mary-beth
Fanka BB :)
Ja już jestem, ale padam na twarz. 
Jos - my mieszkamy bardzo blisko granicy, więc raz na jakiś czas śmigamy tam na większe zakupy, bo jest taniej i większy wybór. Norwegia ma okropnie mały wybór towarów żywnościowych...
3 giganty importują towar do sieci sklepów, które do nich należą i stąd mały wybór. A poza tym w Szwecji czasem trafi się jakieś polskie jedzonko. 
Np. kiszona kapucha i ogórki.
Super, że udało Ci się odpocząc!
Zmykam do wyrka, bo od tego łażenia wszystko mnie boli!
Buziaki!

mary : udanych zakupow!!! a czelmu jedziecie az do szwecji????
co do czapeczek to ja mam ich sporo ale jetsem taka mala czapeczkowa maniaczka no i sporo mi sie strasznie brudzi od oliwki i te plamy nie puszczaja
a cio butelek to nigdy nie wiadomo jak bedzie z cycuchem i lepiej choc te 2-3 miec, i tak sie pozniej przydadza i tak
Ja dzis odpoczynek w lozku i o losie! cud : udalo sie pospac w dzienteraz maly na spacerze z dziadkami, wyciagnal ich cwaniak na karuzele i do toys r us
hmmmmmmmmmmmmmm.. po kim on to ma????![]()
Jos - my mieszkamy bardzo blisko granicy, więc raz na jakiś czas śmigamy tam na większe zakupy, bo jest taniej i większy wybór. Norwegia ma okropnie mały wybór towarów żywnościowych...
3 giganty importują towar do sieci sklepów, które do nich należą i stąd mały wybór. A poza tym w Szwecji czasem trafi się jakieś polskie jedzonko. 
Np. kiszona kapucha i ogórki.
Super, że udało Ci się odpocząc! Zmykam do wyrka, bo od tego łażenia wszystko mnie boli!
Buziaki!

:-):-):-)