just : dobra decyzja 
ja rodze w tym samym szpitalu klinicznym co z poldusiem
tylko wlasnie widze ze cholera w 2,5 roku ceny tam sie zdeczko zmienily hahahahahahha
pokoj w kotrym lezalam podrozal o prawie ...50% !!!a dostawienie drugiego lozka dla taty o jakies 30% chamsssssssstttttttttfffffffoooo...
a wogole to mam nadzieje ze ja tam zdaze dojechac
hahahahaha
bo ty pierwszy porod to masz czas, ja mam drugi... i tez daleko... a jak trafie w korek to po sprawie
ja rodze w tym samym szpitalu klinicznym co z poldusiem
tylko wlasnie widze ze cholera w 2,5 roku ceny tam sie zdeczko zmienily hahahahahahha
pokoj w kotrym lezalam podrozal o prawie ...50% !!!a dostawienie drugiego lozka dla taty o jakies 30% chamsssssssstttttttttfffffffoooo...
a wogole to mam nadzieje ze ja tam zdaze dojechac
bo ty pierwszy porod to masz czas, ja mam drugi... i tez daleko... a jak trafie w korek to po sprawie
Już się doczekać nie mogę tych Waszych porodów 

wiesz ja się nie orientowałam ile w PL kosztuje w prywatnym szpitalu poród, bo i tak mnie na niego nie stać, więc nawet z ciekawości tego nie robiłam
Ja miałam pierwszą fazę prawie w większości ukrytą - mega bóle zaskoczyły mnie tak niespodziewanie, że ledwo zdążyłam dojechać do szpitala (taksówką - pół godziny, późnym wieczorem i zero korków) Wzięli mnie natychmiast na porodówkę z pełnym rozwarciem
Urodzę w domu jak nic, i to sama (nie daj boże z moim synem