• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem :) dziedoberek wszystkim :)

my juz po wizycie u pediatry :)
maly wedlug dr rozwija sie super , jest wszystko idealnie mamy kontynuowac tak dalej :)
przybral przez 26 dni lacznie prawie kg , a liczac od tego co zgubil w szpitalu to nawet ponad :) ma 4360g juz :) urosl o ok 2 cm na dlugosc i 2 cm w obwodzie glowy :)
reszta tez super , odruchu i inne

wysepilam syrop dla malego na brzuszek , bo herbatek oni nie maja z kopru czy takich jak w Pl :/ syropek jest z kopru , lipy i kwiatu pomaranczy na lepsze trwanienie i problemy z brzuszkiem , mam nadzieje , ze pomoze chociaz troche malemu !!

szczepienia tutaj sa w 2 miesiacu zycia , ale poniewaz lecimy do Pl i boje soie troche jakiejs zarazy dostal jedna dawke w ramie juz dzisiaj
plakal bardzo lezki lecialy i prawie ja sie poplakalam z nim :(

Szybciutko mówię dzień dobry i lecę do niuni - mała jak nie śpi to ją trzeba ciągle nosić - więc trudno mi pisać - ale podczytuję Was jak tylko mogę :-)

Asionku co to jest ten PLANTEX? Biedaczek ten Twój synuś - musisz uzbroić się w cierpliwość, ewentualnie korki do uszu (dla siebie i męża) - to minie! I pewnie najlepiej pomaga noszenie??? Wiesz jak Maciuś tak mocno płakał i nawet już rączki nie pomagały - to siadaliśmy na takiej dużej piłce i lekko się bujaliśmy, albo skakaliśmy do góry - on się wtedy bardzo uspokajał (oczywiście synuś na rączkach był) - widzę, że skakanie na piłce też dobrze na Martynkę działa - ja wtedy sobie serial jakiś włączę i gra gitara :-)

Aha - czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z GRIPE WATER?

plantex to taka herbatka na brzuszek :) z woda sie robi u nas po tym byly super kupki i gazy lepiej szly :)
dostalam ten syrob dalam juz malemy i gazy ida :) moze bedzie lepiej w koncu !!
maly jak go nic nie boli to sobie sam ladnie lezy , oglada swiat , karuzelke tez juz troche oglada :)
nosze go jak go boli ten brzuch :( pilke spompowalam moze trzeba znowu nadmuchac ?? :-D
tego GW nie znam ... daj znac jak podasz czy dziala :)

lil mam wrazenie ze kosmici meza mi podmienili i zrobili z niego mega palanta... no i pewnie troche hormony tez szaleja co sprawia ze ciagle rycze i mam dosc kompletnie wszystkiego i wszytskich.

widze nie tylko mojemu cos odwalilo :/ u nas jest lepiej na szczescie juz
faceci chyba maja takie odchyly :wściekła/y: trzeba ich do pionu postawic i wraca wszystko do normy ;-)

Hej babeczki!

Melduję się w dwupaku. Przeziębienie mnie rozwaliło, ręce nie dają pisać już w ogóle... :-(

Pozdrawiam wszystkie!

kuruj sie , duzo zdrowka zycze !! :))

Witam się i ja.
Ja też jeszcze w dwupaku i oby tak jeszcze przez miesiąc:-) Wczoraj myślałam że wykituję z bólu (skurcze), a potem ze zmęczenia, ale położyłam się wcześnie spać i wszystko mi przeszło.

Dziękuję wam wszystkim i waszym znajomym za oddane głosy. Wygrałam kamizelkę. Nawet nie macie pojęcia jak bardzo się cieszę. Mała rzecz a cieszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niezle cie mecza te skurcze :(
super , ze wygralas !! tez bym sie cieszyla :) mnie to nawet frytki z maca wygrane ciesza :-D

Heja,ja dopiero wstałam:)))
Dzisiaj pozbywamy się dzieci i jedziemy na imprezę Halloween połączoną z urodzinami znajomej.A potem chata wolna:)

Powiem Wam,że ten nowy lek,zamiast Bromka jest boski,nie mam nawet 1/2 objawu brania czy skutków ubocznych.
Tylko ta Luteina mnie dobija,niedobra i pyszczek mi sztywnieje po niej.Ale co tam,trzeba przeboleć...Jeszcze do 6-go,potem mam nadzieję @ przylezie to wezmę CLO i fasolka... :)

Wiola,domyślam się,że Ci ciężko...my w czasie ciąży widzimy dużo przez hormony a facet....woli się wycofać i udawać głupiego...

Wiecie co?Wczoraj przypadkiem wlazłam na profil mojego ex na jakimś portalu,nawet tam konta nie mam.I wiecie co zobaczyłam??? 339 osób w znajomych z tego 338 to same panienki z gołym biustem,rozłożonymi nogami itp...
Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać....i ktoś taki był ojcem mojego dziecka...
Chyba się trzasnę do kościoła pomodlić i podziękować za mojego męża.
Bo wkurza mnie czasami,fo****emy się ale w rzeczywistości jest aniołem.Robi dla nas wszystko.Kocha nas,wszystkie 3 wredne baby:)))

udanej imprezki !! wybaw sie za mnie tez :)
no i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolke caly czas zacisniete !!

kurka niezly dzieciak z twojego ex :/ gole baby go jaraja az tak :szok::-D

czesc Babeczki
agapa super że wygrałaś kamizelke zawsze to coś :)
asionek ja wiem jak to jest z tym brzuszkiem bo u obu moich dziewczynek były kolki i sab simlex zapodawałam to dawalo troche ulgi... a brzuszek u malucha często boli po mleku i przetworach mlecznych jak mama je zjada i później cyca daje 95% kolek u dzieci to własnie z p[owodu nietolerancji laktozy u takiego malucha no i to zwykle przechodzi jak dziecko ma ok. 3 miesiecy :) wiec cierpliwości życze no i mozna spróbować wyeliminować mleko i jego przetwory ze swojej diety i zobaczyć czy bedzie poprawa :)
mary-beth zdrówka zycze :*
carolinee no nieźle jakiś dzieciak totalny ten Twó ex... dobrze, że obecny dobry dla Was...
lil a jak tam Twoje maluchy?
wiolka no że też ten Twój mąż musi Ci teraz nerwy psuć jak u Ciebie hormony atakuja... chłopy tak mają, wiec nie bierz do siebie tego co mówi i robi bo on pewnie nie celowo, nawet sobie nie zdaje sprawy jak na babki w ciązy rózne słowa działają, jak ranią... ale sie wszystko poukłada zobaczysz :*

a to moje dziewczynki :)
13yey5u.jpg
sp7spw.jpg
152nl21.jpg
28kqyjc.jpg
5oal0.jpg
256ba6c.jpg

Ostatnia edycja:
Maran sliczne coreczki !! :))
ja juz i mleka nie jadam ( zreszta nigdy nie jadlam za duzo co najwyzej do kawy ) jogurtow nie jem , bo nie lubie :) czasami kawalek sera na kanapce , ale probowalam i nie jesc nawet tego kawalka i nic to nie dalo ... terzeba przejsc przez to ... a pozniej zeby :-D:szok:

maran sliczne dziewczynki i jakie podobne do siebie
dziewczyny dacie rade...moj siostrzeniec jest na etapie dojrzewania i szczerze wam powiem ze wole koli i zabkowanie od tego:-):-p:-D
wiem ze jest ciezko ale to tylko kilka miesiecy z zycia naszych maluchow.

Maran same słodkości!!!!!!!! A ząbkowanie aż takie dokuczliwe u Was?

Asionku a oglądałaś już w necie taki przyrząd do pupki WINDI? Kiedyś o tym pisałam - ja w sumie wczoraj włożyłam końcówkę termometru w pupkę małej i kupka od razu wyleciała, potem mała zwymiotowała i w końcu dopiero zasnęła - coś ją też męczyło - a ja myślałam, że oknem wyskoczę...

Wioluś lepiej Ci już troszkę???? Patelnia uszykowana???

Oliwka u Ciebie albo dramat albo raj na ziemi, że nic jak tylko zazdrościć ;-)- kobieta naprawdę zmienną jest :-)

reklama
Lil no wykrakałaś.
Znowu spięcie i jednak dzisiaj nigdzie nie idziemy...a miało być tak pięknie.
Praca wygrała... :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry