• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka - prezent boski pod warunkiem, ze to ten pan dostawca bedzie wszystkich tych gadzetow uzywal :)

kocie - kawe pij! ja sie Ciebie bez kawy boje!

made - tez czytalam to przed chwila. ponoc ludzie w piecach pala czym popadnie czy cus. wspolczuje.

reklama
Kocurku :szok: wiesz, że to może być objaw...?
yyy.....

UWAGA!
Zalecenia pokontrolne lekarza dyżurnego:
1. Melisa dla wszystkich
2. Olivka - tylko woda niegazowana
3. Zwiększyć dystans celem obniżenia temperatury
jednostkowej zdystansowanych ciał
4. Przepona też mięsień - niech pracuje

jak dobrze pojdzie to meza dostane o ludzkiej godzinie w domu. wystarczajacy prezent. i moze go na mowie na "indyjczyka" tylko sie glupek o glutenach naczytal. moze jeszcze skocze do piekarni i mu jakies ciastezko kupie?

Kocie też miałam pisać, Ty i wstręt to kawy? może to 3 dziecko ?:szok:

ooo ciasteczko to bym zjadła... teraz pochłaniam wedlowskie ptasie mleczko walentynkowe od mamy, a mojej córce to najwyraźniej pasuje, bo fika jak dzika:-D

:eek:.... ale trafiłam...

CAROLA nie, że coś złego..... ja nic do Ciebie.... tylko, że PODOBNO nie można upubliczniać treści pw..... :sorry:

To może ja już pójdę...

Karolina dlaczego łamiesz regulamin skoro korzystasz z forum? spytałaś Olge czy sobie życzy, żebyś prywatne wiadomości wyciągała na publiczne forum dostępne dla wszystkich?

10. Sprawy poruszane na PW lub w działach zamkniętych nie powinny trafiać na forum publiczne lub inne forum bez zgody osoby zainteresowanej.

To się robi bardzo niesmaczne, przecież Pok pisała grzecznie i kulturalnie, nie pisała na forum publicznym tylko na PW, a ty musiałaś to skopiować dla wszystkich? To ona nie ma już prawa wyrazić własnej opinii?
Skoro ktoś się decyduje pisać dla wszystkich, to musi się liczyć z tym, że nie wszystcy będą to akceptować, będzie się im to podobać... Nie podoba mi się atmosfera tego wątku ostatnio i chyba pora poszukać nowego:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry