• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej agniszko :-)

ale teraz mam ochotę na jajeczniczkę...ale w pracy raczej rady nie da takiej zrobić :-D
za to jak wróce do domku to zjem fasolkę szparagową z sadzonymi jajcami :-D

reklama
hej aguś

na chwilkę uciekam- muszę zjeść śniadanko i łyknąć tabletkę. no i muszę obrać kilo pieczarek na obiad. a potem pewnie się położę na chwilkę chociaż.

Futrzakowa witaj:)

...a Ja mam ochotę na schabika z kalafiorem...chyba jutro zrobię:))

mama jedziesz na betę?
buniu witaj:) smacznego śniadanka życzę!!

Sol no ja wiem wiem :-D ale pomyśl w ten sposób masz już za sobą 12 pełnych tygodni ciąży czyli zaczął sie 13 tc i to czy się nazywa ze jesteś w 13 czy 12 to juz mniej wazne :-D poza tym gdyby liczyc jak twój gin choć podejrzewam ze napisał tak na odczepne bo na usg pisąło 9 to juz nie popatrzył ile dni to by sie rodziło dopiero po 41 tygodniach nie ?? no bo wtedy niby dopiero byłabyś w 40 tc ;-) - i co zadecydowałaś idziesz czy nie ??
A co to masz za przyrząda do mierzenia tętna ??

hej Aguś oj kalafiorka to bym chętnie przetrąciła :tak:

pa bunia - podeślij troche jajecznicy ;-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki :) Witam się ze wszystkimi obecnymi!

Ja tylko na momencik, bo zaraz zmykam do pracki :tak: Zajrzałam tylko na chwilkę sprawdzić co u Was :* :tak: Tak kolo 20:00 zajrzę na dłużej, bo teraz nie będę miała jak :dry:

Mama jedź na betkę :tak: Czekam na wynik :*
Bunia kaszę mannę sobie zrób do jedzenia, siostra :laugh2:

Sol, futrzakowa, Agnieszka, Maryla, Agatek, Sorbuś
- całusy Żabki :*

Ja zmykam już, niestety... Papa :*

marylka dobry pomysł z gryzakiem. skoczę do znajomych do chrześnicy- może mają trochę tego żelu na wyżynane ząbki.

mama ja tego zęba nie usunę. nie ma takiej opcji on się po prostu wyżyna do końca i dlatego boli.

sol jak ruszę coś zimnego to umieram- dopiero boli

trzeba mi to przetrwać...

mama to jedź na betę. będziesz od razu wiedzieć.
moja Ty bidulko może faktycznie ten żel pomoże na ząbki :):):):)

hej agniszko :-)

ale teraz mam ochotę na jajeczniczkę...ale w pracy raczej rady nie da takiej zrobić :-D
za to jak wróce do domku to zjem fasolkę szparagową z sadzonymi jajcami :-D
no mi tez Bunia smaka narobiła ale ja tez w pracy nie mam jak zrobić ale to dobrze bo sie odchudzam :) a przynajmniej prubuje :)

kurcze ale bym chciała zeby naszej mamuśce sie udało ale wynik i tak dopiero jutro no ale ja od dawna kciuki trzymam :)

Hej Karolinka :)

Sorbuś,Sergeevna witam was:)

Sorbuś Ja chyba jutro zrobię kalafiorek:)Uwielbiam i tak za mną chodzi...:))
Sergeevna miłej pracy życzę,nie długo mamy weekend:))

Ja już czekam do weekendu,jutro jedziemy na małą wycieczkę,cieszę się bo nie mam ochoty siedzieć w taką pogodę w domu a u nas jest mega gorąco.

reklama
jestem
pokluta,lżejsza o kaske i ...mimo wszystko pelna nadziei:tak::tak::tak:no zobaczymy;-)
Zahaczylam o rynek i od razu kupilam nektarynki ,maliny-klore dzieci juz wciagnely:tak::-D ziemniaczki i fasolke i w slepie rybe-zaraz sie biore z biad-bo zanim obiore fasolke i ziemniaki to akurat bedzie trzeba wstawiac:tak:

no to teraz juz nic wiecej nie moge zrobic-prosze o &&&&&&&&&&&&&&& ,zeby bete byla powyżej 5:tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry