• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary kurcze co za emocje! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Będzie dobrze i już niedługo utulisz swoje maleństwo!!!!!!!!!!!!!!!!

Asionku a masz jakieś leżaczki bujaczki i inne takie uspakajacze?? Smoczka używasz??? Ja się zastanawiam nad takimi gadżetami - na razie noszę i przytulam - ale mała rośnie jak na drożdżach - przydałoby się jakieś odciążenie hehe....

reklama
Hejka!

Wróciłam ze szpitala i od razu piszę, co wyszło.

Nasza niunia nadal w położeniu pośladkowym... :sorry2: Waga wzrosła do 2780 g. Jutro o 10.00 będą próbować odwrócić niunię głowką w dół, a gdyby coś było nie tak, to od razu CC. Tak więc muszę być przygotowana, że CC może nastąpić jutro. Jestem przerażona! :szok::baffled: Jeju, tyle się nasłuchałam o tym odwracaniu... :szok: W każdym razie tyle wyszło dziś.

Wybaczcie, że nie nadrabiam, ale czuję się jak zombie...
Mary &&&&&&&&&&&&&&&&,może jakiegoś sms-a napiszesz gdyby coś??? :)

Oliwka czyli to mąż nawalił wczoraj??? Bo ja myślałam, że on nie ma wyjścia i musi w tej pracy zostać....

Nooo nawalił,ja nawaliłam...jak to w życiu...damy radę :)

Cały dzień sprzątałam,została mi podłoga do umycia ale to już jak K. wróci z pracy i rozpali w piecu,podłoga będzie ciepła to szybko wyschnie.
Jutro rano mam wizytację Pani z Pcpr-u.
Mężul jedzie o 3 nad ranem do Torunia jakiś wniosek zawieźć.Muszę rano wstać żeby dziewczyny przygotować do szkoły...Nienawidzę wstawać rano:(

Wiolka,śpiworek wyprałam,suszy się...jutro albo w czwartek rano wysyłam:) Mam nadzieję,że Wam posłuży bo jest fantastyczny:)

Upiekłam jabłecznik w międzyczasie:)Mniam:)

Asionek - dzięki, kochana!!! A w ogóle super, że masz takiego skarbusia! :happy: Jak tak ładnie zasypia, to tylko pozazdrościć! Oby tak dalej!

Lil - dziękuję!!! Szczerze mówiąc to troszkę mam nadzieję, że Twoje przeczucia się sprawdzą i że już niedługo (a może bardzo niedługo) utulę naszą dzidzię! :tak:

Carolineee - napiszę do Lil, bo do niej mam nr. :tak: I dzięki jej uprzejmości będzie wiadomo tu na wątku, co się wydarzyło. Dzięki, kochana!!!

Wzięłam kąpiel, co by się zrelaksować. M. padł na kanapie, bo bidulek nie spał w nocy... Ale zaraz muszę go szturchnąć, bo czas na obiadokolację! :tak::-D Mnie dziś ok. 3.00 w nocy czeka pobudka na jedzenie!
:-D:-D Nie mogę nic jeść na 6 h przed tym obracaniem na wypadek gdyby miało być CC, a czarno widzę tyle h bez jedzenia, więc pobudka będzie i do lodówy! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ano Sol :D
Nudziło mi się już bez was :D
Tylko mąż się nie może dowiedzieć :P
Tak więc postanowiłam zajrzeć. Pewnie nie będę tu za często ale postaram się zaglądać :D

Ostatnia edycja:
hej hej

Witaj Sol-opowiadaj co robiłaś jak cię nie było;)

my dzisiaj pobawiliśmy się w piromanów-pogoda przepiękna, spacerki zaliczone
teraz oglądamy Australię na polsacie;)

Asionku a masz jakieś leżaczki bujaczki i inne takie uspakajacze?? Smoczka używasz??? Ja się zastanawiam nad takimi gadżetami - na razie noszę i przytulam - ale mała rośnie jak na drożdżach - przydałoby się jakieś odciążenie hehe....

lezaczek mam jeszcze w Pl musze zabrac teraz jak bede :)
smoczka maly nie chce placze i pluje nim ...
jedyne co mam to karuzelka nad lozeczkiem i od kilku dni malemu sie podoba i sobie oglada :)
mata w szafie , bo maly chyba jeszcze nie bedzie nia zainteresowany za bardzo ?
w kazdym razie z tego co czytalam i slyszalam najlepszy zakup to lezaczek , bujaczek :) odciaza mame i bawi malucha :)

Asionek - dzięki, kochana!!! A w ogóle super, że masz takiego skarbusia! :happy: Jak tak ładnie zasypia, to tylko pozazdrościć! Oby tak dalej!

Wzięłam kąpiel, co by się zrelaksować. M. padł na kanapie, bo bidulek nie spał w nocy... Ale zaraz muszę go szturchnąć, bo czas na obiadokolację! :tak::-D Mnie dziś ok. 3.00 w nocy czeka pobudka na jedzenie!
:-D:-D Nie mogę nic jeść na 6 h przed tym obracaniem na wypadek gdyby miało być CC, a czarno widzę tyle h bez jedzenia, więc pobudka będzie i do lodówy! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

tez sie ciesze , ze Nathaniel taki grzeczny jest i nie wdal sie we mnie jednak :)
mama wczoraj opowiadala jak ja plakalam dzien w dzien po calych dniach do 3 miesiaca :szok: a wsumie to sie darlam bardziej tak , ze sina bylam i co drugi dzien mama pogotowie wzywala do mnie ... o masakra az dziw , ze ma jeszcze dwojke hehe , ja juz bym chyba nie zdecydowala sie po takim potworku na nastepne ;-)

najedz sie masz racje :) zakazane tez zjedz , bo przy cycu nie poszalejesz , wiec warto korzystac teraz :)

hej Sol :) opowiadaj co tam u ciebie ciekawego ? :)

reklama
Kurcze patrze a tu kto ?
SoL ! ;***;):-);-);-)
kochana pytałam ostatnio co u CIebie ;-)
Supeer ze wróciłaś !!;**

jutro nadrobie bo padam na pyszczek ;*
dobranoc;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry