Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
... Na szczęście w dzień jest lepiej i mogę sprzątać i układać i Oleńkę nosić i świat pokazywać 

Nie wiem, jak to się stało, ale może już tak do porodu zostanie?... :-):-):-):-) 
:-) Ręce oczywiście bolą, drętwieją, tracę czucie, prysznic to nie lada wyczyn...
Ale się wyspałam i to jest najważniejsze! :-):-) A jak Twoje maluszki dziś?

))))))) Czytam Twoje posty i mam wrażenie, że to moje własne 

)))) Przynajmniej noce mi ładnie przesypia z jedną, ewentualnie dwoma przerwami na czyczka 
Mi zajęło to chwilę, by się odnaleźć w takiej przestrzeni, ale teraz myślę sobie, że super nam się udało z zakupem domku przed narodzinami niuni. U Was też fajnie z tą przeprowadzką! Wreszcie miejsce na wszystkie graty, nie? 
Obym tylko dała radę zdać egzamin, który mam 19.11., bo jest naprawdę ważny. Ale tak w zasadzie, to myślę teraz już tylko o tym, by niunia nam ładnie przybrała na wadze i by się sama z powrotem obróciła główką w dół. 
Zapuściłam sobie 3-4 cm odrosty, by się dowiedzieć jakiż to mój naturalny kolor włosów...
No i teraz nie wiem, w którą stronę ja się mam zafarbować...
Chcę to zrobić jeszcze przed porodem, ale z 10 razy byłam w sklepie za farbą i nie wiem, na jakiż to odcień się zdecydować!
Jeju, całkiem mi się gust w ciąży zmienił!
chociaż wiem jak bardzo daje Ci stan błogosławiony popalić
trzymaj się nasza dzielna Józefinko 
bo ja przeżywam ostatnio jakieś stado spacerowiczów 
wczoraj nastąpiła wielka kumulacja niczym 6 w totka tylko wygraną była w i e l k a K U P A
wszystko brudne i odpierać się nie chce 
matko padam...
o jego rączkach to nawet nie piszę, bo to dziwne, że jeszcze ich całkowicie nie pożarł
generalnie pocieszne dziecko, ale wszystko lepiej wygląda z perspektywy rąk matki własnej, zamiast smoczka używa się cyczka wcześniej wspomnianej, w nocy śpi się najlepiej w jej łóżku i najbezpieczniej jest w jej ramionach, to nic, że mój tyłeczek będzie ważył niedługo 8 kilogramów, jeszcze trochę pociągnie i da radę, w końcu matka ma tylko 24 lata

:-)
co zmiana pampersa to musztarda
ech te dzieci