• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już jestem, ale padam na twarz. :zawstydzona/y:

mary : udanych zakupow!!! a czelmu jedziecie az do szwecji????
co do czapeczek to ja mam ich sporo ale jetsem taka mala czapeczkowa maniaczka no i sporo mi sie strasznie brudzi od oliwki i te plamy nie puszczaja
a cio butelek to nigdy nie wiadomo jak bedzie z cycuchem i lepiej choc te 2-3 miec, i tak sie pozniej przydadza i tak :)

Ja dzis odpoczynek w lozku i o losie! cud : udalo sie pospac w dzien :) teraz maly na spacerze z dziadkami, wyciagnal ich cwaniak na karuzele i do toys r us :)
hmmmmmmmmmmmmmm.. po kim on to ma???? :confused::happy2::-D

Jos - my mieszkamy bardzo blisko granicy, więc raz na jakiś czas śmigamy tam na większe zakupy, bo jest taniej i większy wybór. Norwegia ma okropnie mały wybór towarów żywnościowych... :baffled: 3 giganty importują towar do sieci sklepów, które do nich należą i stąd mały wybór. A poza tym w Szwecji czasem trafi się jakieś polskie jedzonko. :tak::tak: Np. kiszona kapucha i ogórki. :-D Super, że udało Ci się odpocząc!

Zmykam do wyrka, bo od tego łażenia wszystko mnie boli!
Buziaki!

reklama
hej hej czyżby pierwsza? idę poczytać;)

Lil a propo różnicy w dzieciach-to dla mnie też szok że mała głównie sama zasypia-właśnie to zrobiła-co ja się namęczyłam przy Danielku aby go uśpić...

Asionek-ja miesiąc po porodzie miałam ok 7kg do zrzucenia i jakoś od 2 mies. boję się wejść na wagę-a co tam dzisiaj spróbuje;), ty kobietko masz prawie nic do zrzucenia a karmiąc piersią nawet się dobrze nie zorientujesz kiedy to poleci, ja to mam trochę z tym pod górkę;)

a gdzie moja koleżanka Libby?chciałam się spytać na ile procent przyjeżdża w moje strony niedługo, koleżanko Libby-wywołuję cię;) aha i czy upolowałaś coś na chrzciny w końcu

resztę koleżanek serdecznie pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam koleżankę Made:-)
a jak tam twoje słodkie dzieciaczki?

oho a reszta koleżanek jeszcze śpi?;)
mnie dzisiaj nosi i chyba będzie przemeblowanie w pokoju;) a na 14 masażżżżżżżżżżżżżżż

Ostatnia edycja:
Hej Paulinka :-) Właśnie zapoznaję się z nową szatą graficzną naszego forum :))))
U dzieciaczków w porządku, dziękuję :) Maniek brata nie widzi, a Zygmunt ciągle na etapie pierdów, ulewań i kupek :-D))) Reasumując - jest śmierdząco hahahaaaa

Made-ważne że Boryska brzusio nie boli a dziwnie że Maniek braciszka nie widzi, nie jest zazdrosny, nie chce więcej twojej uwagi? bo powiem ci że mój 3 latek czasami jest bardziej absorbujący od małej:-D

reklama
Paulinka no u mnie Maciuś też bardziej absorbujący niż Martynka....Na szczęście póki co cały czas ktoś się kręci przy Maciusiu - albo babcia, albo tatuś...Moje nerwy chyba by na razie nie wytrzymały sam na sam z dwójką....

Asionku masz tylko 3 kg do zrzucenia po ciąży???? Jak to??? A ile przytyłaś w sumie??? To skąd moje 10 kilo???? Kurcze jakbym słodyczy nie jadła to poszłoby szybko....

Made witaj SŁONECZKO!!!!!!!!!! Jak Ty się czujesz???? Nie pamiętam czy byłaś na BB jak rodziłam??? Teraz czekamy na poród Mary :-)

Mary fajna taka akcja zakupowa :-) A jak dzisiejsza nocka????

Hej Agapa!!!!!!!!!! Jak tak skurcze???

Ja dziś na maksa niewyspana - mała miała w nocy dłuższą przerwę w spaniu i dla mnie ten dzień to będzie masakra....Chyba spróbuję pospać...ale czy się da to zobaczymy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry