• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja na chwilkę- znów na tapecie spacerujące kupki;) nam też się zdarza;)

jeju dobrze że dziś idę na ten masaż bo zachciało mi się przesuwać meble w pokoju i chyba przegięłam, a chciałam być sprytna i wsunęłam pod komodę skarpetki żeby ładnie się ślizgała po panelach;)...

pozdrawiam resztę

reklama
Kocurek - kochana, znam to uczucie! :-D:-D Mi zajęło to chwilę, by się odnaleźć w takiej przestrzeni, ale teraz myślę sobie, że super nam się udało z zakupem domku przed narodzinami niuni. U Was też fajnie z tą przeprowadzką! Wreszcie miejsce na wszystkie graty, nie? :-D

Mademoiselle - dziękuję! Wiesz, ja też mam nadzieję, że nasza córunia poczeka do terminu. Po tej sobotniej akcji ze szpitalem już mi się nie chce rodzić za wcześnie! :no: Obym tylko dała radę zdać egzamin, który mam 19.11., bo jest naprawdę ważny. Ale tak w zasadzie, to myślę teraz już tylko o tym, by niunia nam ładnie przybrała na wadze i by się sama z powrotem obróciła główką w dół. :tak:

Jos - wyspana dziś?

My zmykamy po południu na małą wycieczkę z moim M. i wracam jutro późno, więc mnie nie będzie.
Kurczę, mam poważny dylemat włosowy...
:sorry2: Zapuściłam sobie 3-4 cm odrosty, by się dowiedzieć jakiż to mój naturalny kolor włosów... :-D No i teraz nie wiem, w którą stronę ja się mam zafarbować... :confused: Chcę to zrobić jeszcze przed porodem, ale z 10 razy byłam w sklepie za farbą i nie wiem, na jakiż to odcień się zdecydować! :no: Jeju, całkiem mi się gust w ciąży zmienił!

Mary ja tam wolę Cię w jaśniejszych:)

Mary,znowu przejrzałam fotki i obstawiam ten blondzik:)
Ja dzisiaj ok,te tabletki zamienne za Bromergon chyba są ok...mimo,że kosztują 60zł.Wolę tak niż mdłości:)
Była zrobić badania,pękły mi 2 żyły przy wkłuciu,ręce bolą ale daję radę.
Nie dawno wróciłam do domu i grzeję się pod kocem.Czekam aż podłoga się nagrzeje i kaloryfery,wtedy idę do kuchni,chcę fasolkę po bretońsku zacząć robić:)

Agapa,mocne te skurcze?

U mnie znowu się skurcze rozkręcają :no::szok:

Agapa - spokojnie! Może ciepła kąpiel? Jeśli to tylko przepowiadające, to powinny się w kąpieli uspokoić. Jeśli nie przejdą i się nasilą, to to porodowe. Trzymam kciuki, by niunia zaczekała jeszcze!

Carolineee - no to super, że lepsze samopoczucie! Współczuję jednak bólu rąk, wiem, co czujesz! :sorry: Ja jutro pobuszuję w centrum handlowym za odpowiednią farbą. ;-) Jedyne, co mnie przeraża, to żółty odcień! :crazy: Ufff, jedyne, co akceptuję, to zimny blond!

Ostatnia edycja:
Zaczynają być bolesne. Ja sobie wymyśliłam 2 kategorie skurczy: dokuczliwe (lekkie) i bolesne (te mocniejsze).
Jeszcze nospy nie brałam, ale pewnie zaraz wezmę. To są napewno przepowiadające, ale nie mam teraz możliwośći wskoczyć do wanny, bo woda zimna, Maja śpi, a te starsze zaraz też ze szkoły wrócą. Dopiero wieczorem się wymoczę. Jutro mam wizytę to zobaczymy co mi powie.

reklama
Agapa - weź nospę, mam nadzieję, ze pomoże! I powodzenia na wizycie!

Ja zmykam spakować parę rzeczy na tę wycieczkę, bo M. wraca niedługo z pracy i jedziemy. :happy2::happy2: Miłego popołudnia i jakbym już nie dała rady wlecieć - miłego jutrzejszego dnia! Ja będę z powrotem na BB może jutro, a na pewno w piątek.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry