• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agapa - zazdroszczę kolejnego maluszka - ja bym chciała więcej niż dwójkę ale sytuacja nas póki co zmusiła do dwójki, może kiedyś :-D

Właśnie oglądam materiały do kolczyków i naszyjników z kryształów Swarovskiego :-)

reklama
wiolu a jakże!! Idealnie :tak::-p A czy Ty wiolu nie miałaś jakiejś impry wczoraj?? :cool2: Czy mi się przyśniło..:confused:

Idę podgrzać zrobioną dwie godziny temu kawkę :)))

Ostatnia edycja:
Mi też się chce spać...zostałam siłą zmuszona do obudzenia się bo Ninka wykombinowała strój do przedszkola i musiałam ją w to odziać...

kocurku jak sie dowiedzieli ze zdalam to sama jakos impreza sie zrobila:tak:. posiedzieli do 1 a dzis wiekszosc o 6 do pracy wstawala:-). a ja zaspalam i prwie mezowi kanapek do pracy nie zrobilam.

na imprezie dopiero dzidzi odreagowala ten kilku dniowy stres i brzuch mnie dosc mocno bolal, nospa poszla w ruch i dzis jest ok.

carola no niestety czego sie nie robi dla dzieci?:-)

Wiola to był taki zestaw,że jakby mąż miał jej założyć to nie wiem co by z tego wyszlo:))))
Robisz mężowi kanapki do pracy??Ja mojemu kazałam sobie śniadanie przywieźć przed 10 w trakcie jego pracy:):-D
Haha,niech się nie rozleniwia:)

dobry;)
ja też nie wyspana czyli mogę byc z wami;)
oglądaliśmy wczoraj z mężem film na lapku- i tak nas wciągnął że siedzieliśmy do 23-zasnęłam o 24;)potem ok 2 Maja marudziła-poszło mleczko w ruch, po 6 zaczęła sie budzic-obrócona o 180 stopni w łóżeczku

pozdrawiam

reklama
CAROLA no ja nie wiem.... ale takiego jak Twój to ja nie widziała na oczy... :eek::no:

Mój sobie zażyczył kanapki ostatnio jak do Wawy jechał.. o 5 nad ranem :szok:, po wstawaniu w nocy do małej co półtorej godziny (ja wstawałam, żeby nie było) Dobrze, że chleba w domu nie było :-p:-D Bo bym jeszcze zrobiła :shocked2:

Pozdro paula a Ty gdzie uciekasz??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry