• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kocurrku :-)
widzisz ja przez te wczorajsze oglądanie całą noc miałam z głowy :dry: szpital mnie zaskoczył i jak jeszcze miałam bym za takie warunki płacić, to chyba bym ich wyśmiała na miejscu...

Jos smaruj ciałko, smaruj, tak regularnie jak kobiety w ciąży chyba nigdy się kobiety nie smarują :-D

reklama
jos e nie, no nie straszę ;-) chociaż jestem sama pełna obaw... a Grzesiek ostatnio - to może tydzien przed terminem umieścimy Cię w szpitalu ?? Chyba pomyliło mu się z prywatną kliniką, której w naszym mieście brak :-D

boogie witaj :-) no właśnie chciałam powiedzieć, żebyś się nie ociągała z wystartowaniem do szpitala... jakby co :-D

Dobry :-D

pospałam sobie troszke jeszze :-)

Jak ja sie czuje kaszle ja nienormalna i obawiam sie ze bede musiała isc chyba do lekarza . :-)
Bo coś ten kaszel smierdzi mi albo zapaleniem pluc albo oskszeli... :-(
eh...

a wy co tam kochane ?

Mówisz Koccurrku że mam się nie ociągać??? :-D właśnie w szkole rodzenia nam Pani powiedziała ostatnio, że najlepiej jak najdłużej zaczekać w domu :-D bo wiesz w domu nie ma takiego stresu jak w szpitalu i zawsze możesz sobie usiąść, coś przekąsić itp :-D
a czy Twój G pretenduje do przecięcia pępowiny???? ;-) bo wczoraj pokazano mi dwie sale, do rodzinnego porodu i do porodu jak się jest samej ;-)

boogie no właśnie dlatego mówię, żeby się nie ociągać, bo wiem, że wszyscy radzą jednak odwrotnie :-D:-D Ja ich posłuchałam.. niefortunnie :-p Zlekceważyłam lekkie, regularne skurcze, a tu nagle BUM!!

Cześć mlodamamusia i ajas :-)

boogie a G sam na początku powiedział, że będzie ze mną ... :) Może nam się uda...

Ostatnia edycja:
Koccurrku radzę, żeby poszedł z Tobą na zajęcia szkoły rodzenia właśnie wtedy jak będzie temat porodu, panowie nie zdają sobie sprawy jak ważną robotę muszą tam na sali wykonywać, zresztą też dokładnie jest wytłumaczona każda faza, mówię to nie dlatego, żeby straszyć Twojego G, albo nie wierzyć w jego przekonanie, ale faceci często nie wiedzą na co się piszą i wymiękają w najważniejszym dla kobiety momencie :tak: tak profilaktycznie, lepiej żeby wiedział jak może być z Tobą najbardziej efektywnie :tak::tak:

Hej tam,wstałam właśnie a spałam od 19.30:)
W nocy obudził mnie mega kac ale zapiłam go soczkiem i tabletką na ból głowy no i teraz jest ok. Z głową jest ok.

reklama
Nie wiem co to za wino ale mocne jest:)
Nie mogę Ci odpisać na sms-s bo nowo naprawiony wyświetlacz się popsuł i prawie nic nie widzę,podświetla się na biało...
Muszę znowu zanieść do naprawy:(
Mąż przestał ze mną rozmawiać,jest wesoło.Rano chyba pozawoził dziewczyny do szkoły ale nic nie wiem,spałam jak zabita.

Napisał mi właśnie,że chce porozmawiać bo bardzo mnie kocha i martwi się o mnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry