• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol-kochanego masz męża;)

jejku a prezenty to normalnie zagwozdka na 150;)

Mary-fakt niedługo przytulisz swoją żabkę;) butelki kojarzę,słyszałam dobre opinie a sama mam zwykłe z aventu

Ostatnia edycja:
reklama
Paula, nie można od razu takiej ilości robić, bo spalisz mięśnie i brzuch zamiast nabierać sprężystości i ładnie się modelować zostanie na miejscu i do tego jeszcze się wzmocni. Przesłałam Ci na maila jakiś czas temu aerobiczną 6 weidera. To są dobre ćwiczenia na brzuch. Trzeba pamiętać o płaskiej powierzni, na której te ćwiczenia się wykonuje. Tyle, że nie wiem czy z dyskopatią możesz to ćwiczyć.

Ferrari jakoś nie umiem znaleźć.

SOL, forumowa Pani Mikołajowa to Paulina :-)
a mężula masz na medal. Sądem go, sądem!n haha

MARY, ja nie znaju, ale pewnikiem dobre. Jakbym miała kupować to wybrałabym Tommy Tippie czy jakoś tak. Musiałabym też jakiś laktator zakupić niedługo. Do pracy chcę pójść przynajmniej na pół etatu. HA!

PAULINKO, do Zabrza to ja mam 10 minutek moją Strzałą

Ostatnia edycja:
Libby-to spytam się moich masażystów-chodzę na masaże a tam jest od razu rehabilitacja;)

Sol- a właśnie gry lub puzzle? dla tych starszych choć i dla 2 i 3 latków są fajne edukacyjne gadżety-zobacz na linkach w poprzednich postach co ja pozamawiałam

Ostatnia edycja:
Libby a no sądem :P No i widzisz ja już padam na twarz i nie widzę na oczy - przepraszam :sorry2:

paulinko - ratatujjjjjj plosem :tak:

mary -no już coraz bliżej terminu :tak: a mi aż wspomnienia odżyły z grudnia :-D

Libby - trzymam kciuki za plany zawodowe!!! :-) Sama chcę iść na studia, ale może to jednak nie wypalić... :baffled: Czeka mnie egzamin ustny z biegłości w norweskim, który mam ustalony na 19.11.! Będę go musiała przełożyć ze względu na CC, co oczywiście nie jest problemem, ale nast. możliwość na przełomie strycznia/lutego (egz. państwowy), a wówczas mogę nie zdążyć przed końcem rekrutacji (muszę mieć wynik egzaminu w garści, gdy składam papiery...)... :zawstydzona/y: Tak więc zobaczymy. A co do butelek, to nie wiem, czy są w PL dostępne, ale chyba tak. Bardzo polecane! ;-)

Paulina - z AVENTu też dobre! Ja mam troszkę stresa przed kolkami, a że poleciło mi akurat te kilka osób, to pomyślałam: czemu nie? ;-)

OK, zmykam powolutku spać. Jutro znów będę czekała na tel. ze szpitala, tym razem z datą wizyty kontrolnej. :zawstydzona/y: Miłej nocki wszystkim!

Paulina niezla ilosc prezentow :) super rzeczy !! te malpki to super wybor jest , sama sie w to z checia bawilam hehe

Sklep jest zlikwidowany a zepsuł mi się wózek! 900 zł psia mać i jest na gwarancji. Już drugi raz mi pękło w tym samym miejscu! Tyle że w sierpniu nie było problemów z reklamacją - wymienili, odesłali i było ok. A teraz mam powtórkę z rozrywki i zero możliwości kontaktu :no::angry::no::angry::no::angry:

A w ogóle to wam nie powiedziałam ale chyba wyjedziemy z Polski jak M skończy te studia - czyli za niecałe 4 latka. Chcemy się zebrać i wyjechać stąd jak najdalej!

a moze do producenta ?? cos powinni doradzic chyba ...

wow ale kierunki fajne na wyjazd !! tez bym chciala , zabierz mnie ze soba !! :)

Jezdem,Pcpr zaliczony,Oliwka lepiej,jutro psycholog.
Kupiliśmy sobie z mężem takie cudo:) "

Unimil: oficjalna strona :: Prezerwatywy Unimil - Infiniti

uuuu bedzie dzialanie widac niezle :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobrej nocki !!

MARY, kolorowych

SOL, nic się nie stało przecież

:szok: ajajaj mój syn obudził się i gada do kaczki na ochraniaczu... :szok: spania dzisiaj nie będzie? :szok::no: idę go spacyfikować, a tak bardzo nie chciałam zmuszać :no::sorry2:

krzysia - jednak to wody :-p A ja ciągle czekam na M. więc sobie wlazłam jeszcze :-p Tylko mi ciśnienie po tym Tigerze skoczyło :-p

Rada dla rodzących - blisko terminu nie objadać się owocami :sorry2: Potem są straszne efekty fermentacji w jelitach :sorry2::zawstydzona/y: Mam nadzieję ze na porodówce mi się nie wypsnie bo smrodek to lekko powiedziane :zawstydzona/y::sorry2: Ale zaczynam wymyślać powody żeby nie jechać :-D Ehh... teściowa już jedzie po małą a ja się nudzę i spać mi się chce :-p Karola ubrana już więc nie mam nic do roboty :-p

Hehe - Karola mi truć zaczyna że chce się wykąpać :-D Teraz :-D Najgorzej bo ona nie chce do babci jechać tylko w domu zostać :dry: I nie chce babci Z tylko L :sorry2: No i mam problem :sorry:

Krzyśka no gdzie ja sama z dzieckiem pojadę ? :-D

M jeszcze nie wrócił, teściowej jeszcze nie ma po Karolę więc co ja zrobię :-p A najwyżej w domu urodzę a co :-p
E no może nie rodzić :-D

Dobra M przyjechał :-p Spadam się zdrzemnąć w taksówce :-p Jeny jak mi się spać chce :-D

KOCUREK-SOL WLASNIE DZWONILA- polozna twierdzi,ze to wody rzekome ...kaza czekac na rozwoj sytuacji,dostaje wkladki ,wymienia je ,leci z niej a ma czekac...mowi ,ze polozne sa dzis na nocce do bani a lekarze git...
rozwarcie ma na 1cm..
mowi ,ze pol nocy bedzie chodzić ,zeby sie ruszylo!!!:) cala Sol.

czekamy co dalej...
bede na biezaco pisać.

WIOLKA- najwazniejsze ,ze juz jest decyzja :))ukochać Iwonkę:)

JOSEPHINE- ja tez nie pospie bo co chwile bede lukać na telefon:tak::tak::tak::tak:mysle ,ze dzis 30.12 nie urodzi-za male rozwarcie,ale jutro kto wie..a jak Jej podadzą oxy tooooooo;-):-D:-Dciekawe komu bedzie do śmiechu:sorry2::-D
bo jak z Nia rozmawialam to śmiala sie co chwile-szalona koza:-D:-D

KOCUREK-:rofl2::-):-):rofl2:

a wiecie co, ja bym chciała, żeby ona jeszcze nie rodziła !!!! bo potem ja następna, chyba że sorbuś mnie przegoni.

Tak mi zawsze pewniej będzie, że sol nie rozpakowana.

Kurka, nie ma na co czekać tylko torbę pakować.

palissa, wielkie gratulacje dla ciebie, a przede wszystkim aby się teraz udało.

cześć wiola, uściskaj Iwonkę.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla wszystkich staraczek

Dziś o 2:40 urodziła się Emilka z wagą 3170g 53 cm wzrostu

:biggrin2::biggrin2::rofl2::rofl2:

Hehe - fajne takie wspominki :-D

Paulina - mają praktycznie wszystko z tego lub podobne :sorry: oj będę miała problem :-(

reklama
Jeżeli chodzi o prezenty to teraz na Markafoni są wyprzedaże dziecięcej marki,dla maluchów i ciut większych:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry