• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agapa - hej :-) jak samopoczucie?

Paulinka - Maniek nie ma jeszcze dwóch lat...może to mnie ratuje przed uczuciem zazdrości ;)) A może jest to wynik jego dość specyficznego odbierania świata :eek: ??? On zwraca uwagę jak na razie wyłącznie na to, na co ma ochotę, przeważnie jest to jedzenie :-D))) i chyba wyczuł, że Zygmunt średnio smakuje :)))))))
Teraz Maniek jest na etapie ulicy Sezamkowej i reklam :-D a ja wykorzystuję to jak tylko mogę :))) Czasami specjalnie lecę po kanałach w poszukiwaniu reklam, żeby się zająć Zygmuntem :))))

reklama
no moja gwiazda się budzi

Made-ostatnio stwierdziłam że chyba mniejsza różnica wieku byłaby lepsza a to z reklamami-fajne;) dzieciaczki są kochane

no dobra mała gada do misiów z ochraniacza;)

pożegnam się do potem kochane, miłego dnia;)

Ostatnia edycja:
hej Agapa-już lepiej?

Agapa[/B]!!!!!!!!!! Jak tak skurcze???

Ja dziś na maksa niewyspana - mała miała w nocy dłuższą przerwę w spaniu i dla mnie ten dzień to będzie masakra....Chyba spróbuję pospać...ale czy się da to zobaczymy...

agapa - hej :-) jak samopoczucie?
Dziękuję dziewczynki, już jest o niebo lepiej. Skurcze przeszły, wczoraj tylko mi się trochę w głowie kręciło, ale dziś narazie jest ok. Coś tam delikatnie czuję, ale nie zwracam na to uwagi:-) Jutro idę do gina i zobaczę co mi powie bo to pewnie będzie moje ostatnie usg, na początku grudnia idę tylko na posiew z szyjki i mogę rodzić:-D

just - Kochana :-):-):-):-))))))) Ja Ciebie nawet nieuczesaną KOCHAM :zawstydzona/y:
Zdjęcia nie wysłałam, bo mój telefon kategorycznie odmawia współpracy, a na nowy jakoś mi szkoda pieniędzy, wolę paczkę pampersów jednak :-D ale.....pisz co u mojego Faworyta i piętaszki wycałuj porządnie :))))))))))

Liluś - ano nie dane mi było uczestniczyć w tym wielkim wydarzeniu, ale gratulowałam z całego serca i łez uroniłam masę ze wzruszenia :-) Jeszcze raz Kochana - GRATULUJĘ cudownej Martynki !!! Buziaki ogromne dla Was :-D:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
Dzięki za &&&&
Połowa cyklu, a nam jakoś z mężem było nie po drodze:-( to znaczy było, ale wczoraj już się pogodziliśmy;-) oczywiście nadzieję mam w tym cyklu wielkie:tak: jak zawsze:cool2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry