• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PAULINKO, a ile miałaś do zrzucenia?

MŁODAM, jeśli chcesz ćwiczyć, to nawet lepiej.

SOL, znasz może nazwę firmy? A jeszcze lepiej jej nip? Na rachunku lub fv powinno to być. Jeśli tak, to po tym dojdziemy do kolesia i napiszesz tę reklamację i do rzecznika praw konsumenta. To przecież jest 900 zł!

to ja poproszę coś dla: dziewczynki 1,5 roku, dziewczynki 3, dziewczynki 5 lat, chłopca 2,5. :-)

Ostatnia edycja:
Libby-przy ciąży miałam ok. 15 kg do przodu

Jejku-ja tu chyba zostanę świętym mikołajem;),ktoś jeszcze potrzebuje prezentów?;)

oki łapię motywację do jogi i brzuszków;)

PAULA, nie że potrzebuję, ale chciałabym :-p hehe upatrzyłam sobie taką fajną bieliznę modelującą... heheh żart oczywiście. A serio to zbieram kasiurę na to ferrari wśród majtek modelujących! :tak:

Libby- to zapodaj te ferrari;) aha a chcesz te jeansy na małego-oddam za free-u mnie w rodzinie nie ma małych chłopców, same dziołchy;)

aha kobietki szukające prezentów-wg mnie i mojej rodzinki-klocki!!!! i to w ilościach hurtowych!!!zabawa dla całej rodziny murowana

Młodam-no ja muszę się wziąść za siebie też z tego względu że dotarło do mnie że za kilka lat mogę być kaleką na rencie-dyski w kręgosłupie mi się wysypują a ćw. fiz. wzmacniają mięśnie trzymające kręgosłup

właśnie zrobiłam powitanie słońca, trochę wojowników,półksięzycy(joga), przysiadów, 60 brzuszków, i inne na kręgosłup;)

Ostatnia edycja:
PAULA, tosz na śmierć zapomniałam! ja zawsze chętna :-D już piszę pw, Ty też mi adres zapodaj, bo muszę Twoim szkrabom upominki wysłać.
aha, jak chcesz mieć duży brzuch, to ćwicz dalej po 60 brzuszków... zaczyna się od 3,5, a po miesiącu gdzieś można dojść do takiej ilości. Dobrze radzę :-) nie jestem jędza

Libby wytłumacz ciemnej masie o co chodzi z tymi brzuszkami?
masz PW;)

aha a ja mam dziadków w zabrzu i czasami tam jeździmy;)

Ostatnia edycja:
Te spadające małpki kupiłam Karoli - super zabawa dla rodziny i kupiłam jej jeszcze bobra z tamą - coś jak jenga tylko trzeba wyjmować kłody z tamy tak żeby krzyczący bóbr nie spadł :-D Ostatnio w ogóle kupiłam dziewczynom sporo zabawek na allegro :sorry2: Aż mi wstyd :zawstydzona/y::-p

Libby - mam wszystkie dane firmy i dzwoniłam już do producenta - mam dzwonić do nich w poniedziałek jeśli się do właściciela sklepu nie dodzwonię. Już mnie mąż uspokoił ;-) I kazał mi jak się dodzwonię do właściciela wydrzeć się i nastraszyć sądem :-D:rofl2::-D Kochany misio :tak:;-)

A ja właśnie się zreflektowałam że nie mam żadnego pomysłu na prezenty :zawstydzona/y:
A mam: dziewczynki: 11 lat, 8 lat, 3,5 roku i roczna; chłopcy 9 lat i 2,5 roku.
LIBBY - ratuj :D i jeszcze co mam zamówić dla moich dziewczyn u rodziny bo już mnie zaczynają pytać :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem po drzemce. Zaraz czas na spanie, bo jakaś taka zmęczona jestem... :nerd: Zaczyna do nas docierać, ze za parę dni zobaczymy naszą córeńkę... :szok::happy::happy::happy: W przyszłym tyg. poznamy datę CC i staje się to bardziej namacalne! :tak::tak:
A właśnie przyszły mi zamówione dla niuni butelki. Zdecydowaliśmy się na antykolkowe Dr Browns (kojarzycie?):

images

Mary będzie dobrze - nawet jak zdarzy się gorszy dzień to masz nas i zawsze Ci doradzimy! I nigdy nie patrz zbyt daleko w przyszłość - raczej się skupiaj na kolejnym dniu - żeby jak najlepiej przeżyć! Czasem bywa ciężko - ale miłość do dziecka wynagradza wszystko! Będziesz miała jakąś pomoc przy dzidzi?

Lil - tak, mój M. ma 12 tyg. tacierzyńskiego plus urlop. :-) Najpierw 2 tyg. tuż po porodzie bedzie w domku z nami, potem 2 tyg. w pracy i 3 tyg. znów z nami. Reszta tygodni będzie podzielona w czasie. Poza tym babcie już sobie babysitting zaklepują! :-D:-D Myślę, że pomocy będę miała sporo! Moja mama mieszka 60 km od nas, więc raz na jakiś czas pewnie też będę mogła na nią liczyć. Tak więc chyba nie będzie tak źle. ;-);-);-)

Libby - dziękuję! :-)

W ogóle wszystkim Wam dziękuję za to wsparcie! :*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry