• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL to były czasy:-) stare i dobre, może kiedyś wrócą ;-)
ja walczyłam z Olą, dwa razy się skupciała, spać nie chciała to ją zalulałam
;-) mam nadzieję, ze zasnęła już snem nocnym;-)

O jacie Sol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Rozpisałabym się więcej ,ale brzuch mnie boli więc na dziś dobranoc ,a jutro postaram się po nadrabiać :sorry2:

Dzień dobry-ja się witam po skopanej nocce-wszystko by było fajnie gdybym mogła usnąć po przyłożeniu głowy do poduszki...

jejuś moje dziecię dziś samo zasypia w łóżeczku...czyżby się naprawiało?

Dzień dobry! :-)

Jak nocka kochane? Przez okno zagląda cudne słoneczko i aż chce się wstawać! :tak:

U nas nocka poza jedną pobudką na kupala normalna. Jestem wyspana. Posprzątałam już, wstawiłam pranie, kota wyczesałam, za chwilkę lecę pod prysznic. Chcę dzisiaj okna umyć.

Paulinka dziękuję za wszelkie pomysły! Mogłabyś być św. Mikołajem na serio!!! I fajnie, że bardzo rozsądne ceny są :-) a w nocy cierpisz na bezsenność??? Kurcze ja tak miałam przy Maciusiu i wiem jaka to masakra.....

Sol a do producenta nie możesz od razu??? Kurcze to nie może być tak, że jak ktoś zamyka sklep to gwarancja staje się nieważna...

Libby a powiedz o co chodzi z tymi brzuszkami?? Czemu brzuch będzie duży jak zaczniemy od 60 brzuszków????

W ogóle wczoraj znowu rozmownie tu było - nie zapamiętałam wszystkiego :-)

Mary dla Ciebie szczególne buziaczki :-):-) Czekam na wieści o Twoim porodzie z wielkim utęsknieniem :-) Emocji mi trzeba! Adrenaliny!

Libby to ja już rozumiem jak udało Ci się tak szybko schudnąć...Jak moje dziecko zasypia to od razu siadam przed komputerem i nie robię nic :-)

hej Lil-dzięki za komplementy- no dla mnie też ważne że są rozsądne ceny;) jakoś nie lubię zasady postaw się a zastaw się;)
a co do tego spania to tragedia...może już jestem tak zmęczona i dlatego? mój mąż stwierdził że trzeba spróbować naturalnych sposobów na zaśnięcie i zgadnijcie co mógł wymyślić facet?;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry