• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos-grunt że Polduś będzie szczęśliwy;), a ten brak pokarmu tzn. za mało to tzw. pierwszy kryzys laktacyjny-dobrze że dokarmiasz-mały brzusio będzie szczęśliwy;)
a próbowałaś kremu neutrogena do rąk-świetny,polecam!!!ma konsystencje smalcu, bym tak powiedziała ale najszybciej poprawia stan skóry-bezzapachowy

Wiolka jak tam szpiegi na grudniówkach??????????????????
aha a jeśli chodzi o sukienki-to mąż mnie zastrzeli jeśli kupię następną na teraz;)))))))))))))) ale zgadajmy się tak bliżej wiosny, co??????

Ostatnia edycja:
reklama
jos o jeju ale Poldus bedzie zadowolony z takiego tyg.kurde sama bym sie tak pobawila

paulina a noz widelec uda sie wylicytowac za male pieniazki.
co do sukienek to nie ma problemu.w rozmiarez 6-12.mam duzo sukienek, koszulek, spodenek, bluz, spodni.:-D.tak swoja droga jak ogladalam teraz te sukienki to az mi sie szkoda zrobilo ze mam miec synka i juz moje dziecko ich nie ponosi.za to widzilam dzis sliczne koszule, bluzy dla synusia ale jestem twarda i do 10 stycznia nic dla chlopca nie kupuje.

paulina dzieki :)
krem ten - ja maniak kosmetykow, oczywiscie ze znam :) i mam :) ale nawet on nie daje rady... trzeba przeczekac i robic co sie da... Po porodzie z L. tez tak mialam...
kogos wam pokaze :)

jos kurcze jaki Theo jest slodki, wydaje mi sie bardzo podobny do Poldusia . tylko mi nie pisz ze to byla podpucha i ze to maly Poldus:-D

AHA Paulina na grudniowkach cisza zadnych wiesci od AGAPY.i swoja droga zadnego posta od SERGE tez dzis nie widzialam.
a na styczniowkach jest pierwszy maluszek:-)

Ostatnia edycja:
słodkości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaki on śliczny-jak aniołeczek śpi;)

Wiola-też tak miałam z rzeczami po Danielku -myślałam że większośc małej założę ale coś się zaczęło wewnątrz mnie kłócic i dziewczynka musi nosic rzeczy dla dziewczynek-ale żal trochę było-teraz jestem zakochana w rzeczach dla dziewczynek a większośc rzeczy po Danielku zabłąkało się u kilku koleżanek z bb;)

paulina mi jak ostatnio tesciowa wspomniala ze przeciez chlopiec tez moze chodzic na rozowo ubrany to az mnie zatrzeslo...no niby wiem ze to nic takiego jak spalby w rozowych spiochach ale jakos to dla mnie nie bardzo.

ostatnio siostra mi sie przygadywala o zabawki interaktywne z FP i Vtecha.a ja sobie tak mysle no kurcze ja wydalam sporo kasy na te zabawki, niektorymi Iwa sie jeszcze bawi a teraz mam je wydac i niewiadomo czy jeszcze sprawne do mnie wroca?o nie... glupio mi bylo odmowic.wredna jestem?

agapa kochana gratulacje, bylas super dzielna . zycze szybkiego powrotu do formy i zdrowka dla ciebie i synka...i w koncu jest syn:-)

Wiola nie wydawaj tych zabawek-ja głupia pożyczałam i były zniszczone-szczęście szwagierki że odkupiła...brak mi słów do tej kobiety czasami

Serg-przekaż gratulacje Agapie-a wy jak się czujecie (pewnie dosyc ma już tego pytania?sorki)

Paulina u mnie raczej siostra by nie odkupila w razie co... kurde raczej, napewno by nie odkupila.mysle ze jej mala coreczka by ich nie zniszczyla ale siostra ma tez 2 starszych dzieciakow a oni raczej nie cackaja sie z zabawkami.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry