec z 3 drzemki po 15 minut...na pocieszenie powiem ze dzis spala 3 h w ciagu dnia...
wiec jak ma cos z Iwy to male 2 lata i bedzie chciala spac w dzien:-p:-D:-D:-D:-D:-D

No, to skończylo sie na ciumkaczu, MOIM osobistym :-p

wioolu :szok::szok::szok: toż ja zębow dziś nawet nie umylam :-D:-D:-D

boogie perfumy lubię, ale koleżankę o tej dźwięcznej nazwie bardziej :-p Na tyle, że chyba jej ujdzie płazem to niepokazywanie się ;-)

Ostatnia edycja:
dobra jestem :) uglaskana :)

just : dziekuje: czuje sie w miare, pospalam w dzien wiec to juz duzy sukces
a ze zmeczona tak czy owak to teraz juz tak bedzie, bo a to brzuch, a to krzyz a to pecherz
pasozytek wazy juz jakies 1kg800 moj pewnie juz z 2... ( ja sie urodzilam na tym etapie ciazy i wazylam 2400 hehe)
no teraz pozostalo juz tylko zacisnac co trzeba i dociagnac odliczjac dni ;)

uwaga : WRACAM DO FORMY:
just : a co do kosmetykow to zakupilam sobie dzis kredke do oka bourgeois w kolorze takie braz bordowy ciemny... nie wiem jak opisac ale ladna :) kiedys robili taki tusz tez ale nie ma juz...
tylko jeszcze nie wiem ile kredka bedzie lezala nieotwarta w pudle zanim sie zmotywuje na makijazowe wysilki :)
ale wrazie co to jest :)
hehe

edit : a co do perfumikow to ostatnio mam ochote albo na grejpfuta Guerlain albo na powort do Kenzo Flower :)

Ostatnia edycja:
wpadlam na chwile przed prasowaniem :)
mam nadzieje , ze maly wstanie jakos niedlugo i kapiel zaliczymy o normalnej poze :)

Kocurek to niezle z mala , ze nie spi tyle czasu :szok:moj to na odwrot taki kot z niego spiacy , pis i cyca je hehe
grubasek sie z niego robi powoli ciekawe ile wazy juz ? :))

b

asionku pytałaś o fotki Oli, na str. 8747 jest kilka i jedno na 8748 :)))))
*

dzieki :) slodka malutka !! i jaka mamusia sliczna !! :)))

Tak, w poniedziałek mam termin @....
Nie wiem czy mam jakiś objaw, w sumie to tylko cycki mnie bardzo bolą, nawet w nocy się przez nie wybudzałam, bo nie mogłam nawet na boku leżeć i ich docisnąć:sorry:

trzymam z calej sily &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i maly tez :))

j

asionek nowe zdjecia poprosimy. a co do zalewania znam ten bol , kiedys w nocy meza mlekiem podlalam ze cala koszulke na plecach mial mokra:-). a co do smaka na madranynki mowisz ze ty tez mialas? :-)

no mandarynki gora hehe , cos maja w sobie , bo siorka tez pozerala na tony :)

Jos hej :) ladny kolor kredki musi byc :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry