• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Proszę mi tu o owocach tyle nie dywagować.!! :szok::szok::szok: Ja ciągle ograniczam :-D

No i stało się... zjadłam jabłko :eek:

Melduję, że Ola śpi już 10 minut... może coś z tego będzie :-) jakaś kąpiel dla mnie :-D i porządek w pokoju zrobię zanim położna mnie nawiedzi :zawstydzona/y:
Ale najpierw herbatka - muszę się zrelaksować :tak:

asionku dziękuję :-):-):-)

rureczko mamba skonsumowana??? bo wiesz... to mógł być jakiś ważny sen, lepiej ją zjedz ;)))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
asionek : hej :) milego kapania! moj tez zaraz idzie do wanny :)

rurka : niech maz kupuje! ciezarnej sie nie odmawia, bo dom zdewastuja myszy :) zapytaj sie go czy o tym wie i czy chce zyc z myszami ;)
ja z perfumem narazie czekam, choc przezornie "uplynilam" wszystkie moje perfumy, odlewajac dla mamy po trochu w puste buteleczki przywiezione przez tate... teraz mam wymowke :)
ale za pare dni moje urodziny i znajac inwencje mojego meza bedzie perfum lub torebka... lub zegarek (zegarek nie bo ostat,io kupilam we wakacje)
wiec zobacze co bedzie i sama sobie kupie wrazie co 1 z 2, albo wymienie ten mezowy gdyby byl nie teges :)

melduje sie po pierwszym spacerze w moich nowych butach i sa faktycznie bardzo wygodne i ciepłe a co z przemakaniem to zobaczymy:-D
owocki....hmmmm tez bym zjadła co do zapachów to ja tez lubie te z tej serii co jos tylko herba fresca;)

kocurku trzymam kciuki zeby Ola pospała

rurka w moim przypadku przeczucia sie sprawdziły;)i będzie dziewuszka może masz jakiś dar;)

Lil ogromne gratulacje. Wracaj szybko do pełni sił i do nas.

Ale się nam staraczki sypią :) Kolejka się przesuwa i jestem już druga w kolejce:szok:

Nie będę wiecej pisać bo nie mam humoru, gdzieś go zgubiłam i nie mogę go znaleść.

Ewula nie ważne jaka płeć, ważne żeby zdrowe :)
Też chciałam iść dzisiaj po te butki, ale w tamtym roku kupiłam takie zwykłe i były strasznie sliskie, na błocie w listopadzie się przejechałam i wpadłam pupą w kałużę, jutro jak jeszcze będą to je zobacze, a jak nie to znalazłam takie ładne siwe w sklepie za 49 zł wiec i tak mało :)
Rzucili się u Was w sklepie na te buciki?

Jos dokładnie, co chwilę mu to powtarzam :D

Kocurku zjadłam nawet 2 opakowania:-D

nio u nas sie rzucili jak poszłam po nie popołudniu to z mojego rozmiaru juz były tylko jedne ale ja mam takie numer mniejsze od kajaka więc nie jest łatwo :-D

rurka : tez lubie dkny :)

uciekam na kolacje, wpadne jutro :)

papatki!

aha co do przeczucia to mnie do tej pory tez nie mylilo, z poldkiem wiedzialam ze bedzie chlopak
i teraz tez nawet nie ze "czuje" ale jestem wrecz PEWNA ze bedzie chlopak :)
zobaczymy
w sumie bym bardzo bardzo chciala miec jeszcze jednego synusia maminsynusia Mmmmmmm :)))))))
takiego co codziennie mame caluje, mowi ze jest piekna, zrywa mamie kwiatki, galszcze po raczkach, mowi zeby mama sie polozyla i odpoczela, dokladnie takiego jakiego juz jednego MAM :))))))))))))))))))

reklama
Lil ogromne gratulacje!!! czekamy na foteczki :))

Oliwka może dlatego poszłam do pracy bo nie miałam innego wyjścia? dopiero zaczęłam i na zwolnienie mogę iść za 18 dni najwcześniej. Poza tym chyba wolno mi trochę ponarzekać, o twoich mdłościach i wymiotach czytam od kilku dni i jakoś złośliwie tego nie komentuje :/

Kocurku dziękuje już mi lepiej, słowem nie wspomnę więcej o moich dolegliwościach bo widzę, że niektórym to przeszkadza. A Wy z Oleńką jak się czujecie?

Ja Rurka wcale nie miałam złych intencji i jak napisałam,nie chciałam aby to zabrzmiało złośliwie.
Jak Ci nie pasują moje posty to włącz ''ignoruj'' i po sprawie.

Właśnie wróciłam ale chyba sobie odpuszczę jakiekolwiek wypowiedzi aby nie zostało to odebrane jako marudzenie.
Dobranoc kobietki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry