• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka - ja tylko przelotem. Czas mi tak zapierdziela że nawet nie wiem kiedy mija :szok:
Caro - mam nadzieję że migrena już polazła :tak:
mary - gratki dla córci i mamy z wyjścia z opresji :tak:
jos - zazdroszczę wagi :-p

Paulina, kocurze - boskie dzieciaczki :tak: :-D

Przepraszam ale tylko tyle zdążyłam doczytać. Ogólnie mam urwanie głowy przed tym zabiegiem. Obie dziewczyny zdrowe, za to mnie znowu rozkłada a wczoraj na dokładkę czyszcząc łazienkę zatrułam się chemikaliami i pół dnia miałam przerąbane. Emi w nocy fiknęła koziołka z łóżka - dosłownie :szok: Gdyby nie stało :szok:przy łóżku pudło z miękkimi rzeczami w środku to by sobie cholera kark skręciła najpewniej. :no: Od dzisiaj zaczynam akcję "śpię w swoim łóżeczku" - zobaczymy co z tego wyjdzie. Zarąbię się ale mam nadzieję że się uda. Emi już od jakiegoś czasu przesypia mi po 8-12 godzin bez pobudki na jedzenie więc i spać w łóżeczku może. A i pochwalę ją - wczoraj sama zjadła obiadek pt. kotlet i frytki a dzisiaj sama zjadła paróweczkę na śniadanie :D Karola dostała przez to mobilizację i jedzą łeb w łeb. Nawet się dzisiaj drzeć na nią nie musiałam bo sama bez zająknięcia zjadła :laugh2: Ogólnie wszystko ok - tylko jakoś czasu brakuje :-p

Zdrówka dla wszystkich i miłego słonecznego dnia :tak:

reklama
Made...Hello Kitty,hanah Montana itp...szlag by to...
Kocie,ja wiem,ja wiem...to Zygmuś i Borysek:))))

Hej Sol,tak,na szczęście migrena polazła.

No dobra.. chyba muszę uściślić, bo sol zmisinterpretowała :-p POWYŻSZE DZIECIACZKI KLONY SĄ PRODUKCJI MADE :-D:-D:-D

CAROLINEE A WCALE ŻE NIE :laugh2: To Zygmuś i Maniek :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Paula - CMOK!!! Cudowności to mało powiedziane :zawstydzona/y: Widok takiej dwójki rozmiękcza made nie tylko serce :-))))) ech....

Sol - zdrowia życzę !!! Szkoda, że tak Wam wypadły te zabiegi przed samymi świętami, ale jak trzeba to trzeba. Grunt żeby pomogło :tak:

Paula - ja niestety nie wiem czym można tę/tą yyy żywicę, ale kota to poproszę :-)))) Piękny jest.

Ostatnia edycja:
made - przynajmniej mam wymówkę żeby do swojej matki ani do teściowej na Święta nie jechać :laugh2: Bo mój mąż wsiąka na Święta i 23.12 rano jedzie do pracy a wraca 26.12 kole 11 jak dobrze pójdzie i autokary będą jeździć albo busiki chociaż :-p
A samej mi się z dziewczynami nie uśmiecha nigdzie iść na wigilię - więc mam najlepszą na świecie wymówkę :-D

A co do zabiegu to na bank pomoże :tak: Wszystko już zapięte na ostatni guzik - tylko do czwartku Karo musi być w świetnej formie :tak: W piątek zabieg a w sobotę wróci do domku. Mąż będzie z nią cały czas, nawet w nocy.

paula no cuuuudne!!! :tak::tak::tak: A Kocia taka jak moja Itusia... :-( Skoczyła z balkonu za jakimś ptaszkiem chyba... tak jak Tequilka... :-( Mama wbrew mnie wyprowadzała moje koty na tan cholierny balkon..!! Tylko czarny przeżył taki skok z 4. piętra :sorry: Więcej nie próbował..

hehe Sol, jakbym swojego męża słyszała :-)))) Ale on niestety wymówki nie ma :-p:-D)))))

Kocurek!!! Dawaj Oleńkę!!! :laugh2:
Aha, mój szanowny małżonek zażądał sprostowania, otóż ta produkcja jest nie tylko made, droga moja Koleżanko :-p Grozi, że mi się włamie na konto i zrobi porządek :sorry::cool::-D

reklama
hahahahahaaa :-D:-D:-D:-D:-D made - A to przepraszam szanownego !!! Skąd człowiek miał wiedzieć???? :-p A którego małżonek wynosił i wykarmił??? :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry