• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahahha dziękuję Borysku - jesteś wpisany na listę kandydatów :*** :-D:-D:-D A moja z początku nie wiedziała, że nie trzeba cały czas się wysiłkować na rączkach i potrafiła tak parę minut stękać, aż zaczynała płakać bo nie wiedziała co z tym dalej zrobić hahaha.. biedactwo :sorry: Ostatnio się połapała, że można sobie odpuścić i się położyć :-) albo na plecki przekulać..

Uuuuuu fajne ustrojstwo te masaże :huh::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Karola - mogę moje dwie pożyczyć na kilka dni - odechce ci się :-D

Kocurku - ano boskie są :tak: bo masują plecy na 3 wysokościach i uda :-P W ciąży mi tyłek nieraz ratowały :-P

Sol,ta młodszą biorę z zamkniętymi oczętami a za starszą podziękuję,mam 2sztuki na stanie:)))

Mąż mi właśnie zakupił telefon nowy:)))) ohhhhhhhhhhhh Nokia E7 Comunicator :))))

Obawiam się, że nie dostałabyś ich z powrotem sol :-p No dobra - młodszej hehe ;)))))
Carola z tych co im więcej tym lepiej - tak ogólnie i dosłownie :-D

Ooooooo mój Pan mi nieoczekiwany najazd :eek::szok:

Ostatnia edycja:
helol

made : witaj !!!! pieknych masz chlopakow!

wogole dziewczyny piekne macie bobasiatka :))))))))))))))))) :***************

carola : jak ci sie marza nocki nieprzespane to zapraszam do mnie :) dam ponosic poprzytulac w zamian za opieke od 24 do 7 :)
a wogole to ja glab jetsem bo myslalam ze playmobile nie istnieja w polsce, a widze ze istnieja...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:u
nas poldek ma na nie SZAL!!! na urodizny dostal samochod polcijanta ten co swieci, motor policjanta z ludkiem tez siweci, i piratow, a od gwiazdora dostanie zamek rycerzy i duzego smoka z rycerzem czarnego takiego huuum :) jak widac u nas troche inna tematyka ;) ja bym chciala mu kupic szkole, albo klinike weterynarza... a tu smoki PIRATY policjanty io strazaki tylko ;)

asionek : ano udalo sie zorganizowac pomoc, a jak... to nietstey z formy uslugowej... normalnie nasza najwieksza inwestycja na 2011... ;)
ale sie pocieszam bo prababcia miala gest i na pojawienie sie filutka wyslala czek ktory pozwala nam na 2 miesiace zatrudnienia kogos na pelen etat, sprecyzowala z ema byc na to, zebysmy nie wykorkowali :) no to jest na to :) choc wolalabym sobie smyknac czesc na jakas fajowa torebke ;) hyhyhy
a kobita od sprztaania sie leni...Normalnie ta francja to brudem zarosnie, co za leniwy kraj... 50min mi kuchnie robila, MALA kuchnie i bez podlog... a wcale brudna nie byla bardzo bo maz wczoraj ogarnal wieczorem... nic tylko nerwy mi spsuje kobita... no ale poldkiem sie zajmuje i go zaprowadza/przyprowadza do przedszkola, a to teraz wazne... wiec ja zachowam... mimo wrzoda :)

sol : hejka :)

Kocie sprawdza Cię Pan?? :))))
Jos to jak coś wypatrzysz na Allegro albo na Smyk.pl to krzycz a ja Ci kupię i wyślę:)
Musisz Panią pogonić,zrób jej listę co ma robic dokładnie itp.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
carola : dziex :)
a ja mam juz powoli dosc gonienia tych pan... bo zamiast sobie odpoczac to trzeba praktycznie jak pies ogrodnika stac za plecami i kontrolowac ...ehhh szkoda nerwow...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry