Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobaczymy, co będzie dalej.. A Ty się trzymaj, jeszcze trochę..!!
Zostałby w "rodzinie" ;-) Też go nie widziałam, wstawiałaś..?
Ale i tak najczęściej występuje różowy szlafroczek z frotki, taki milusi dla malutkiej buzi do przytulania 

Nie mam wagi, ale myślę, że najwięcej zgubiłam w pierwszym tygodniu i w drugim, kiedy strasznie się z piersiami męczyłam i prawie nic nie jadłam.. ale taki ekspresowy zrzut nie jest dobry dla organizmu, czuję się słaba i kości mi strzelają, jak babcince jakiejś hehe, musiałam witaminy w tabletkach uruchomić i na szczęście już jem dość sporo, choć nadal nie tłusto i nie słodko i nie surowo
A tak serio - mam nadzieję, że to jednorazowy epizod 
:-)
pok..mama..pszczółka..krolowa fal..gosiane.. gwiazdka.. (była z nami gwiazdeczka, albo podobny nick?) balbinka.. edyta.. i inne, które nas opuściły
POZDROWIENIA CIEPLUTKIE !!!!!!!!!! Ciekawe co u Was..
Cześć Wisieńko,co u Was?Witajcie wpadam na momencik pogratulowac Lil. Cudowna córczka:-)
I tobie kocurku tez "wielkie Gratulacje"
Pozdrawiam dziewczyny
JOS,Ty, Ty, Ty, Ty ... brak mi słów! Dobrze, że nie widać mojej zzieleniałej twarzy. Jeju, ale Ci zazdroszcze. Mam taką fotę zrobioną w drugim tygodniu po porodzie, na której schudłam już 13 kg a i tak wyglądam jak poczwórna Ty!