• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
caro - hm.... chciałabym Cię jakoś pocieszyć, tylko , że jak ma Cię pocieszac płodna - bezpłodna kretynka ?:-D:-D:baffled::-D:-D:-Dhahahaha !!! a tak na poważnie, to głowa do góry pierś do przodu, jutro tez jest dzień, a po burzy wychodz słońce i ten tego tam inne takie szmery bajery ;-):tak:

reklama
kocurek : powodzenia z pudlami :))))))))))))))))))))))))))))

uprzejmie oznajmiam ze dzis SWIETO : zrobilam makijaz :)
ostatnimi czasy zdaza mi sie 1-2 razy w miesiacu wiec podaje do wiadomosci, bo nie wiadomo kiedy zdarzy sie nastepny raz ;)

gratuluje :) moze ci w nawyk wejdzie ?? :) do czasu az male wyjdzie hehe , bo teraz to ja nie mam jakos checi sie malowac , no chyba , ze wylaze ...

no to trzymam &&&&&&&&&&&&& zebys urodzila jak najpozniej !!
moj ma teraz wolne 2 tyg. ( wolne hehe , a w pracy wlasnie siedzi :/ ) , mama miala przyjechac od razu po nim , ale cos jej w pracy sie pogmeralo za duzo szkolen ma i nie wiem czy nie przyjedzie pozniej ... wiec moze byc tak , ze zostane sama od 24.10. .... nic jakos dam rade wyjscia nie ma :)
na szczescie maly ladnie spi ( odpukac !! ) i moze brzusio nie bedzie dawal czadu
a z mama to moze nerw przejdzie ? :) ja tez sie osttanio wkurzylam , ale porzeszla zlosc juz :)

Asionek- no ja też nie miałam wyjścia i dawałam wcześniej-tylko mniejszą dawkę- efekt dopiero jest widoczny po kilku dniach stosowania
koleżanka na ulotce wyczytała mi że dwa razy dziennie po 15kropli-ja dawałam 3 razy dziennie po 10 kropelek-lepiej skutkowało

oki ja zmykam- mężuś z delegacji wraca;)

dzieki jak cos i bedzie na maksa zle to chyba tez sie skusze , bo szkoda malego zeby sie meczyl
teraz zjadl , wlanal kupsko i spi spokojnie :) moze przeszlo !!

I dooopa,spierniczyłam...chciałam zrobić kluski lane do rosołu i nie wyszły:(
Zostaje makaron...a taką miałam na nie ochotę:(
NIC mi nie wychodzi!:no:

e tam mi tez kluski nie wychodza :) nie ma co sie lamac :)

Młoda, Ewula byłam w biedronce, kupiłam buty. Za dużego wyboru już nie było, wzięłam karmelowe. U nas zostały same duże rozmiary. Dziecięce buty z tej serii były śliczne i fioletowe i siwe i jasne, bardziej mi się podobały... W porównaniu do moich z tamtego roku za 59 zł te wyglądają dużo lepiej!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry