E
EEnil
Gość
Aż takim dramatem wieje w moich postach?
Kurde,wiem,że narzekam i jestem narwana...
Idę po kawkę.
Kurde,wiem,że narzekam i jestem narwana...
Idę po kawkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Szybciutko mówię dzień dobry i lecę do niuni - mała jak nie śpi to ją trzeba ciągle nosić - więc trudno mi pisać - ale podczytuję Was jak tylko mogę :-)
Asionku co to jest ten PLANTEX? Biedaczek ten Twój synuś - musisz uzbroić się w cierpliwość, ewentualnie korki do uszu (dla siebie i męża) - to minie! I pewnie najlepiej pomaga noszenie??? Wiesz jak Maciuś tak mocno płakał i nawet już rączki nie pomagały - to siadaliśmy na takiej dużej piłce i lekko się bujaliśmy, albo skakaliśmy do góry - on się wtedy bardzo uspokajał (oczywiście synuś na rączkach był) - widzę, że skakanie na piłce też dobrze na Martynkę działa - ja wtedy sobie serial jakiś włączę i gra gitara :-)
Aha - czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z GRIPE WATER?

lil mam wrazenie ze kosmici meza mi podmienili i zrobili z niego mega palanta... no i pewnie troche hormony tez szaleja co sprawia ze ciagle rycze i mam dosc kompletnie wszystkiego i wszytskich.
trzeba ich do pionu postawic i wraca wszystko do normy ;-)Hej babeczki!
Melduję się w dwupaku. Przeziębienie mnie rozwaliło, ręce nie dają pisać już w ogóle... :-(
Pozdrawiam wszystkie!
Witam się i ja.
Ja też jeszcze w dwupaku i oby tak jeszcze przez miesiąc:-) Wczoraj myślałam że wykituję z bólu (skurcze), a potem ze zmęczenia, ale położyłam się wcześnie spać i wszystko mi przeszło.
Dziękuję wam wszystkim i waszym znajomym za oddane głosy. Wygrałam kamizelkę. Nawet nie macie pojęcia jak bardzo się cieszę. Mała rzecz a cieszy![]()

Heja,ja dopiero wstałam))
Dzisiaj pozbywamy się dzieci i jedziemy na imprezę Halloween połączoną z urodzinami znajomej.A potem chata wolna
Powiem Wam,że ten nowy lek,zamiast Bromka jest boski,nie mam nawet 1/2 objawu brania czy skutków ubocznych.
Tylko ta Luteina mnie dobija,niedobra i pyszczek mi sztywnieje po niej.Ale co tam,trzeba przeboleć...Jeszcze do 6-go,potem mam nadzieję @ przylezie to wezmę CLO i fasolka...![]()
Wiola,domyślam się,że Ci ciężko...my w czasie ciąży widzimy dużo przez hormony a facet....woli się wycofać i udawać głupiego...
Wiecie co?Wczoraj przypadkiem wlazłam na profil mojego ex na jakimś portalu,nawet tam konta nie mam.I wiecie co zobaczyłam??? 339 osób w znajomych z tego 338 to same panienki z gołym biustem,rozłożonymi nogami itp...
Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać....i ktoś taki był ojcem mojego dziecka...
Chyba się trzasnę do kościoła pomodlić i podziękować za mojego męża.
Bo wkurza mnie czasami,fo****emy się ale w rzeczywistości jest aniołem.Robi dla nas wszystko.Kocha nas,wszystkie 3 wredne baby))