• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tia masz rację ale ominie cię zgaga, problemy z kręgosłupem, nadwaga, nieprzespane noce, kolki, ząbkowanie... a tak na poważnie- Karola nie możesz się poddawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:tak:

Obawiam się,że nie.
Jeszcze wizyta u neurologa,rezonans...może się okazać,że nawet będę miała zakaz...
Kurde...na InVitro nas nie będzie stać przez cholerne kredyty...
Nie wiem co robić.Jestem zdesperowana i załamana.Nie chcę czekać w takiej niepewności.
Dlaczego mi nie wychodzi?

Zmieniłam telefon i wcięło mi wszystkie kontakty,wrrrrrr :no:
Mam doła.
Musiałam kupić małej śpiworek:
http://allegro.pl/spiworek-przedszkolaka-motherhood-agiko-gdansk-i1857075081.html

Mam do odstapienia taki:
[URL="http://allegro.pl/feretti-spiworek-dreamer-roz-100cm-sklep-wa-24h-i1876232681.html"]http://allegro.pl/feretti-spiworek-dreamer-roz-100cm-sklep-wa-24h-i1876232681.html

Ten ostatni,z kwiatkiem,do 100cm,bakteriostatyczny,któraś chętna?

[/URL]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carolaa uda Ci się !!! Znam babkę ktora mieszka niedaleko mnie tez długo bardzo długo nie umiała zajść w ciąże . A dodam ze nie miała dziecka . I zaszła wkoncu w ciąże i ma 11 swoich dzieci !!!! . Masz szanse nie poddawaj sie !!! ;** Uda wam sie i bedziesz trzybała na rekach niemowllaka !! a moze nawet i dwoje !!;**

paulina moj Rafał tez za bardzo nie chce dzisiaj jesc ani spać a spiacy jak nie wiem co .

jestem

zizi : :(((

asionek : Poldek mial mega kolki i wiem jak to jets patrzec bezradnie na ten bol. Ja mialam krople nazywaly sie esputikon chyba, przywizeli mi je z polski, ale jak dla mnie to dzialanie bylo chwilowe, prawie zerowe. nie jetsem na biezaco, wiem ze wyszly jakie snowe krople w PL i w De, czasem gdzies sie na watkach nazwy przwijaja, ale nie wiem jak dzialaja... takze nie potrafie zbytnio pomoc.. :(
mam nadzieje, z ekolki mina szybko...U nas kolki byly jak maly mial ok. 3 tyg i trawlo to kilka dni i pozniej sie ustabilizowalo. U ciebie tez na pewno tak bedzie, brzuszek sie powoli wypracuje :)

carola : nie mozesz tracic wiary, na pewno sie uda! mamy 21 wiek, duzo mozna zdzialac w kwestii sadzenia fasolek :)

U nas powoli, ja zmeczona, a zapomnialam dodac ze i wczoraj i dzis udalo mi sie pospac okolo godziny, dzis moze nawet wiecej... w szoku jetsem ze ja taki schizol na najmniejszy halas, spanie "od...do..." z zegarkiem w mozgu zaczynam zasypiac CODZIENNIE... chyba do mnie dociera powoli ze a/ jetsem naparwde wykonczona b/ nieldugo rodze i organizm nastawia sie na odpoczynek przed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ranek mi zlecial na *******y niemile typu papiery do administracji, czeki, szukanie adwokata, aha no i kobietka od koszul nie przyszla... napisala ze myslaa ze dopiero w nastepny piatek... pozniej cos o dziecku chorym... hmmm... a w nastepny piatek to mnie nie ma! ten mial byc... taka robota z ludzmi... na szczescie przyjdzie w srode to choc mezowi koszule porobi i odkurzy te cholerne wykladziny...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry