• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u nas świeci słonko, ciśnienie oki, więc ja nie wiem co moja córka chce od pogody-ja podejrzewam ząbki-pcha rączki do buzi, męczy się z piciem mleczka, pluje smokiem- Danielkowi wyszły ząbki w 4mies...

Jeśli to pogoda, to wyjątkowo mojej malutkiej służy ;)))))) Pozwoliła mi poprasować, obiad zrobić, poukładać to i tamto ;-)

Zajadam rozgotowane ziemniaczki z rozgotowaną marchewką :blink: zupełnie jak szpitalne jedzonko :-p

asionku szkoda maluszka :( przejdzie...

wiolu dzięki za info :-) lili czekamy na Was :))))))))))))))

Hej dziewczyny - jos...paulina...mlodamamusia :-)

No to wracam do pudeł...

kocurek : powodzenia z pudlami :))))))))))))))))))))))))))))

uprzejmie oznajmiam ze dzis SWIETO : zrobilam makijaz :)
ostatnimi czasy zdaza mi sie 1-2 razy w miesiacu wiec podaje do wiadomosci, bo nie wiadomo kiedy zdarzy sie nastepny raz ;)

Lil&&&& za szybki powrót do domku.

Wiecie...znalazłam świetne określenie na siebie...bezpłodna idiotka...siedzę od kilkunastu minut i myślę o tym.Pasuje jak ulał.

Karolina nie no nie moge z toba !!! wez przestan kobieto , jestes super babka i tyle , a fasolka tez bedzie zobaczysz !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karola-no właśnie u mnie tak musi być-pierw kolki na maksa a zaraz potem ząbki i znów wycisk

Asionek-na kolki polecam Sab Simplex;)

mam te krople w domu juz , ale na necie czytalam , ze od 1 miesiaca mozna dawac ... i sama juz nie wiem , bo gdzies czytalam , ze wczesniej podawali
nie chcialabym zaszkodzic :(

Kocurek no musi przejsc !!
a powiedz mi co ty jesz ?? bo ja juz sama nie wiem :( az apetytu nie mam wogole ....

Jos no wlasnie nie wiem kurcze co mozna tutaj podawac , czytalam o bio gai czy jak to leci , ale tez nie chcieli dac w aptece :/
kurcze , ale twoj suwaczek zapitala hehe szok

powiedz mi po porodzie przyjedzie ktos do ciebie czy maz bedzie mial wolne ?? juz masz plan jak sobie dasz rade z dwojeczka ?? :)

Asionek- no ja też nie miałam wyjścia i dawałam wcześniej-tylko mniejszą dawkę- efekt dopiero jest widoczny po kilku dniach stosowania
koleżanka na ulotce wyczytała mi że dwa razy dziennie po 15kropli-ja dawałam 3 razy dziennie po 10 kropelek-lepiej skutkowało

oki ja zmykam- mężuś z delegacji wraca;)

Ostatnia edycja:
I dooopa,spierniczyłam...chciałam zrobić kluski lane do rosołu i nie wyszły:(
Zostaje makaron...a taką miałam na nie ochotę:(
NIC mi nie wychodzi!:no:

reklama
asionek : nie znam tego gai cos... a co do planu to nie pytaj, niby plan ale w teorii a w praktyce pewnie wyjdzie bezplan czyli jedna wielka jazda bez trzymanki ;)
narazie tak to wyglada : maz 8-10 dni 'tacierzynskiego', tesciowa pewnie z tydzien dobry tez i mama tydzien sie wyrwie z roboty
przy czym dodam, ze tego ostatniego wolabym uniknac, takiego mam ostatnio na nia nerwa, ze nie jestem pewna czy mi w 2 m-ce przejdzie... i te 6 czy 8 dni to sobie poradze albo maz wezmie urlop bezplatny 2-3 dni tesciowa z 3-4 dni wiecej i wyjdzie na to samo tylko bez nerwow ;)
najwazniejsze punkty "planu" to : a/ czy cesarka czy nie b/ no i kiedy urodze
bo jak np. koniec lisopada to bede miec 3 pelne tygopdnie przedszkola a nie chce wychodzic z noworodkiem od razu i mlodego zaprowadzac z nim o 8 rano w takie zimno... choc te 10 dni chcialabym zostac w domu
dlatego bardzo bym chciala urodzic ok. 8-10 grudnia zeby docipac jakos do ferii zimowych 17.12 te pierwsze dni bylby maz a pozniej tesciowa by sie bawila cale dnie z malym ambo nawet bysmy do nich pojechali pociagiem w 3 godzinki i tam bym sie pobyczyla do stycznia :) no zobaczymy jak to wyjdzie
jedno jest pewne dla mnie im blizej 17?12 urodze tym lepiej, mniejszy problem z organizacja... za to powiedzmyo od 20/23.11 to ponad 3 tygodnie gdzie maz jedzie do chin i usa, gdzie jest przedszkole itd itd... tesciowa moz eprzyjechac zawsze ale nie chcialabym jej ciagnac az na 3 tyg
a moja mamuska to sobie tydzien zaplanowala ale w styczniu hahahahaha to w styczniu niech sie cmoknie... dziecko bedzie juz z nami miesiac i moze tak jak poldek na tym etapie bedzie sie budzic raz o 1 w nocy ;) to teraz ja czesciej wstaje przez pecherz...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry