• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola zdrowka dla Ninki. a z tym spodkaniem to ty uwazaj , moze twoje sny sa prorocze?:-p:-D:-D:-D
Iwa dzis juz ok, wysypka jest ale widac ze nie swedzi i mala mniej marudzi.
za to mnie przeziebienie rozklada ledwo sie na nogach trzymam, Lukasz z pracy tez wrocil slaby i poszedl sie polozyc , zrobie obiad i pojade do apteki po jakies leki

lilus bo my sie myslami sciagami;-):tak:. ja odespalam i Iwa tez , juz zapomnialam jak to jest miec nieprzespane noce:-p:zawstydzona/y:

reklama
Byłam w hurtowni pooglądać asortyment dziecięcy. Pospisywałam co i jak i w sobotę jedziemy na zakupy:-D:-D ach:-D

Wiola, Lil jak Wam mija popołudnie??

Made, Kocie gdzie jesteście bo mam dla Was zdjęcie mojej facjaty, dopominałyście się ostatnio:zawstydzona/y::-)

lil juz blizej jak dalej i pojdziecie spac:tak:
rureczko sliczna ty nasza:-).ja marudze , Iwa siedzi na srodku kuchni i placze bo zabronilam jej isc do salonu zanim nie wytrze rak po obiedzie( strasznie wymagajaca jestem:-D)

reklama
Wiola a wysypka małej znika? Ja dzisiaj się widziałam z moją siostrzenica co ma 1,5 roku. Też obrażona była, że nie można rąk do gorącej zupy wsadzać :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry