agapa
Fanka BB :)
Moja Maja ma identyczną majęhej witam się i ja
Maja przysypia, Daniel śniadanko kończy, za chwilkę machniemy sobie z 2 bajeczki-bo my jeszcze lekko zaspani-pobudka o 7
Lil- a propo całego dnia z dziećmi-więc pobudka 6-8 rano, ubieranie, śniadanko, potem my z Danielem rozsiadamy się w salonie a mała przysypia w łóżeczku, budzi się tak po 10, zjada mleczko, chwilę pobawimy się w trójkę (Maja na macie, my z Danielem obok), wielkie ubieranie i na spacer...wracamy ok 1-jemy z Danielkiem obiadek, potem Mai mleczko i przysypia na troszkę dłużej ok 2 godz., a my w tym czasie buszujemy z Danielem, po 16 wraca mój mąż, Maja się budzi, zjada mleczko, bawimy się, czasami jeszcze idziemy na spacerek, potem szykowanie do kąpieli, ok19-20 kąpiel, jedzonko i łobuziaki śpią... więc tak to wygląda- z małymi modyfikacjami -plus do tego normalna krzątanina-pranie, sprzątanie i gotowanie a nawet prasowanie
nie mogę się doczekać weekendu-mam karnet z pracy do kina i jedziemy z mężem na randkę, dziećmi zajmie się babcia-mieliśmy 1,5 mies. temu rocznicę ślubu-chciała nam coś kupić ale powiedziałam że najlepiej jak się zaopiekuje maluchami w sobotę po południui położy je nawet spać
pozdrawiam wszystkie- Maja i jej poważna rozmowa z imienniczką oraz Maja poleca na śniadanko (chyba mi się coś zdjęcia pomieszały)
Zobacz załącznik 401529

Moje skurcze po kąpieli ustały i narazie mam spokój.Jutro robię mocz a w czwartek do gina, zobaczymy co mi ciekawego powie.
Mi się nic nie chce - choć od rana próbowałam chatkę ogarnąć - najgorsze, że efektu nie widać, a tyle czasu zleciało! I że zaraz Maciuś wróci i będzie jeszcze większy syf niż rano był! 

A.. i na pocztę Kamila przecież czekam 

kurka takiej kawusi, to hmmmm
ręce opadają.... Ale mam marzenia, mam i nie pozwolę im uciec
Ale sama przespana noc to już duzo! :-):-):-)