• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dobrze się dzieje;) Lil-patrząc że w trakcie ciąży moje libido spało to teraz oki, tylko że ja dalej po nie mogę spać-mój cwaniak ma odpływ od razu a ja...

Sol- a może empik odwiedzisz-chodzi o prezenty-jakieś książki, audiobooki, są też takie fajne gry logiczne z czu czu,tak od 2 do 8 chyba roku życia-bardzo fajne

reklama
witam zmeczona i przeziebiona
w nocy obudzil mnie bol brzucha , dopiero jak wzielam 2 nospy to przeszlo.
teraz czuje sie jakby mnie czolg przejechal, od rana juz przywitalam sie z porcelana... z Iwa mialam mdlosci od 7 tyg do 12 a teraz od 5 do ? jak narazie sie nasilaja.
aha na 12 mam znowu jazde wiec zawitam do was jakos kolo 16.30

milego dnia kobitki

Paulinka mi na zaśnięcie pomaga audiobook na mp3....Jak długo zasypiasz???? Ja w sumie gdybym nie szła spać ok 19-20 to też byłabym padnięta...Ale przez to w ogóle nie mam wspólnego czasu tylko z facetem...No i w ogóle jakoś tak mniej czasu mam......

Wioluś jeszcze 2-3 tygodnie i powinno być lepiej.....Trzymam kciuki za Ciebie!

Aha Mary - ja też mam butelkę BROWNA - w sumie mało jej na razie używam, ale podobno najlepsza na kolki jest...

Lil-ja też mam mniej czasu jakoś;)
a różnie zasypianie mi zajmuje od pół godziny do 2 godzin...

Wiolka-jeszcze trochę i będzie lepiej, wchodzisz w drugi trymestr i zaraz będzie poprawa, zobaczysz!!!!!!

hej
ja na szybko, brak weny
pierwszy dzien szkoly, maly poszedl chetnie ale po mnie tez czolg przejechal
w nocy 3 czy 4 pobudki a najlepszy sen mam zawsze nad ranem, budzik nastawiony na 7h40 ... i co?
o 7:00 sms od meza (uwazaj na chodniku bo lezy pelno mokrych lisci i jest slisko") ...

LLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dzien "Bez kija nie podchodz" ...
ide ogarnac chate choc z grubsza bo to co sie tu dzieje to pani w 2 godizny nawet 1/4 nie zrobi...

Hej wszystkim!

Jeju, jakoś tak mocno spałam, że chyba tylko 2 pobudki na siusiu zaliczyłam... :szok: Ręce mnie nawet nie bolały, dopiero nad ranem zaczęły.

Lil - dzięki, kochana! U mnie z racji na CC pewnie tych emocji aż tyle nie będzie. Ale może zachowam datę dla siebie, to będziecie miały adrenalinę! :-D:-D Smska na pewno Ci wyślę, jak tylko urodzę! :tak::tak: Butelki są super, każdy poleca. Ja mam 3 plus 1 z AVENTu. Myślę, że starczy na początek.

Wiola - powodzenia na jeździe!

Jos - miłego dnia! Mam nadzieje, że samopoczucie się poprawi!

Miłego dnia wszystkim!
Ja zmykam po jakieś śniadanko. Na dziś mamy z M. zaplanowany dobry obiad - mmmm, już się nie mogę doczekać, bo jak M. pichci, to zawsze z tego coś dobrego wychodzi! :tak::tak::happy2::happy2::-D Poza tym musimy sobie dobrze zaplanować nadchodzące dni... ;-) My o dacie CC nie mamy zamiaru nikogo informować, by uniknąć niepotrzebnej masy telefonów z glupimi pytaniami! :crazy: Już zapowiedziałam rodzince (bo już zaczynali mnie wkurzać odliczaniem, pytaniami, czy czuję, ze to już!!! :wściekła/y:), że jak niunia się urodzi, to M. zadzwoni, a do tego czasu sza! Nie wiem, może to ja tak mam, ale to naprawdę irytujące, a co by było bliżej terminu?!...:zawstydzona/y:

Witam się i ja :)

U nas pogoda paskudna, mokro, zimno, wrony kraczą... mam chytry plan nie wychodzić spod kołdry do 13 :-D

Wiolu trzymaj się kochana, oby szybko przeszło!

Karola jak Oliwka?

Jos a może drzemka później??

Paulina, Libby, Marry, Lil i cała reszta witajcie i miłego dnia :-D

Mary-ja też miałam dosyć pytań na końcówce ciąży a np. z Danielkiem chodziłam 2 tyg. po terminie jeszcze i każdy rzucał tekstem:ty jeszcze w ciąży? to kiedy na porodówkę-a ja co niby wróżka wiedziałam kiedy mój książe raczy się ruszyć?;)

dlatego teraz mimo że wylądowałam wcześniej w szpitalu-zły zapis ktg- na drugi dzień zaczęła się sama akcja-powiedziałam mężowi że ma nikomu nie mówić że się zaczęło-jedynie moi domownicy ( aha i jeszcze wy;)) wiedzieli bo zajmowali się Danielkiem gdy Marek był ze mną na porodówce;)

ale ty się nie denerwuj-ludzie tak po prostu widocznie mają a my tu cierpliwie poczekamy;)

oki już poprasowane, miałam kryzys przy pościeli Daniela ale tak paskudnie pognieciona była...kiedyś mój perfekcjonizm mnie zabije;)

Rurka-plan genialny i zazdroszczę;)

reklama
Mary &&&&
Też mnie wszyscy pytali już 4 tyg przed terminem kiedy rodzę itp ...wkurzające

Rurka,dzięki,duzo lepiej,za to ja w rozsypce,zaczynam się denerwować,źle spać itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry