• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola : dziekuje :) wiem ze plan dobry :) grunt to nie wkladac na konto bo konto do podzialu 50/50 :) hahahahahha
a plaszczyk super znalazlas, boze jakbym miala promo z 1000 na 100 to bym nawet 3 sekund sie nie zastanawiala !!!!!!!!! ZAZDROSZCZE wrrrrrrrrrrrrrrrrr v:)
a tu jesczze jedna fotka calosciowa, ale na chwile, bo twarzola mi widac ;)

reklama
Śliczna,cała śliczna ta nasza Jos:)
Powiem Ci,że tak się na niego napaliłam,że ustawiłam licytację na snajperze,żeby w ostatniej sekundzie licytowało się i żeby nikt mnie nie przelicytował:)))
Fajna sprawa,3 licytacje Ci wygrywają za darmo:)

Lil,dziękuję...ależ Ci zazdroszczę tej męczącej lataniny:)
Jak synuś zareagował?

carola : mow mi jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))) hahahahahahhaha
dziex za mile slowo :)
nie znalam tego systemu snajpera ale brzmi fajnie :) kurcze w szoku jesteù jak tanio mozna na allegro itp kupowac... ja sie jeszcze nigdy nie odwazylam :((((((((((((((((( jedynie co to wyprzedaze przez web, ale takie normalne, sklepowe, a nie od osob pojedynczych... a to i tak wiadfmo ze zawsze drozej bo wkoncu sklep/firma zarabia...

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim!

Wlatuję dać znać, że żyję i jestem w dwupaku. Wróciliśmy niedawno z egzaminu i po prostu umieram ze zmęczenia!!! :eek::zawstydzona/y: Wszystko mnie boli, a szczególnie ręka, która ledwo dziś pisała, a teraz już nie działa... :no::zawstydzona/y: Idę spać, wlecę na dłużej jutro, a tymczasem buziak i dobranoc!

Mary trzymam &&&& za wyniki:)

Pomogłam Nince włosy umyć,wykapana już idzie zaraz spać:)
Oliwka wróciła od koleżanki,też się poszła wykąpać.
Ja następna pod prysznic i w łóżku pojem ptasie mleczko,herbatkę i ciepełko pod kołderką.
@ się rozkręca.
Dziewczyny...jak mi fajnie,dom powoli zaczyna wyglądać,znikają sterty rzeczy,jest ciepło,podłoga gorąca:)))

Wygrałam aukcję:)))))))))) I to jaką:)))
Płaszcz wart 1000zł za 100zł :))) Normalnie w takim nie chodzę ale ten ma fajne futro,będzie ''wyjściowy'' :)))

PEEK&CLOPPENBURG NAJNOWSZA KOLEKCJA-PŁASZCZ (1865670787) - Aukcje internetowe Allegro

farciara :) plaszczyk super bedzie ci cieplo :)

oliwka : gratki auckji :)
asionek : no ja mojego do pionu sprowadzam dosc czesto :) o prosze wlasnie sie wzial za drabine i zmienianie niedzialajacych spotow wyniosl smieci i sprztanal kuchnie :) wystarczy od czasu do czasu pogrozic separacja i od razu sie motorek w dupie wlancza
o... wlasnie segreguje stare sztucce ktore do wyrzucienia a ktore nie... hehehehehhehehe :)

bonusik : brzucholek z dzisiaj, 32tygodnie 0 dni :)

no tak to jest z facetami :) dobrze , ze sie wzial do roboty :)
wow jaki brzuszek super :)) ale szok jaki malusi , moj to taki byla chyba w 5 miechu , albo wczesniej hehe
super wygladasz , szkoda , ze z buziakiem sie nie zalapalam ...

Asionek-no właśnie, wielkie dzięki temu kto wymyślił legginsy;)
?

oj tak hehe uroatowal przed bankructwem :)

Dzidzia woła. Lecę. W ogóle to na pysk padam.

Hej wszystkim!

Wlatuję dać znać, że żyję i jestem w dwupaku. Wróciliśmy niedawno z egzaminu i po prostu umieram ze zmęczenia!!! :eek::zawstydzona/y: Wszystko mnie boli, a szczególnie ręka, która ledwo dziś pisała, a teraz już nie działa... :no::zawstydzona/y: Idę spać, wlecę na dłużej jutro, a tymczasem buziak i dobranoc!

odpoczywajcie dzeiczyny ile sie da !!

asionek : dziekuje a tu specjalnie dla ciebie, na 5min :)
mi sie wcale taki maly nie wydaje, maly to mialam z poldkiem... teraz w II ciazy jest roznica
mam wrazenie z enajpierw idzie brzuch a pozniej ja
ale to fajne bardzo wrazenie :) korzystam bo pozniej bedzie mi go brakowalo ;)

atak smiechu! patrzac na zdjecie, dupe mam bardziej wypukla niz brzuch i juz nawet zaczela sie opuszczac :) hahahahahahha
normalnie afrykanski tylek bed emogla na nim dziecko w chuscie nosic, to mi je troche podtrzyma, zeby kregoslup nie dostal czadu ;)

Ostatnia edycja:
jos ej Ty tam, śliczna :)))))))))))))))))))

asionku .. pysiu taka ilość mleka jaką ja pochłaniam to faktycznie nie dla wszystkich :))) moja żabcia jest przyzwyczajona, bo ja bez mleka żyć nie mogę i piłam w ciąży po dwa litry dziennie.. i mała ładnie teraz przyswaja :tak: Położna zrobiła wielkie oczy na to hehe.. Ale my tak mamy w rodzinie, moja babcia i mama i potem ja głównie na mleku chowane, mięsa prawie nie jemy ;-) Za to mój G. tylko mięso je, a mleka jak troszkę się napije to od razu rozwolnienie :eek::sorry: Także z tym mlekiem to ostrożnie, bo nie każdemu służy :-p

lili MASZ PRZEŚLICZNĄ CÓRECZKĘ :) :) :) :) :) :) moja Ola miała dokładnie takie same wymiary..!!!
I te dreszcze też miałam... :) i w ogóle tak bardzo się cieszę, że już jesteście :)))))))))))))))))))))))))))))))
Opis porodu przeczytałam na jednym oddechu......!!!! ;))))))))

Padam dziś już... byliśmy w domku, urządziłam się prawie w kuchni :-):-):-)

Mój G. siedzi aktualnie w swojej ulubionej Coolturce, zaprosił 12 kolegów na pępkowe, dobrze, że znajomy taksówkarz mi go dostarczy do domu po imprezie :-p
Dziewczyny, wybaczcie, ale nawet już nie pamiętam co pisałyście, jutro solennie przeczytam jeszcze raz, a tymczasem buziaki na dobranoc, muszę coś zjeść i złapać godzinkę snu, póki mała śpi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry