paulina.pro
Fanka BB :)
oki znikam
wpadnę jutro bo wieczorkiem z mężem chyba sobie film włączymy
buziaki
wpadnę jutro bo wieczorkiem z mężem chyba sobie film włączymy
buziaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Muszę dla niuni upolować cienkie czapeczki, bo zauważyłam, ze mam tylko jedną.
No i zastanawiam się, ile i jakie butelki są potrzebne na początek??? Mamusie, doradźcie!mary a nie będziesz piersiakiem karmić? ja polecam ze 3 sztuki, mam 260ml, jedną 150 to teraz do herbatek używam, jak mniej miałam to ciągle myjesz, padaczka.

) patrzę a w toalecie krew i taka galareta. I pierwsze pytanie cholera z czego to. Oczywiście były dwa wyjścia...No to raz raz szybko do szpitala i po kompleksowych badaniach które na szczęście nie wykazały nic nieprawidłowego udałam się do domu.Mary a czemu masz się stawić do szpitala?? Kurcze zazdroszczę Ci takich beztroskich zakupów - jak ja teraz gdzieś wyjdę to szybko szybko, bo mała może się akurat obudzić na karmienie....Mam nadzieję, że w listopadzie lub grudniu uda mi się na jakieś większe zakupy wyskoczyć :-)