• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka : gratki auckji :)
asionek : no ja mojego do pionu sprowadzam dosc czesto :) o prosze wlasnie sie wzial za drabine i zmienianie niedzialajacych spotow wyniosl smieci i sprztanal kuchnie :) wystarczy od czasu do czasu pogrozic separacja i od razu sie motorek w dupie wlancza
o... wlasnie segreguje stare sztucce ktore do wyrzucienia a ktore nie... hehehehehhehehe :)

bonusik : brzucholek z dzisiaj, 32tygodnie 0 dni :)

reklama
Jos- w końcu widać u ciebie brzucholek a jaki piękny;) i masz rację czasami trzeba faceta do pionu sprowadzić;)

Asionek-no właśnie, wielkie dzięki temu kto wymyślił legginsy;)

Karola-fajowy płaszczyk;), aha a te kobietki od ubranek- to na kiedy jest termin porodu maluszka i czy znają już płeć?

Świetnie:) Bardzo dziękuję:))
Dziewczynki,wczoraj pytałam o chętną na śpiworek,prezentowałam go nawet,jest do 100cm.
Ma ktoś ochotę?

carola, paulina : dziekuje :)))))))

paulina : ja tez sie ciesze ze wkoncu mam porzadna pileczke :) jakos tak mniej jakby z "urojona" sie czuje :) hahahahha

carola : zrobilas mi smaka na jakis ladny porzadny plaszczyk... ale w tym roku NIET ! bo raz ze duzo go nie ponosze bo ciaza a dwa ... 2 lata temu kupilam taki ze jeszcze mi wyrzut sumienia pozostal... i a zboje sie go nosic ;) no i trzy : musze po cichu oszczedzac zeby jak sie odseparuje od meza prysnac z jak najwieksza iloscia gotowki zaszytej w ubraniach ;)

carola : ja spiworka nie widzialam, i chyba posta przegapilam ale ja sie na rozmiarowke 100 nie zalapie zima ;) a przynajmniej nie tej zimy ;)

Hahahaha Jos:)
Ja bardzo chciałam jakiś taki płaszczyk...ale byle jakiego nie chcę a na lepszy mnie nie stać,no i znalazłam ten:) Dobry i tani:))))

Ładne sygnaturki masz:)

reklama
Jos Ty szczuplaku!!!!!!!!!! Szok dla mnie - niewiele będziesz musiała potem zrzucać! Gdzie się tam mieści dzidzia?????

Oliwka gratuluję udanego zakupu!!!! Kurcze niektórzy to potrafią okazję wypatrzyć! A tak przy okazji to widziałam Twój nowy kolorek włosów - suuuuuuuper!!!!!!!!! Ossssstry kolorek!!!!!!!!!!

Dzidzia woła. Lecę. W ogóle to na pysk padam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry