• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just no to dopiero promocja :-D
u mnie na osiedlu tez jest jeden lumpeks i jest jeden dzien w tyg gdzie wszystko jest po 0.50 gr. A powiem ze niektore rzeczy nie są złe :-D

Ciekawe jak tam Rurce poszedł egzamin? ...
I ciekawe jak czuje się jej tata... :-)

Dziewczyny zna się ktoras na podstawach przedsiębiorczości ?

reklama
kochane ide na spacer. Musze przemyśleć to i owo . Moze dojde do jakiś normalnych wniosków...
Bo na prawde wysiadam juz ...

Jak by co to 3majcie sie... :***
Buśka;*
;-)

boogie no coś Ty - oliwą bym nie polała niczego, a avocado raczej nie wpada mi do koszyka w sklepie :-D

oj... mlodamamusia nie możesz się tak stresować rybko ....

Ostatnia edycja:
reklama
Coś Wam kiepsko idzie produkcja :P

no więc tak:
1. Egzamin ok, wyniki w poniedziałek, nie było tak strasznie jak myślałam.
2. Dostałam @ i pierwszy raz się cieszę z tego, bo teraz mogę iść do gina po tabletki, myślałam, że ten progesteron mi zahamuje cykl, ale jest ok.
3. NAJWAŻNIEJSZE
Byłam u taty. Już normalnie można go odwiedzać. Nie poprawiło się co prawda od wczoraj, ale też nie pogorszyło, a to chyba dobry znak. Powiedzieli nam, że dopóki ma rurę w nosie i się ciągle coś sączy to nie mogą zrobić gastroskopii. Jest na diecie, nie może jeść i pić. Kroplówka za kroplówką. Najmniej optymistyczne było to, że tej krwi jest mniej, bo nic nie je, a jak za kilka dni coś zje, to może być nawrót. Jeżeli tak się stanie to niestety operacja. Ale trzymam kciuki, żeby to nie było potrzebne.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry