Asionku a masz jakieś leżaczki bujaczki i inne takie uspakajacze?? Smoczka używasz??? Ja się zastanawiam nad takimi gadżetami - na razie noszę i przytulam - ale mała rośnie jak na drożdżach - przydałoby się jakieś odciążenie hehe....
lezaczek mam jeszcze w Pl musze zabrac teraz jak bede

smoczka maly nie chce placze i pluje nim ...
jedyne co mam to karuzelka nad lozeczkiem i od kilku dni malemu sie podoba i sobie oglada

mata w szafie , bo maly chyba jeszcze nie bedzie nia zainteresowany za bardzo ?
w kazdym razie z tego co czytalam i slyszalam najlepszy zakup to lezaczek , bujaczek

odciaza mame i bawi malucha
Asionek - dzięki, kochana!!! A w ogóle super, że masz takiego skarbusia!
Jak tak ładnie zasypia, to tylko pozazdrościć! Oby tak dalej!
Wzięłam kąpiel, co by się zrelaksować. M. padł na kanapie, bo bidulek nie spał w nocy... Ale zaraz muszę go szturchnąć, bo czas na obiadokolację! 
Mnie dziś ok. 3.00 w nocy czeka pobudka na jedzenie! 
Nie mogę nic jeść na 6 h przed tym obracaniem na wypadek gdyby miało być CC, a czarno widzę tyle h bez jedzenia, więc pobudka będzie i do lodówy! 

tez sie ciesze , ze Nathaniel taki grzeczny jest i nie wdal sie we mnie jednak

mama wczoraj opowiadala jak ja plakalam dzien w dzien po calych dniach do 3 miesiaca

a wsumie to sie darlam bardziej tak , ze sina bylam i co drugi dzien mama pogotowie wzywala do mnie ... o masakra az dziw , ze ma jeszcze dwojke hehe , ja juz bym chyba nie zdecydowala sie po takim potworku na nastepne ;-)
najedz sie masz racje

zakazane tez zjedz , bo przy cycu nie poszalejesz , wiec warto korzystac teraz
A ku ku
hej Sol

opowiadaj co tam u ciebie ciekawego ?