• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc kochane
widze ze panie w miare wyspane ( poza biedna Monia), u nas Iwa wczoraj przyszla sie do mnie przytulic na kolano byla 17.30 , patrze a ona spi, obudzila sie o 8.10 rano . moje biedne dziecko odsypia. wysypka sie utrzymuje a na dodatek mala zaczyna kaszlec . swoja droga maz wczoraj wrocil z mega bolem gardla w nocy mnie obudzil bol gardla i mega katar. normalnie rodzina chorowitkow
mam nadzieje ze dzis uda mi sie z wami posiedziec i pogadac, stesknilam sie :-*

Wiola u nas też ból gardła i katar - w dorosłej wersji. Małe tylko katar.
A u Ciebie tez wysypka dalej jest? Biedna Iwa....

Made e tam bluzeczka, eee tam książeczka MANIEK jaki cudny!!!!!!!!!!!!! Pierwszy raz widzę i napatrzeć się nie mogę....

Aleście mnie koleżanki urządziły :-D))) Wiedziałam, że na te z ARCHEO trzeba uważać :-p:-)

Kocurek - normalnie mnie wczoraj zatkało :))) i przyznam, że byłam na Ciebie trochę
zeźlona, bo........ja chciałam tak zupełnie bezinteresownie, a Ty jednak MUSIAŁAŚ, no MUSIAŁAŚ :-p
BARDZO DZIĘKUJEMY :* To najpiękniejszy zajączek na świecie :-)

monia u mnie wysypka ustepuje , juz malenkie slady po niej tylko zostaly.teraz Iwe do wanny wsadzilam , niech sie dziecko odswiezy po tylku godzinach snu.

MARY ja Cię prooszę .... za co Ty mnie dziękujesz??? :szok: Za to, że nie stać mnie na nic więcej, prócz "heja" ??? :szok:

Kocur - OK, no to nie dziękuję.

Mademoiselle - ależ on pocieszny! :-)

Monia - współczuję nocki! Oby katarek przeszedł!

Wiola, Rurka - jak brzuszki?

Bogusia - trzymam kciuki za Twoją pracę, powodzenia!

Ledwo wleciałam, a już zmykam. Nie mam siły na nic dziś.

Miłego czwartku!

reklama
MADE Och przestań już! :-p Przecież ja nie "interesownie" :szok: To nie przez Ufoki (aczkolwiek piękne:rolleyes:) - zakonotowane, jako prezent dla Oleńki :tak: :***
Ja od dawna nosiłam się z zamiarem... i nosiłam... i przenosiłam :-D

MARY no co Tyyyy....????? Ja taki tępy żart mam :-p Buziak!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry