• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no dobra to nie zasypuje cie juz pytaniami... idz sie wykap i ogarnij. ja tez musze sie wykapac bo za niecale 2 h na jazde , potem zakupy, do tesciowej na imieninyi tak dzis juz sie nie pojawie i jutro pewnie tez nie

reklama
Witam się tylko na chwilę, bo jedziemy dzisiaj z mężem na wesele, no i muszę się wypięknić..

Ale jak zobaczyłam to cudo, to musiałam się odezwać...:-) Lil, dla takiej piękności warto powalczyć z 12 kilogramami. Martynka jest śliczna... Buziaki :-*

Maja:)))) Witaj:)
I Martynka:))))) Piękności i cudowności:)
Zresztą jaka może być,po Mamusi śliczna:)
Maja,gratulacje,byłaś super dzielna! :)
Napisz nam później jak Maciuś zareagował:)
Buziaki

Kocie,kawki?:)

Dzięki dziewczyny - jak miło czytać takie słowa! Mam nadzieję i trzymam kciuki, żebym i ja mogła Wam niedługo to samo pisać!!! Maciuś zaraz będzie w domku to dam znać!

witajcie!

ja budzenie dziś w nocy/rano na karmienie 3 razy, gdzie to ostatnio mało kiedy bywa... 23:30, 4:00, 7:00 :szok: młoda dała czadu bo babci nie ma ;-)

Lili sliczna twoja córcia! jeszcze raz serdecznie gratuluję.

Dziewczyny u mnie dziś rano -1,5 :szok::szok::szok: ziiimno jak w psiarni, makabra a to tylko jeden stopień, co ja pocznę jak będzie więcej...
Młoda chwilowo śpi, więc siedzę z kawką z Wami :-)

O rany! Kilka dni mnie nie było, a tutaj takie wieści!!! Lila, gratuluję narodzin Martynki!!!!
Suwaczek ciążowy sobie usuń ;-)

Zaraz muszę zmykać do koleżanki pomóc jej kupić samochód :-p Jak ja "kocham" te moje bezpłatne poradnictwo językowe... :crazy:

Tak patrzę na sygnaturkę Wioli i na dobrą sprawę to jeszcze tylko Mary-Beth, a później już MY :szok: Musimy się zgadać z Jos i Agapą, żeby w tym samym czasie na porodówkę jechać ;-):-)

Buziaki dla wszystkich!!

hej

LIL : JESZCZE RAZ PRZEOGROMNE GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARTYNKA JEST PRZESLODKA :) I BARDZO LADNE WYMIARY MIALA :) DZIELNE Z WAS DZIEWUSZKI !!!!! BUZIAKI !!! WRACAJ DO FORMY !!!!!!!!!

serg : witaj, co u ciebie?????????? Jak sie czujesz :)
mi sie wierzyc nie chce ze dzis juz mam pelne 32 tygodnie :) ZA 5 tygodni moge rodzic :)

asionek : wiesz jak sie usmialam z tego ze moze mi malowanie w nawyk wejdzie...hahahaha NO WAY :) Nie takim leniuchom jak ja, ale moze choc raz na tydzien? ;)
a ty jak na wyjscie sie malujesz po porodzie to i tak super! Bo ja nie wyobrazam sobie zeby sie malowac nie na wyjscie, to znaczy na "po domu" ;)

ide ogarnac dom troche, a o 15h30 przychodiz ekipia od uszczelniania okien

Jeszcze raz dziękuję dziewczynki za miłe słowa!

Rureczko ja też niedawno byłam na Twoim etapie ciąży i zobacz - już córcia z nami - u Ciebie też szybciutko zleci! Jak dajesz radę w pracy??? Gratuluję 7 tygodnia!

Serg, Jos - Wy to chyba macie szansę w tym samym dniu rodzić :-) Już 32 tydzień to naprawdę pójdzie expresem! I żadna z Was nie zna płci jeszcze prawda???
Jos oby Ci te okna dobrze uszczelnili! My właśnie zrobiliśmy przemeblowanie - zamieniliśmy mały pokój Maciusia na pokój Martynki - bo łatwiej go ogrzać. Ja dziś z zimna całą noc nawet małej nie przewinęłam! Leżałyśmy pod kołdrą i nawet palca mi się nie chciało wytknąć!

Mlodam a Ty karmisz piersią czy butlą????

reklama
lil : my plci nie znamy i z tego co wiem serg tez nie :) bedzie niespodzianka
ja obstawiam na synka u nas i synka u serg i G. ;)
dobrze, ze zrobiliscie przemeblowanie, na takiego kruszka jednak bardzo trzeba uwazac, a synek jest starszy i wrazie choroby inaczej to wyglada...
ogarniam chate i konca nie widze, tyle prasowania ze szok... wczoraj kobita nie przyszla, skupilam sie tylko na stracie koszul ktorych nie ruszam...a jak zobaczylam co jeszcze jest do prasowania to mi sie wlos na glowie zjezyl...i chyba tak tego nie zostawie, tym bardziej ze ona nie moze zostac dluzej niz 2h, a sa koszule przescieradla, powloczki i masa naszych ciuchow...
wiec sie chyba wezme dzis po poludniu za co latwiejsze ;) czyli ubranka synka i nasze koszulki i *******y typu powloczki ale od poduszek ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry