• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil mam wrazenie ze kosmici meza mi podmienili i zrobili z niego mega palanta... no i pewnie troche hormony tez szaleja co sprawia ze ciagle rycze i mam dosc kompletnie wszystkiego i wszytskich.

reklama
Wioluś hormony to normalka - ja też pół ciąży przepłakałam - z tym niewiele da się zrobić - można utulić, wycałować, wyściskać....
a065.gif
A o co chodzi z mężem??? Mam przyjechać i mu nakopać????

Witam się i ja.
Ja też jeszcze w dwupaku i oby tak jeszcze przez miesiąc:-) Wczoraj myślałam że wykituję z bólu (skurcze), a potem ze zmęczenia, ale położyłam się wcześnie spać i wszystko mi przeszło.

Dziękuję wam wszystkim i waszym znajomym za oddane głosy. Wygrałam kamizelkę. Nawet nie macie pojęcia jak bardzo się cieszę. Mała rzecz a cieszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Heja,ja dopiero wstałam:)))
Dzisiaj pozbywamy się dzieci i jedziemy na imprezę Halloween połączoną z urodzinami znajomej.A potem chata wolna:)

Powiem Wam,że ten nowy lek,zamiast Bromka jest boski,nie mam nawet 1/2 objawu brania czy skutków ubocznych.
Tylko ta Luteina mnie dobija,niedobra i pyszczek mi sztywnieje po niej.Ale co tam,trzeba przeboleć...Jeszcze do 6-go,potem mam nadzieję @ przylezie to wezmę CLO i fasolka... :)

Wiola,domyślam się,że Ci ciężko...my w czasie ciąży widzimy dużo przez hormony a facet....woli się wycofać i udawać głupiego...

Wiecie co?Wczoraj przypadkiem wlazłam na profil mojego ex na jakimś portalu,nawet tam konta nie mam.I wiecie co zobaczyłam??? 339 osób w znajomych z tego 338 to same panienki z gołym biustem,rozłożonymi nogami itp...
Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać....i ktoś taki był ojcem mojego dziecka...
Chyba się trzasnę do kościoła pomodlić i podziękować za mojego męża.
Bo wkurza mnie czasami,fo****emy się ale w rzeczywistości jest aniołem.Robi dla nas wszystko.Kocha nas,wszystkie 3 wredne baby:)))

reklama
agapa gratuluje wygranej:-) no i trzymam &&&&&&&&&&&& zebys jeszcze troche w dwupaku pozostala

karola dzieki.gratuluje dobrze podjetej decyzji zyciowej i ze jestes zadowolona....nawet nie wiesz jak milo przeczytac od ciebie tak optymistycznego posta:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry