sergeevna
Pysiołkowa Mama
Cześć kochane!
Widzę, że tutaj ruch od rana.. :-)
Przeprasza, że wczoraj z Wami nie pisałam już więcej, ale miałam dola z powodu tej @ i musiałam się jakoś z tym oswoić... W końcu to był mój 1 cykl starań i miałam nadzieję, że jednak się uda za 1 razem... ;-) No ale wiem, że nie ma tak lekko i dzidzia przyjdzie, kiedy chce ;-) Najważniejsze, że mam Was, że mam komu się wygadać i wysmucić... No ale już jest dużo lepiej niż wczoraj, mam zapał i chęć do staranek, a co najważniejsze, wiem, że 2011 rok będzie NASZ!
Królowa trzymam Kochanie &&&&&&& za to, żeby @ nie przyszła i pod choinką znalazły się II piękne kreseczki!
Musia jak się czujesz w Dwupaczku?...
Mam nadzieję, że nie męczą Cię mdłości i inne mniej przyjemne objawy... ;-)
Mlodam jak Fasolka w brzuszku?.. Kiedy idziesz na usg?..
Josephine, Gwazdeczka, Pszczółka buziaczki :-)
Widzę, że tutaj ruch od rana.. :-)
Przeprasza, że wczoraj z Wami nie pisałam już więcej, ale miałam dola z powodu tej @ i musiałam się jakoś z tym oswoić... W końcu to był mój 1 cykl starań i miałam nadzieję, że jednak się uda za 1 razem... ;-) No ale wiem, że nie ma tak lekko i dzidzia przyjdzie, kiedy chce ;-) Najważniejsze, że mam Was, że mam komu się wygadać i wysmucić... No ale już jest dużo lepiej niż wczoraj, mam zapał i chęć do staranek, a co najważniejsze, wiem, że 2011 rok będzie NASZ!

Królowa trzymam Kochanie &&&&&&& za to, żeby @ nie przyszła i pod choinką znalazły się II piękne kreseczki!

Musia jak się czujesz w Dwupaczku?...
Mam nadzieję, że nie męczą Cię mdłości i inne mniej przyjemne objawy... ;-)Mlodam jak Fasolka w brzuszku?.. Kiedy idziesz na usg?..

Josephine, Gwazdeczka, Pszczółka buziaczki :-)
Tylko gdzie go tutaj dorwać w tej anglii?... 

Faktycznie dziwadło ze mnie, bo mnie zawsze mdli od czegoś...ale chyba gdybym miala padaczke to bym już dawno dostała niejednego ataku haha..!!