• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no jestem

zjadłam jedną kromkę z tą jajecznicą i mi się odechciało. nie miałam na to ochoty jednak- co tam, kotom smakowała

już pieczareczki obrałam i pokroiłam. na szczęście duże były, bo z takimi pędrakami to bym chyba godzinę siedziała.

a my w weekend pewnie pojedziemy nad wodę bo ma być ciepło, a nasi przyjaciele mają urlopy i mieszkają akurat nad tym jeziorkiem na które jeździmy, to pojedziemy razem się potaplać. gorzej będzie ze mną- nie mam już soczewek, a w okularach pływac nie będę (chociaż... w końcu mam plastikowe- gorzej jak je zgubie) i będę slepa jak krecik

może tam zostaniemy u nich na noc, to sie ognisko zrobi nad wodą- w zeszłym roku takim ekspresem sobie wymyśliliśmy i zorganizowaliśmy i było superowo. mam te pianki takie na ognisko- jakie one są pychaśne!!!

będzie fajnie.
u mnie tez teraz upał, ale od wschodu mam tylko okno z kuchni, a tam zasłoniłam zasłonki. na szczęście fajnie wieje, to okna mam otwarte. zobaczymy jak to będzie popołudniu- ale wczoraj też było tak gorąco a w domku przyjemny chłodek

mama trzymamy, oj trzymamy

reklama
hej Agnieszka u nas też dziś upał a jutro ma być jeszcze cieplej masakraaaa

Cześć Marylka:)
U nas dokładnie tam sam ma jutro być i dlatego w taki upał nie chcemy siedzieć w domu i wyjeżdżamy :)
A jak interes w sklepie?są klienci?

Dziś idę zabukować sobie urlop w mojej agencji:))))
Także jeszcze tydzień (2o lipca) i będę się urlopować :))
Szkoda tylko że mąż ma mniej wolnego bo więcej nie dostanie :-/ chamy jedne...:-/
No i 20go spodziewamy się gości z Pl...ciekawy tydzień będzie:)

jestem
pokluta,lżejsza o kaske i ...mimo wszystko pelna nadziei:tak::tak::tak:no zobaczymy;-)
Zahaczylam o rynek i od razu kupilam nektarynki ,maliny-klore dzieci juz wciagnely:tak::-D ziemniaczki i fasolke i w slepie rybe-zaraz sie biore z biad-bo zanim obiore fasolke i ziemniaki to akurat bedzie trzeba wstawiac:tak:

no to teraz juz nic wiecej nie moge zrobic-prosze o &&&&&&&&&&&&&&& ,zeby bete byla powyżej 5:tak::tak:
no to super że jesteś pełna optymizmu :) tak bym chciała żeby Ci sie już teraz udało :) super by było no i w końcu nie możemy wszystkie na raz rodzić dlatego ja w tym m-cu zachodze :) a ty juz jesteś :) trzymam za to wszystkie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aga no stak słabo z klientami ale wszyscy chyba na urlopy wyjeżdżają :(

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wysoka betkę:)

Agnieszka cześć:)) Kurcze jak Ci fajnie urlop.... też chcem!!

Sergi powodzenia w nowej firmie - oby było fajnie:) I weekend wcześnie zaczniesz - to też miłe:)

Marylka ja też się próbuję odchudzać a właśnie zeżarłam pączka do drugiej kawy:wściekła/y:

Wlaśnei sobie szukam produktów do sushi:)) W Anglii pracowałam robiąz sushi i strasznie mi brakuje... szukam jakiejś hurtowni która ma te same skaldniki których urzywałam w Anglii...

Marylka nie wiem skąd mi się wzięła ta fura ,ale dobra :-D
mama ~~~~~~~~~~~~plus&&&&&&&&&&&&&&&&&=beta powyżej 5
Ja niby już zatestowałam i mam te dwie krechy ,ale cholernie boję się tego 19.07.2010r ,że jednak pojawi się @ i będzie płacz:-(
Bety tym bardziej na razie nie robię ,poczekam do 19.07.2010r
mama o której jutro wyniki?

MARYLKA- no jestem optymistycznie nastawiona bo pani mi powiedziele,ze to takie dokladne badanie i ze jesli jestem to wykryje na pewno i ze nie musze przyjezdzac specjalnie po wynik tylko jak mi bedzie pasowalo-wziela moj nr i jak tylko beda wyniki to zadzwoni do mnie:tak:
DZIEKUJE CI ZA &&&&&&&&&&&&&&&& i dobre slowo

a czy moj zamowiony towar zostal juz wyslany??;-):-)

FUTRZAKOWA,MONIA- dziekuje Wam-jeryyyyyyyyyyyy teraz to czekanie,ale dobra jakąś robote sobie znajde i damy rade-na 17 jade na zakupy,potem juz bedzie Tom to mnie zagada:-D:-D

AGNIESZKA- witaj ;-)

Moniś uwierz mi ze Ja juz doczekać się nie mogę do mojego urlopu,mimo iż nie jedziemy do Pl to i tak się bardzo cieszę:)
Marylka życzę dużego utargu:)))
Mama zaciśnięte &&&
to o której będziesz miała wyniki?Bo Ja nie wiem czy zdążę rano zajrzeć do laptopa.
Marcepanku jak masz dwie kreseczki to się ciesz i nie myśl o wstrętnej @:)Głowa do góry:)

Dobra kochane Ja uciekam przygotować się do pracy.Życzę wam miłego dnia!
Pięknego weekendu i dużo słoneczka:))

mama a Ciebie proszę o smska rano do mnie z wynikami plisss:)

Buziaki laski!!!

MARCEPANEK ,AGNIESZKA- dzieki!!!
Tak Jej jeczalam ,ze mi tak zalezy i wogole,ze jakby co to juz bym brala ta luteine itd,itd ,ze powiedziala,ze jak tylko beda wyniki to zadzwoni bo normalnie to kolo 16 powinny jutro byc ,ale moja fiolke wstawila na poczatek kolejki;-)wiec zobaczymy-licze,ze beda z rana:tak:czyli kolo 9 bo tak jest jutro otwarte od 9 do 16:tak:

AGA- wysle smska:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry