lil_maja
Fanka BB :)
Rurka no plan cudowny....ehhh nawet nie wiem, co napisać...pomarzyć sobie mogę...
Jos odpocznij - sprzątanie nie ucieknie...Lepiej zadbaj o swoje samopoczucie!
Mary - nam musisz zdradzić datę! Ja nie wytrzymam z niecierpliwości inaczej! My tu nie będziemy Cię niczym zamęczać :-) Buteleczek na pewno Ci wystarczy - nie wiem jaki masz plan jeśli chodzi o ich używanie - bo przy karmieniu piersią to naprawdę sporadycznie się używa..Ale warto od początku przyzwyczajać dziecko - bo potem jak dziecko ma pól roku to nie zawsze chce wziąć butelkę! I jeszcze zapomniałam napisać o tacierzyńskim - Twój mąż będzie miał dla Ciebie 12 tygodni urlopu???????? Jak to możliwie????? Ja też tak chcę!!!!!!!!
Oliwka witaj!!!!!! Jak Oliwka wczoraj po szkole????
Jos odpocznij - sprzątanie nie ucieknie...Lepiej zadbaj o swoje samopoczucie!
Mary - nam musisz zdradzić datę! Ja nie wytrzymam z niecierpliwości inaczej! My tu nie będziemy Cię niczym zamęczać :-) Buteleczek na pewno Ci wystarczy - nie wiem jaki masz plan jeśli chodzi o ich używanie - bo przy karmieniu piersią to naprawdę sporadycznie się używa..Ale warto od początku przyzwyczajać dziecko - bo potem jak dziecko ma pól roku to nie zawsze chce wziąć butelkę! I jeszcze zapomniałam napisać o tacierzyńskim - Twój mąż będzie miał dla Ciebie 12 tygodni urlopu???????? Jak to możliwie????? Ja też tak chcę!!!!!!!!
Oliwka witaj!!!!!! Jak Oliwka wczoraj po szkole????

Apropos blondynek- to coś w tym jest hehe (oni obaj). Paczuszka fertiś! W poniedziałek wysyłka!

Poza tym w pewnym momencie można podawać wodę do picia, więc też - butelka. No i jak mówisz, dobrze przyzwyczajać dziecko.
tak szybko suuuper. Mam więc pieluszki, chusteczki, krem na sutki, butelke i smoczki z aventu
i plami ubrania