• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aż mi się poprzedni post zepsuł z emocji, a koleżanka made już znika ????!!! :szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D

lili dziękuję za wczorajsze pocieszenie :*
Ale już nie zamieniłabym mojego częstokroć nerwowego, rozemocjonowanego i marudnego okruszeczka na żaden grzeczniejszy model:-p:-)

joooossss..!!
Wstawaj, zalewam Ricore :)))))))))))))))))))))))

Ale mi dały popalić ręce w nocy znowu :dry:... Na szczęście w dzień jest lepiej i mogę sprzątać i układać i Oleńkę nosić i świat pokazywać :tak:

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim!

Jeju, co się dzieje... Znów nocka przespana i tylko 2 pobudki na siusiu!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::rofl2::rofl2::rofl2: Nie wiem, jak to się stało, ale może już tak do porodu zostanie?... :-):-):-):-)

Lil - a dziękuję, dziś też całkiem, całkiem! :szok::happy2::-) Ręce oczywiście bolą, drętwieją, tracę czucie, prysznic to nie lada wyczyn... :sorry2: Ale się wyspałam i to jest najważniejsze! :-):-) A jak Twoje maluszki dziś?

Mademoiselle - heeeeeeeeeej! Ale fajnie, że już jesteś!

Kocurek - jak tam ogarnianie przestrzeni w Waszym nowym gniazdku? ;-);-)

Zizi, Just, Agapa, Paulina - hejka!

Miłego dnia wszystkim!

mary z każdym dniem lepiej znoszę zmianę :-) Już nie chodzę wzdłuż ścian spłaszczona, z ogonem napuszonym jak szczotka - jak mój zestrachany kot :-D:-D:-D
Super, że nocki już znośne - oby tak do końca &&&&&& :)))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Hehe Kocurku Koleżanko Droga :-D))))))) Czytam Twoje posty i mam wrażenie, że to moje własne :))) Zygmunt mnie terroryzuje od dwóch tygodni, nie to, że się skarżę, ale proszę o dwie godziny spokoju :-D:-D:-D)))) Przynajmniej noce mi ładnie przesypia z jedną, ewentualnie dwoma przerwami na czyczka :))

Mary - teraz Ty nam będziesz ciśnienie podnosić każdym skurczem :-))))) Mam nadzieję, że dzidzia grzecznie do terminu poczeka, bo.......(i tu się na pewno narażę), 24.XI. to już era strzelca :))))))))))))
Oczywiście żartuję, najważniejsze żeby w zdrowiu i bez powikłań ten świat przywitało :)

Ostatnia edycja:
helooooooooooollllllllllllllllll :)

kocurek : dziex za ricore! napisalas o 10h50 czyli o godzinie o jakiej dzis wstalam :))))))))))))))))))))))))) hehehehehehehe
ale kawki wypic nie moglam bo od razu bieg uskutecznilam na czczo do labor.analiz na pobranie krwo siku itp
dopiero niedawno wrocilam i chetnie napije sie przedobiadowej kawy :)

made : heeeej :) super ze zygmunt daje pospac
a mozesz dokladniej wyjasnic co z tym strzelcem :)
bo moj ma byc strzelec a nie znam nikogo spod tego znaku oprocz bardzo dziwnej 54 letniej ciotki, depresyjnej, samotnej i bezdzietnej :/ YYYYY choc jak pomysle ze wczesniej jest skorpion to licze ze nie rozpakuje sie rowny miesiac przed tj. ok. 19-23. 11 ;)

Kocurek - kochana, znam to uczucie! :-D:-D Mi zajęło to chwilę, by się odnaleźć w takiej przestrzeni, ale teraz myślę sobie, że super nam się udało z zakupem domku przed narodzinami niuni. U Was też fajnie z tą przeprowadzką! Wreszcie miejsce na wszystkie graty, nie? :-D

Mademoiselle - dziękuję! Wiesz, ja też mam nadzieję, że nasza córunia poczeka do terminu. Po tej sobotniej akcji ze szpitalem już mi się nie chce rodzić za wcześnie! :no: Obym tylko dała radę zdać egzamin, który mam 19.11., bo jest naprawdę ważny. Ale tak w zasadzie, to myślę teraz już tylko o tym, by niunia nam ładnie przybrała na wadze i by się sama z powrotem obróciła główką w dół. :tak:

Jos - wyspana dziś?

My zmykamy po południu na małą wycieczkę z moim M. i wracam jutro późno, więc mnie nie będzie.
Kurczę, mam poważny dylemat włosowy...
:sorry2: Zapuściłam sobie 3-4 cm odrosty, by się dowiedzieć jakiż to mój naturalny kolor włosów... :-D No i teraz nie wiem, w którą stronę ja się mam zafarbować... :confused: Chcę to zrobić jeszcze przed porodem, ale z 10 razy byłam w sklepie za farbą i nie wiem, na jakiż to odcień się zdecydować! :no: Jeju, całkiem mi się gust w ciąży zmienił!

Ostatnia edycja:
HA! zbiera się śmietanka :cool2:

JOS zazdroszczę takiego odpoczynku! :dry: chociaż wiem jak bardzo daje Ci stan błogosławiony popalić :sorry2: trzymaj się nasza dzielna Józefinko :tak:

MADE czy Zygmuś też majstruje takie "spacerujące kupki"?!? :sorry: bo ja przeżywam ostatnio jakieś stado spacerowiczów :no::szok: wczoraj nastąpiła wielka kumulacja niczym 6 w totka tylko wygraną była w i e l k a K U P A :wściekła/y: wszystko brudne i odpierać się nie chce :szok:

KOCURKU a poczęstujesz Boogie kawusią z nowego domku? :sorry2: matko padam...

Remik moje złote dziecko przeżywa chyba ząbkowanie, bo górne dziąsełka są takie bardziej blade, nabrzmiałe i wszystko nerwowo wpycha do buzi, zjada moje dłonie, obślinia swoje koszulki :confused: o jego rączkach to nawet nie piszę, bo to dziwne, że jeszcze ich całkowicie nie pożarł :shocked2: generalnie pocieszne dziecko, ale wszystko lepiej wygląda z perspektywy rąk matki własnej, zamiast smoczka używa się cyczka wcześniej wspomnianej, w nocy śpi się najlepiej w jej łóżku i najbezpieczniej jest w jej ramionach, to nic, że mój tyłeczek będzie ważył niedługo 8 kilogramów, jeszcze trochę pociągnie i da radę, w końcu matka ma tylko 24 lata :sorry2:

wybaczcie musiałam, bo czuję sfrustrowanie :zawstydzona/y:

reklama
jos - generalnie to ja wiesz....z przymrużeniem oka na gwiazdy i inne takie, ale...strzelec to nie skorpion :-):-):-))))))
I teraz mam nadzieję, że wśród nas nie ma skorpiona hahahaaaa :)))))
Kciuki za dzisiejsze wyniki :) i...smacznego obiadu.

just - może napiszę tak: Zygmuś i Kupa to jedno :-):-D:-):-D co zmiana pampersa to musztarda :dry: ech te dzieci :))))))))))))))))))))))

Mary - przyjemnego wypadu :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry