• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka

dziekuje wszystkim za zyczeniach milych ferii :) nie moge dziekowac klikiem"dziekuje" - nie dziala, nie wiem dlaczego...

widze ze dzis spokoj, niedziela
u nas tez spokoj, chlopcy juz chrapia a na dworze szaleje przeogromny wiatr mistral :)
nie dzieje sie nic ciekawego. i dobrze :) odpoczynek :)

milego wieczorku wszystkim!!!!

reklama
odpoczywaj Jos-odpoczywaj sobie spokojnie i ucałuj łobuziaki w czółko;))

a ja albo jestem wybredna albo rzeczywiście nie ma na allegro fajnych kurteczek na wiosnę dla mnie...

jos :))) dobrej nocy i całuski pięknym oczętom :*

Bogusiu - u mnie już tylko jeden paczy :hmm: i on może tak jeszcze długo....
bo to Maniek z Paczałowic :-))))

Witam i ja;)

Asionek zazdroszczę pogody, u mnie za oknem 5-6 stopni i plucha...ja sobie lato przyśpieszę w kwietniu w uk;))

po całym tygodniu niespania i duszenia się od kaszlu w końcu przespałam całą nockę...dzieci też;))

idę nastawić rosołek...i chyba trzeba się ubrać, ale ja tak uwielbiam w niedzielę straszyć;)))

miłej niedzielki dla wszystkich-pozdrawiam

tez dobry plan z wyjazdem do UK :)
oj tak niedziela w pizamce z ksiazka w lozku i herbatka to jest to !
fajnie , ze nocka udana :)))

Asionek
- przygarnij zmarzlucha :sorry: U mnie co prawda tylko 0'C ale mi i tak zimno :dry:

dawaj do mnie :)

Ja przepraszam... ale mnie asionek tak zbulwersował, że dziś się chyba nie będę odzywać :dry:

:-p

oooooo no wiesz heheh pakuj sie z Sol i wpadaj z Olenka :)))

Asionek - mogłabyś nam przynajmniej w niedzielę darować tę wiosnę u Ciebie :-D))
Zazdrość mnie teraz zżera....
.

dobra obiecuje , ze w niedziele nie pisze o pogodzie hehe
teraz mi zazdroscicie , ale pozniej jak u nas beda takie upaly , ze czlowiek bedzie zdychac i ledwo zipac to ja wam bede zadroscic !!

Made no jest lepiej, tylko cały czas męczy go ta wydzielina, z nosa gil się ciągnie, ale przespał całą noc :sorry: moje słoneczko, czasami musiałam pogłaskać, ale odpływał z moment :tak: cieszymy się wszyscy z tego powodu, bo wczoraj po kąpieli męczyły go wymioty..

najwazniejsze , ze juz jest lepiej i obylo sie bez antybiotykow

dobrej nocki :)))

Witam sie poniedziałkowo:) Przy resztkach kawusi:)
Moje małe dziś od północy do 3 miało przerwę w spaniu:(( A tu niestety pracować trzeba:((
Nawet nie mam siły nadrabiać:( Jak mi się uda to włączę się w trakcie:)

W każdym razie miłego dnia wszystkim:)

reklama
Hej :)
Made winko się skończyło ale była nalewka:)
Mąż mi wczoraj przypomniał noc poślubną (w końcu też rocznica) a dzisiaj zrobił śniadanie do pracy.
Komu kafffki z automata?
Bogusia....jestem z Tobą dzisiaj...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry